Το είχα βιάσει το συγκεκριμένο μάνατζερ, για όσους θυμούνται πήγαινες και έπερνες πχ Taribo West, Guardiola και για μπροστά Tsigalko και χατζημεχμετοβις που πετούσαν τεμάχια με το τσουβάλι. Σύστημα απ΄ ότι θυμάμαι έπαιζες 3-4-3 με 3 σέντερ μπάκ ένα αμυντικό χαφ, ένα δεξί και ένα αριστερό χαφ, επιθετικό χαφ, δεκάρι ή AMC πέστο όπως θες και 3 σέντερ φορ. Βέβαια υπήρχε και άλλη φουστιά, πήγαινες στο edit του παιχνιδιού και έφτιαχνες από την επέκταση των θέσεων του γηπέδου μέχρι τα ποσοστά των παικτών και τους έβάζες να ξεκινάνε, σε όποια ομάδα γούσταρες να μανατζάρεις. Ακόμα παίζω Championship Manager, όχι ότι είναι καλύτερο από το Football, απλά καθαρά για λόγους συνήθειας. Πλέον έχω φτάσει στο επίπεδο ότι για να έχω ανταγωνισμό δεν θα πάω να πάρω παραδοσιακές ομάδες πρωτοπόρους στα πρωταθλήματα τους, αλλά περισσότερο δεύτερης κατηγορίας όπως Β Ιταλίας Μπολόνια, η Β Γερμανίας Γκλάντμπαχ ή ακόμα και τρίτη Αγγλίας Τρανμίρ και πάει λέγοντας, ώστε να εκμεταλλευτώ το time line του παιχνιδιού το οποίο όπως ξέρουμε είναι μεγάλο. Πιστεύω ότι τα κλειδιά είναι τα εξής, αφού φτιάξεις το τεχνικό κομμάτι της ομάδας, όπως coach, assistant coach και scouters το οποίo είναι σημαντικό κομμάτι και πρωτεύων για τα ποσοστά των παικτών και την εξελισσιμότητας τους, ρίχνεις πολύ βαριά προσοχή στο ψάξιμο παικτών κυρίως πιτσηρηκάδων ώστε να τους εξελίξεις και να τους μοσχοπουλήσεις. Bέβαια πάντα θα ψάχνεις και ελεύθερους παίκτες για να τους πάρεις κοψοχρονιά, απλά πρέπει κυρίως εσύ από μόνος σου να αναπαράγεις παίκτες για την βιωσημότητα της ομάδας σου. Πλέον στο σήμερα γουστάρω να παίζω άγνωστα πρωταθλήματα, όπως πχ το Ιαπωνικό για τις ασιάτικες διοργανώσεις για ένα επιπλέον βαθμό πρόκλησεις. Αυτή την περίοδο έχω την Tokyo Verdy την οποία την σήκωσα από την Β κατηγορία και την έχω μετατρέψει σε Real της Aσίας με σύστημα 4-3-3 με 2 σέντερ μπακ, 2 μπακ, ένα αμυντικό χάφ να είναι κυρίως κόφτης, 2 κεντρόους χαμάληδες με καλό creativity για να μου φτιάχνουν παχνίδι, 2 εξτρέμ και ένα σέντερ φορ. Γενικά πολύ κάψιμο το ξεκίνησα το 2001 και μέχρι σήμερα ακόμα ξεσκίζομαι.