Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τι θα θέλατε να δείτε στην επόμενη έκδοση του FM?

More
24 Apr 2006 17:55 #11385 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Background changes επιτέλους και να είναι καλά και όχι τίποτα ξενέρωτα με ομάδες ερασιτεχνικές της αγγλίας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 May 2006 15:37 #12662 by Βασίλης
Εγώ θα διαφωνήσω με τα περισσότερα που λέτε. Εκτός από τις τακτικές τύπου CM3 που όντως ήταν αξεπέραστες, οπότε με το 2D θα ήταν ακόμα πιο ρελαστικές. ΊΣως και η δημιουργία κάποιων αυτοματισμών, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα το αφομοιώνουν οι παίχτες απ'την αρχή. Εξάλλου, αν είσαι 25 χρονών Έλληνας manager, πώς να πείσεις τον Κακά να βγαίνει στα πλάγια για να έρχεται από πίσω ο Πίρλο ας πούμε;

Αυτό με τους διαιτητές είναι αδικαιολόγητο που το βγάλανε. Όπως επίσης και κάποιες μικρές προσθήκες όσων αφορά τα contract offers.

Αλλά προς Θεού, όχι 3D... Εδώ λέμε να γίνει γρήγορο το παιχνίδι και εσείς θέλετε και 3D; Να βρουν έναν τρόπο να κάνουν καλύτερα index στη βάση τους ή δε ξέρω εγώ τι άλλο για να μπορούμε να φορτώνουμε όσες περισσότερες χώρες μπορούμε.. Μόνο έτσι θα καταλάβουμε το μεγαλείο του παιχνιδιού αυτού.

Όσο λιγότερες χώρες φορτωμένες, τόσο πιο Limited είναι το παιχνίδι το ίδιο

More
21 May 2006 18:02 #12831 by lazaros
me ta perissotera 8a sumfwnisw alla 8a diafwnisw me to 3d toulaxiston gia twra

just play football

More
22 May 2006 11:50 #12891 by Βασίλης
απ'αυτά που έχω καταλάβει εγώ αυτό γίνεται X-ISTENZ

More
24 May 2006 04:27 #13143 by gio pride
1. διαφωνώ με το 3d. έχει άλλη μαγεία να βλέπεις το παιχνίδι "σχηματικά" . γίνεσαι πιο "κόουτς" [χώρια που θα γίνει dvd ολόκληρα το παιχνίδι]

2. να μπορείς να φορτώνεις ευκολότερα πολλά πρωταθλήματα . θα μπορείς να έχεις πολύ μεγάλύτερη αίσθηση της πραγματικής προσέγγισης των παικτών για μεταγραφές αλλά και για scouting αντίπαλων ομάδων [ειδικά στα ευρωπαϊκά ματς τώρα παίζουμε τελείως στην τύχη αφού δεν έχουμε ιδέα για τους αντιπάλους μας]

3. μεγαλύτερη ελευθερία δηλώσεων . με αντίπαλους παίκτες ακόμα και να σχολιάζεις τους ασυμπάθιστους αντίπαλους προέδρους [και όχι μόνο προπονητές] . πιστεύω θα είχε φοβερή πλάκα . ακόμα και θετικά σχόλια να μπορείς να κάνεις για πιθανούς μεταγραφικούς σου στόχους [λίγο γλύψιμο πριν την επίσημη πρόταση μπορεί πάντα να ρίξει την τιμή του , χε χε χε ] .

4. να έχεις μεγαλύτερη επιρροή στους ποδοσφαιριστές σου . με δηλώσεις , με ειδικές μικρές προπονήσεις πριν από μεγάλα ματς [να πεις στο ribo πχ να προπονηθεί εντατικά στα φάουλ πριν από ντέρμπι] . αναλόγως περισσότερες επιλογές και με το υπόλοιπο προσωπικό. τώρα απλά τους τοποθετούμε σε μια θέση ύστερα από την πρόσληψη και μετά τους ξεχνάμε

5. να μπορούμε να διαχειριστούμε ουσιαστικά τα συμβόλαιά μας [με deadlines, μίνιμουμ μπάτζετ κλπ. οι υπάρχουσες επιλογές είναι

