Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τι θα θέλατε να δείτε στην επόμενη έκδοση του FM?

More
31 Oct 2005 19:21 #4802 by Μιχάλης Πλατάρης
Οχι...δεν νομιζω.Εγω δεν εχω δει ποτε ζωντανα την κληρωση των ομιλων.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Nov 2005 01:04 #4813 by Μάνος Γρυπάρης
π.χ. "The draw for the Greek Cup has been made today" και μετά κάνεις κλικ κι επιλέγεις "Live Draw" (όπου σου βγάζει τις ομάδες μία μία) ή "Draw All Teams" και σου βγάζει κατευθείαν την κλήρωση.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
04 Nov 2005 13:31 #4970 by giannis
Η 3d απεικόνιση νομίζω πως δεν είναι ακόμα εφικτή. Ακόμα και αν χρησιμοπιούσαν ένα πολύ καλό engine σαν του Pro Evolution νομίζω πως το παιχνίδι θα έχανε τελικά αντί να κέρδιζε.

Στην επόμενη έκδοση θα ήθελα να δω:

1) Τακτικές σε στυλ CM3 που πιστεύω πως ήταν αξεπέραστες. Είχες τη δυνατότητα να τοποθετείς τους παίχτες σε όποιο σημείο του γηπέδου ήθελες ανάλογα με τη θέση της μπάλας. Έτσι μπορούσες αν έπαιζες με 4 πίσω π.χ. να τοποθετείς το αριστερό μπακ πίσω όταν η ομάδα επιτίθεται απο δεξιά και αντίστροφα έτσι ώστε να μένουν πάντα 3 πίσω. Αυτά τα πράγματα με τον τρόπο που φτιάχνονται οι τακτικές τώρα, γίνονται αυτόματα και κατά τη γνώμη μου όχι ικανοποιητικά.

2) Live κλήρωση Champions League με γκρουπ δυναμικότητας

3) Μιας και έχουν βάλει επιτέλους το ύψος των παιχτών καλό θα ήταν οι youth παίχτες να ψηλώνουν μέχρι τα 18!

4) Η προπόνηση στη φετινή version είναι πολύ ικανοποιητική καθώς ο τρόπος που πέφτουν τα νούμερα των παιχτών όταν αυτοί δεν προπονούνται νομίζω πως είναι πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα. Παρόλα αυτά θα ήθελα να δω με κάποιο τρόπο την ποιότητα των προπονητικών εγκαταστάσεων να παίζουν ενεργότερο ρόλο μέσα στο παιχνίδι. Π.χ. όταν ένας προπονητής έχει 18 attacking σε ένα καλό training ground να σου δίνει 5 αστεράκια στην αντίστοιχη προπόνηση, σε ένα μέτριο training ground ο ίδιος προπονητής να σου δίνει 4 κτλ.

5) Μέχρι στιγμής δεν με πλησιάζουν managers με βίντεο για παίχτες. Δεν έχω πάρει ακόμα μεγάλη ομάδα και δεν είμαι σίγουρος αλλά εάν έχει καταργηθεί θα ήθελα να το ξαναδώ.

6) Απαιτήσεις της διοίκησης για Ευρώπη! Εάν δεν πας καλά στην Ευρώπη ακόμα και με νταμπλ η θέση σου να μην είναι σίγουρη! Και αντίστροφα εάν κάνεις μια τρομερή πορεία στην Ευρώπη η διοίκηση να είναι ευχαριστημένη ακόμα και εάν δεν πάρεις πρωτάθλημα.

7) Τέλος ο πρόεδρος σε μερικές ομάδες (εφόσον είναι sugar daddy) σε κάποιες μεταγραφικές περιόδους μετά από μία καλή χρονιά να σου δίνει μια λίστα με 5-6 παίχτες γνωστούς και να σου λέει διάλεξε ποιόν θέλεις να σου φέρω. Αυτό εάν θυμάμαι καλά υπήρχε σε κάποιο version του παιχνιδιού αλλά μου φαίνεται πως το έχουν καταργήσει.

More
04 Nov 2005 14:14 #4976 by Μιχάλης Πλατάρης
Μανο την κληρωση του ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ δεν την εχει δηλαδη να βγαζει τους ΟΜΙΛΟΥΣ.Αυτο λεω εγω...

More
10 Dec 2005 14:43 #6536 by Παναγιώτης
Εγώ παλικάρια θα γούσταρα να είχε τρισδιάστατα γραφικά.Θα ήταν το καλύτερο παιχνίδι(οχι οτι τώρα δεν είναι). :lol:

Adebayor, Adebayor give him the ball and he will score!!!

More
28 Dec 2005 23:05 #7082 by Μιχάλης Πλατάρης
2 Ακομα:
1)Να μπορεις να κανεις δηλωσεις για ασχετα πραγματα σε δημοσιογραφους και να βελτιωθουν τα comments αφου τα mind games τυπου Μουρινιο ειναι πλεον στην ζωη μας.

2)Να κανεις αιτηση για ενα παικτη να αποκτησει την εθνικοτητα της χωρας που αγωνιζεται...

More
31 Dec 2005 17:49 #7165 by gary
ektos apo tin 3d apeikonisi pou tha ekane pio euharisto to pehnidi kai tha me glitone apo sholia,ton asheton me bala filon mou,tou tipou "kala re ma..ka den variesai oli mera na vlepeis teleies na trehoun?",tha ithela me kapoio tropo na ta hono kai ston diaititi pou kai pou. :evil: oso gia ta simvolaia monomerous ananeosis den prepei na ishioun allou.etsi nomizo egine kai me ton kirgiako pou dikaiothike apo tin fifa telika.

More
31 Dec 2005 21:20 #7168 by Μιχάλης Πλατάρης
επισης αν τραυματιζεται ενας παικτης σου απο εναν αγωνα της εθνικης του ομαδας να μπορεις να παρεις αποζημειωση η κατι παρομοιο απο την ομοσπονδια για τον τραυματισμο (και τρυματισμο εννοω 1+ μηνες)...

More
02 Jan 2006 10:08 #7187 by Kostas Giagias
Δεν υπάρχουν ποια μονομερή συμβόλαια. Μόνο κλειστά.

Αυτό με τον διαιτητή είναι Must μια που είναι κύριο συστατικό των mind games και στο νησί...

Βέβαια με τιμωρίες αλλά και με ότι άλλο αυτό αποφέρει (και κέρδη και ζημιές.)

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
31 Jan 2006 10:51 #8097 by dfsaf
1)3d απεικόνηση
2)Γ εθνικη όπως το fifa manager 2006
3)σχολιασμό αγώνα
4)πιο μεγάλη ισοροπιά αγωνα