Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Championship Manager '01/'02

More
12 May 2009 19:27 #52764 by pavlos55
Έχω το patch 3.9.60 και έχω ένα μεγάλο πρόβλημα που συμβαίνει με τους περισσότερους παίχτεσ. Ενώ είμαι έτοιμος να τους αγοράσω και χαίρομαι, αφού έχω κάνει confirm την πρόταση, μου λέει ότι τελικά η μεταγγραφή ακυρώθηκε επειδή δεν ήταν ρεαλιστική. Ωστώσο, όταν κατεβάζω την τιμή του transfer deal, τότε δεν δέχεται η ομάδα να μου τον δώσει :? :!: ... Πλιζ βοήθεια γιατί μου συμβαίνει και με τον Kerr, και με τον Carruthers και με όλους!!! :(

Αν ο Μεταξάς έλεγε ΝΑΙ στους Ιταλούς, τώρα θα βλέπαμε campionato...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 May 2009 19:47 #52765 by Μάνος Γρυπάρης
Όταν κάνεις μια πρόταση αγοράς για παίκτη η οποία είναι υπερβολική (δηλαδή προσφέρεις χρήματα υπερδιπλάσια της αξίας του) τότε η διοίκηση της ομάδας σου ενδέχεται να την απορρίψει.

Οπότε θα πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις την ομάδα ή τον παίκτη να δεκτούν με λιγότερα χρήματα (έστω με μηνιαίες δόσεις). Άλλος τρόπος δεν υπάρχει. Αυτή ήταν πάντοτε μια εκνευριστική παράμετρος του CM 01/02.

Επίσης για τα θέματα του CM να απαντάς στο topic γενικής συζήτησης. Συνήθως ανοίγουμε νέα topics μόνο για το FM. Αυτό θα το μεταφέρω εντός 48ωρών

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
12 May 2009 20:19 #52766 by pavlos55

Όταν κάνεις μια πρόταση αγοράς για παίκτη η οποία είναι υπερβολική (δηλαδή προσφέρεις χρήματα υπερδιπλάσια της αξίας του) τότε η διοίκηση της ομάδας σου ενδέχεται να την απορρίψει.

Οπότε θα πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις την ομάδα ή τον παίκτη να δεκτούν με λιγότερα χρήματα (έστω με μηνιαίες δόσεις). Άλλος τρόπος δεν υπάρχει. Αυτή ήταν πάντοτε μια εκνευριστική παράμετρος του CM 01/02.

Κάτσε λίγο γιατί τώρα αρχίζω να τα συνδέω... Αν κάνω scouting στον συγκεκριμένο παίχτη εφόσον δεν ξέρω τα στατιστικά του θα με αφήσει να του δώσω παραπάνω λεφτά??? Το ρωτάω αυτό επειδή όταν κάνω το transfer deal μου λέει από πάνω ότι η δοιήκηση δεν πρόκειται να δώσει παραπάνω απο "χ" λεφτά στον παίχτη επειδή δεν τον γνωρίζει καθόλου. Σωστά τα λέω?

Ρε παιδιά έχω άλλο ένα πρόβλημα! Στην αρχή της χρονιάς έγραψα 21 παίχτεσ για το Champions Cup αλλά πήρα κι αλλους! Δεν μπορώ να τους γράψω;;;

More
12 May 2009 22:23 #52773 by Μάνος Γρυπάρης

pavlos55 wrote: Κάτσε λίγο γιατί τώρα αρχίζω να τα συνδέω... Αν κάνω scouting στον συγκεκριμένο παίχτη εφόσον δεν ξέρω τα στατιστικά του θα με αφήσει να του δώσω παραπάνω λεφτά??? Το ρωτάω αυτό επειδή όταν κάνω το transfer deal μου λέει από πάνω ότι η δοιήκηση δεν πρόκειται να δώσει παραπάνω απο "χ" λεφτά στον παίχτη επειδή δεν τον γνωρίζει καθόλου. Σωστά τα λέω?