More
24 May 2006 11:19 #13151 by Βασίλης
Straki, το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι 'παλιοί' του παιχνιδιού είναι ότι δεν μπορείς να φορτώσεις πολλές χωρες. Η ταχύτητα του Processing Game έχει βελτιωθεί αρκετά βέβαια αλλά θέλει ακόμα πολύ δουλειά για να έρθει σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Το scouting είναι σχετικό καλό αν και θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο ρεαλιστικό όταν έχεις βάλει Attribute masking με πιο αναλυτικές παρουσιάσεις των ικανοτήτων του παίχτη και σταδιακή αποκάλυψη των στατιστικών του. Πχ: Αν τον δει σε αγώνα που δεν έκανε ούτε ένα σουτ, δεν μπορεί να ξέρει τι long shots έχει, ενώ αν τον έχει δει σε προπόνηση, δεν μπορεί να ξέρει τα mental χαρακτηριστικά του. Βέβαια αυτά είναι ψιλά γράμματα για να γίνουν, αλλά θα ήταν πάρα πολύ πιο ρεαλιστικό έτσι!

Για τις οδηγίες που είπες, εσύ μπορεί να λες 'Μη σουτάρετε από μακριά' ο Καστίγιο σε ακούει όμως;; ;) Καταλαβαίνεις πώς το εννοώ!

More
24 May 2006 11:58 #13156 by John Apostolopoulos
καλυτερο φυτωριο στον ΠΑΟ, 3D Players, και να μπορω να επικοινωνω καλυτερα με τους παικτες μου. (να μπορω να τους λεω να πανε καλυτερα στην προπονηση κτλ.)

adia15

More
24 May 2006 12:43 #13163 by gio pride
αν είναι για τον Καστίγιο δεν πειράζει [χε χε]

πάντως καλό θα είναι να προσέξουν ό,τι αλλάξουν στο επόμενο . βήμα βήμα γιατί θυμόμαστε όλοι το τέρας του 2004

More
24 May 2006 20:27 #13187 by Πέτρος
Παιδιά, μην ξεχνάτε πως το παιχνίδι δημιουργείται βάσει αγγλικών στάνταρ και κανόνων που υπάρχουν στο U.K. Εκεί π.χ. τον αρχηγό τον χρίζει ο προπονητής και όχι οι συμπαίκτες όπως γίνεται εδώ...

Να το έχετε υπ' όψην σας στα requests σας...

More
25 May 2006 04:45 #13207 by gio pride
γενικά θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας το που φτιάχνεται το παιχνίδι και κατά συνέπεια που δίνεται ιδιαίτερη βάση. αν το έφτιαχναν βραζιλιάνοι θα είχαμε 3-4 attributes παραπάνω για ντρίμπλες και τεχνική . επειδή το φτιάχνουν βορειο-ευρωπαίοι δίνεται περισσότεροι σημασία αλλού.

σκεφτείτε πόσο λίγες είναι στην πραγματικότητα οι επιλογές μας ως coaches μέσα στο ματς [μέχρι τις 2 τελευταίες εκδόσεις τουλάχιστον] .

επίσης να μου πει κάποιος πόσες φορές χειρίζεται μόνος του τις ομάδες νέων [under 19 ακόμα και under 23 που έχουν κάποιες] . στο εξωτερικό οι ομάδες αυτές έδουν σημασία για τα φυτώρια και στην πραγματικότητα . δεν είναι όπως στην ελλάδα. σκεφτείτε πόσες μέρες παραπάνω θα μας έπαιρνε ένας αγωνιστικός μήνας παιχνιδιού αν διαχειριζόμασταν και τους μικρούς .

προσωπικά μου φαίνονται άχρηστες οι τόσες επιλογές για τους μικρούς [ουσιαστικά μπορείς να κάνεις τα πάντα και με αυτούς]. σκεφτείτε πόσο πιο ελαφρύ θα ήταν το παιχνίδι αν δε φόρτωνε όλες αυτές τις επιλογές