Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Championship Manager '01/'02

More
09 Oct 2010 17:05 #81060 by lavezzi7

rafor wrote: Παιδια, το βρηκα το παιχνιδι απο ενα φιλο και θα το δοκιμασω...Πειτε μου σας παρακαλω εαν υπαρχει καποι ελληνικο patch ή γενικα καποια καλο patch ,που θα προτεινατε!

Από πατς δεν ξέρω γιατί δεν έχω δοκαμάσει να σου πω την αλήθεια.Πάντως το παιγχνίδι έχει τέτοια απήχηση που πολλοί συνεχίζουν και το παίζουν 8 χρόνια μετά!

champman0102.co.uk/

Στο παραπάνω site έχει συγκεντρωμένα ότι θες και μπορείς να βρεις για όλες τις αλλαγές που μπορείς κάνεις.Έχει μέχρι και database της φετινής χρονιάς.Δηλαδή με τις μεταγραφές και όλα τα νέα στατιστικά των παικτών στο περιβάλλον του παλιού cm.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Jun 2011 03:11 #94886 by manos1321aek
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...εγω εχω το μανατζερ αυτο χρονια αλλα αναλλωνομαι στο να παιζω μονος μου ατελειωτες χρονιες...μια φορα με την αεκ θυμαμαι εφτασα 2022-20023 αν βρω το save και εν το εχω χασει θα ανεβασω screenshot...!αλλο ομως ειναι το θεμα μου..πλεον θα ηθελα να παιξω σε network ...!αλλα δεν ξερω καθολου πως θα το κανω αυτο...!θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει? εστω να κανουμε μια γρηγορη προσπαθεια...!να δω αν μπορει να δουλεψει σε μενα...!ευχαριστω...!ειμαι λιγο ασχετος απο φορουμ γι αυτο συγγνωμη για τυχον λαθη...!

More
28 Jun 2011 22:46 #95094 by Μάνος Γρυπάρης
"Start Network Game", ξεκινας το παιχνιδι εσυ και οταν φορτωσει, ο φιλος σου παταει το "Join Network game" και δινει την IP σου (την βλεπεις απο το www.whatismyip.com ).

Αλλα θα πρεπει να εχεις απενεργοποιησει firewall και antivirus και να εχετε και οι δυο ακριβως την ιδια εκδοση (το ιδιο patch).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
19 Mar 2015 12:41 #158225 by Daniel Son
Το είχα βιάσει το συγκεκριμένο μάνατζερ, για όσους θυμούνται πήγαινες και έπερνες πχ Taribo West, Guardiola και για μπροστά Tsigalko και χατζημεχμετοβις που πετούσαν τεμάχια με το τσουβάλι. Σύστημα απ΄ ότι θυμάμαι έπαιζες 3-4-3 με 3 σέντερ μπάκ ένα αμυντικό χαφ, ένα δεξί και ένα αριστερό χαφ, επιθετικό χαφ, δεκάρι ή AMC πέστο όπως θες και 3 σέντερ φορ. Βέβαια υπήρχε και άλλη φουστιά, πήγαινες στο edit του παιχνιδιού και έφτιαχνες από την επέκταση των θέσεων του γηπέδου μέχρι τα ποσοστά των παικτών και τους έβάζες να ξεκινάνε, σε όποια ομάδα γούσταρες να μανατζάρεις. Ακόμα παίζω Championship Manager, όχι ότι είναι καλύτερο από το Football, απλά καθαρά για λόγους συνήθειας. Πλέον έχω φτάσει στο επίπεδο ότι για να έχω ανταγωνισμό δεν θα πάω να πάρω παραδοσιακές ομάδες πρωτοπόρους στα πρωταθλήματα τους, αλλά περισσότερο δεύτερης κατηγορίας όπως Β Ιταλίας Μπολόνια, η Β Γερμανίας Γκλάντμπαχ ή ακόμα και τρίτη Αγγλίας Τρανμίρ και πάει λέγοντας, ώστε να εκμεταλλευτώ το time line του παιχνιδιού το οποίο όπως ξέρουμε είναι μεγάλο. Πιστεύω ότι τα κλειδιά είναι τα εξής, αφού φτιάξεις το τεχνικό κομμάτι της ομάδας, όπως coach, assistant coach και scouters το οποίo είναι σημαντικό κομμάτι και πρωτεύων για τα ποσοστά των παικτών και την εξελισσιμότητας τους, ρίχνεις πολύ βαριά προσοχή στο ψάξιμο παικτών κυρίως πιτσηρηκάδων ώστε να τους εξελίξεις και να τους μοσχοπουλήσεις. Bέβαια πάντα θα ψάχνεις και ελεύθερους παίκτες για να τους πάρεις κοψοχρονιά, απλά πρέπει κυρίως εσύ από μόνος σου να αναπαράγεις παίκτες για την βιωσημότητα της ομάδας σου. Πλέον στο σήμερα γουστάρω να παίζω άγνωστα πρωταθλήματα, όπως πχ το Ιαπωνικό για τις ασιάτικες διοργανώσεις για ένα επιπλέον βαθμό πρόκλησεις. Αυτή την περίοδο έχω την Tokyo Verdy την οποία την σήκωσα από την Β κατηγορία και την έχω μετατρέψει σε Real της Aσίας με σύστημα 4-3-3 με 2 σέντερ μπακ, 2 μπακ, ένα αμυντικό χάφ να είναι κυρίως κόφτης, 2 κεντρόους χαμάληδες με καλό creativity για να μου φτιάχνουν παχνίδι, 2 εξτρέμ και ένα σέντερ φορ. Γενικά πολύ κάψιμο το ξεκίνησα το 2001 και μέχρι σήμερα ακόμα ξεσκίζομαι.