Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer 2010

More
30 Nov 2009 19:42 #65910 by Vagelis
Replied by Vagelis on topic Pro Evolution Soccer 2010
Συνηθως εχει πολυ ωραια patch το socceraccess.com
Και καθε χρονο απο εκει κατεβαζω.αλλα φετος ακομα δεν εχει βγει κανενα αξιολογο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Jan 2010 18:15 #68309 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
Τα γραφικά είναι απίστευτα, οι βελτιώσεις καλές & λίγο ο χειροσμό που καθυστερεί να κάνει την εντολή που λές με ενοχλή "το μοναδικό"

More
02 Feb 2010 01:46 #68465 by bafman_1
Replied by bafman_1 on topic Pro Evolution Soccer 2010
Πωωωω ρε παίδες, τι είναι αυτή η κατάσταση με το Pro και τη δυσκολία του? Το βάζω στο Professional και όλοι οι αντίπαλοι παίζουν σαν τη μικτή κόσμου! Το'χω στον Η/Υ και πλέον από το Pro 9 παίζω με χειριστήριο. Αρρώστια πλέον...Ούτε μια ντρίμπλα δεν βγαίνει.Φεύγει ο Σισσέ και ακόμα και αμυντικοί ταχύτητας Γκούμα τον κάνουν γιογιό! Αν είναι δυνατόν! Έχω εκνευριστεί με το gameplay του και δεν ευχαριστιέμαι ποδοσφαιράκι.Και μην μου πείτε ότι είναι ρεαλιστικό αυτό το επίπεδο...Οι αντίπαλοι αλλάζουν τη μπάλα με αστρική ταχύτητα και φυσικά οι κάθετες μπαλιές πάνε στο γάμο του Καραγκιόζη. Μετά από κάποια φάση, χάνει πλέον το ενδιαφέρον του.Γιατί πρέπει να παίρνω Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα για να φεύγει η ομάδα σε μια ριμάδα αντεπίθεση?
Περιμένω τα σχόλιά σας...

More
02 Feb 2010 01:48 #68466 by bafman_1
Replied by bafman_1 on topic Pro Evolution Soccer 2010
Α! Επίσης ήταν ωραίο το Challenge Mode που'χε κάποτε. Κακώς το'κοψαν,κατά τη γνώμη μου :)

More
09 Feb 2010 02:00 #68586 by ati8asos
Replied by ati8asos on topic Pro Evolution Soccer 2010
Το 2010 το περίμενα πολύ καλύτερο από τι είδα και μπορώ να πω ότι απογωητεύτηκα.Βέβαια είμαι τρομερά απαιτητικός καθώς θέλω πολύ καλύτερα πράγματα πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το PS3.Νομίζω πως από εδώ και πέρα τ(α) Fifa θα χτυπήσουν την Κοnami και όπως είδαμε υπάρχουν μεγάλα σημάδια βελτίωσης!

Υ.Γ Παίζω Pro από το PS1 τότε που τα προσωπάκια ήταν 'τετράγωνα' και κάνοντας πάσα ακουγόταν ένας χαρακτηριστικός ήχος (μπουπ) :)

More
27 Mar 2010 17:31 #69835 by arkypraios
Θα συμφωνησω με τον χρηστη απο πανω και εμενα δεν με ικανοποιησε το 2010 για αυτο και δεν το αγορασα ακομα και τωρα το 2009 παιζω με τους φιλους μου

More
27 Mar 2010 20:35 #69846 by SASALIS_13
ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.

More
03 Apr 2010 17:42 #70115 by reinko24
Replied by reinko24 on topic Pro Evolution Soccer 2010
Άσε που στο live κάνει κάποια δευτερόλεπτα να αλάξει παίχτη με αποτέλεσμα ή να αργείς να κόψεις ή να κάνεις πασα σε λάθος χρόνο!!Τα γραφικά παρέμειναν σε επίπεδο 2009 και ουσιαστική βελτίωση δεν είδαμε ας ελπίσουμε τα κοπέλια της konami να βάλουν μυαλό και να ανταγωνιστούν άμεσα την EA γιατί έχουν αρχήσει και χάνουν έδαφος!!! :bye:

Αλλήλων καταφρονούντες αλλήλοις αρεσκεύονται και αλλήλων υπερέχειν θέλοντες, αλλήλοις υποκατακλίνονται.

More
14 Apr 2010 12:36 #70710 by konstantinos77
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στο Pc το PES 2010 κολλάει καθώς παίζεις σε αρκετούς χρήστες με δυνατό hardware, όπως και σε εμένα...??

More
15 Apr 2010 00:27 #70772 by Μάνος Γρυπάρης
Γράψε το σύστημα που έχεις.
Αν το τρέχεις από laptop ή αν δεν έχεις δυνατή κάρτα γραφικών, τότε όποιο κι αν είναι το σύστημά σου, ένα προβληματάκι θα το έχεις.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)