Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τι θα θέλατε να δείτε στην επόμενη έκδοση του FM?

More
02 Feb 2006 00:04 #8215 by Haris
δεν ξερω αν εχει υπωθει αλλα καλο θα ταν να βαζανε ζωντανη κληρωση ομιλων C.L,World cup κλπ...

bob σφουγγαρακης οεο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
02 Feb 2006 00:09 #8217 by a Guest
Έχει ειπωθεί...
Εγώ θα'θελα να ποτίζεις "τρελα" νρεά τους αντιπάλους και να πέφτουν ξεροί
Να σε καλεί ο αθλ.δικαστής και να λες αλλα'αντ άλλων
Και όταν σε πνίγουν τα χρέη να στα σβήνει το κράτος με τσατσιές..
Τί,αυτά δε γίνονται πουθενά?
Για ρίξτε μια ματιά γύρω σας...

More
02 Feb 2006 17:02 #8292 by George
Εγω αυτο που εχω νοσταλγησει ειναι η επιλογη "The offer is totally unacceptable" που ειχαν τα παλια CM οταν ηθελες να αρνηθεις την παραχωρηση ενος παικτη.

Κανουν μια προσφορα για εναν παικτη και ενω θες περισσοτερα λεφτα,δεν εχεις τροπο να τους τα ζητησεις παρα μονο εαν ανεβασεις τα λεφτα που ζητας ή εαν σου κανουν Enquiry.Και παλι ομως ειναι μεγαλη η πιθανοτητα να αποσυρουν το ενδιαφερον τους οι ομαδες.

Με την επιλογη αυτη ειχα παρει τρελα λεφτα για παικτες αφου καθε φορα οι μεγαλες ομαδες επανερχονταν με ανεβασμενη προσφορα.Συγκεκριμενα στο CM 00/01 ειχα πουλησει τον Veron στη Real με 35 δις δρχ επειτα απο 11 συνεχομενες αρνησεις που τους ειχα ριξει!!

Οεεεεεε Aboagueeee
Οεεεεεε Aboagueeee

More
03 Feb 2006 13:06 #8412 by Makis
καταρχην θα συμφωνήσω με 2},3},7}.επισης θα ηθελα να υπαρχει επιλογη να φτιαχνεις το δικος σου γηπεδο με οσες θυρες και θεσεις θελω αναλογα και με τα λεφτα της ομαδας.ακομη να υπηρχαν οργανωμενοι συνδεσμοι της ομαδας με τους οποιους θα συζυτουσες για τους παιχτες,τα μελλοντικα σχεδια της ομαδας και την προοδο της!

<<<<<<<<Wiseved>>>>>>>>>

More
09 Feb 2006 23:51 #8697 by Dimitris
thelw na vgazw paixtes apo tin akadhmia mou!!!

Flory-Flory Man United

More
06 Mar 2006 21:57 #9772 by Anestis Raftopoulos
εκτος απο αυτα που ειπατε εγω, θα ηθελα να υπαρχει στενοτερη σχεση με τους παιχτες.ιδιαιτερα στις προπονησεις.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
06 Mar 2006 22:27 #9773 by a Guest
Θέλω επιτέλους να λειτουργεί το "appeal against a ban"!!!! Όσες φορές το έχω επιλέξει ποτέ δεν έχω δικαιωθεί! :x

More
07 Apr 2006 15:49 #10824 by jim
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ FM ΕΙΝΑΙ:
1) ΝΑ ΕΙΝΑΙ 3D ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ
2) ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ
3) ΝΑ ΜΠΕΙ Η Γ ΕΘΝΙΚΗ
4) ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΣΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ
5) ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ VERSION
6) ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΙΜΟΔΟΤΩ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ (ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ)
7) ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΟΠΟΔΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΟΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ ΣΤΑ CLUBS ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ...

[img]http://deskotp[/img]

More
22 Apr 2006 21:36 #11273 by Ερρικος
Δεν εχω ασχοληθει με το FM2006 οποτε καποια που μπορει να προτεινω μπορει να ειναι και ακυρα (εφοσον ηδη υπαρχουν)

1. Οταν καποιος παιχτης ζηταει καλυτερο συμβολαιο να μπορεις να το αρνηθεις χωρις να ειναι δυσαρεστημενος και να θελει να φυγει.
2. Να μπορεις να τα βαζεις με διατητες που μονιμα σε αφηνουν με 9 παιχτες.
3. Να μπορεις να κανεις appeal against ban και να δικαιωνεσαι επιτελους.
4. Να εχεις το δικαιωμα να δινεις πριμ για καποιους κρισιμους αγωνες.
5. Να βγαινουν παιχτες ανταξιοι αυτων που ηδη υπαρχουν. Παιζεις για μια δεκαετια (σεζον ετσι οχι πραγματικα χρονια :) ) και μετα εχεις προβλημα γιατι το επιπεδο των παιχτων εχει μειωθει αισθητα.

ALL HEROES FIGHT LIKE GREEKS

More
23 Apr 2006 20:18 #11318 by ribogio
Καταρχας το πρωτο πραγμα και πιο σημαντικο που θα ηθελα να δω στο fm2007 ειναι να εχει 3d match.Eπισης να μπορεις στην ομαδα που εισαι να της φτιαχνεις καινουριο γηπεδο με μεγαλυτερη χωρητικοτητα,να μπει η γ εθνικη του ελληνικου πρωταθληματος,να υπαρχει σχολιασμος του παιχνιδιου,να υπογραφει ο προπονητης συμβολαιο με ορους και να βγει το fm στην ελληνικη εκδοση.