Αυτό με το scouting από τότε ίσχυε, εσύ τώρα το αντιλήφθηκες? Φυσικά και πρέπει να αποκαλύψεις όλα τα στατιστικά του για να προσφέρεις το μέγιστο ποσό, διαφορετικά σου επιτρέπουν λιγότερα χρήματα (εκτός κι αν έχεις σύλλογο με τρελά λεφτά).

pavlos55 wrote: Ρε παιδιά έχω πρόβλημα! Στην αρχή της χρονιάς έγραψα 21 παίχτεσ για το Champions Cup αλλά πήρα κι αλλους! Δεν μπορώ να τους γράψω;;;

Θα περιμένεις την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Τότε δηλώνεις περισσότερους (έως 25, αλλά μέχρι 2 επιπλέον και 2 σε θέση ήδη δηλωμένων παικτών, έτσι πήγαινε τότε το σύστημα). Αρκεί βέβαια να μην έχουν συμμετάσχει σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, ούτε σε ένα. Διαφορετικά όποιος έχει συμμετάσχει έστω κι 1 λεπτό δεν δηλώνεται, πάει για του χρόνου.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
13 May 2009 14:38 #52783 by pavlos55
Μα δεν κατάλαβες... Είναι ακόμα μεταγγραφική περίοδος.. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα? :(

More
13 May 2009 18:21 #52787 by Μάνος Γρυπάρης

pavlos55 wrote: Μα δεν κατάλαβες... Είναι ακόμα μεταγγραφική περίοδος.. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα? :(

Είναι Αύγουστος και δήλωσες τους παίκτες στην Ευρώπη? Αν ναι τότε πρέπει να περιμένεις μέχρι τον Ιανουάριο για να κάνεις νέα δήλωση. Πήγαινε στην ομάδα τους και δες αν έπαιξαν ευρωπαϊκό αγώνα. Όποιος έπαιξε έστω κι 1 λεπτό τον χάνεις. Στο λέω για να μην περιμένεις άδικα τον Ιανουάριο, αν σε καίει κάποια θέση παίκτη που δεν δήλωσες μπορείς να αγοράσεις κάποιον εναλλακτικό.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
13 May 2009 18:50 #52788 by pavlos55
Α οκ εντάξει, κρίμα... Δεν έπρεπε να τους δηλώσω από τον Ιούλιο ε :cry: ;;

More
14 May 2009 19:51 #52824 by zico
Replied by zico on topic Championship Manager '01/'02

pavlos55 wrote: Ρε παιδιά έχω πρόβλημα! Στην αρχή της χρονιάς έγραψα 21 παίχτεσ για το Champions Cup αλλά πήρα κι αλλους! Δεν μπορώ να τους γράψω;;;

Θα περιμένεις την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Τότε δηλώνεις περισσότερους (έως 25, αλλά μέχρι 2 επιπλέον και 2 σε θέση ήδη δηλωμένων παικτών, έτσι πήγαινε τότε το σύστημα). Αρκεί βέβαια να μην έχουν συμμετάσχει σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, ούτε σε ένα. Διαφορετικά όποιος έχει συμμετάσχει έστω κι 1 λεπτό δεν δηλώνεται, πάει για του χρόνου.[/quote]

Μάνο, το διευκρινίζεις σε παρακαλώ αυτό? Σύνολο πόσους καινούργιους επιτρέπεται να δηλώσεις το Γενάρη? Αν κάποιοι από τους αρχικούς 25 έχουν αποχωρήσει και έχεις ελεύθερες θέσεις, πάλι δεν μπορείς να υπερβείς τον επιτρεπόμενο αριθμό νέων προσθηκών, έτσι δεν είναι? Ποιος είναι αυτός όμως? Είχα την εντύπωση για τρεις (3)...

More
14 May 2009 22:19 #52828 by Μάνος Γρυπάρης
Σήμερα αντικαθιστάς μέχρι τρεις. Τότε ήταν δύο (+2 επιπλέον, οπότε όλοι δηλώνανε 23 παίκτες την πρώτη φορά για να τους 25αρίσουν τον Ιανουάριο).

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
31 Oct 2009 15:04 #63771 by ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
Καλήμερα!!
Προσπαθώ να ξεκινήσω online παχνίδι στο CM 01/02 και δεν με αφήνει,βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να δημιουργηθεί.αφού κάνει όλη την διαδικασία δημιουργίας του,καμιά βοήθεια τι μπορεί να φταίει;;
ΥΓ:το δοκίμασα και με το αυθεντικό CD,αγορασμένο την..μακρυνη εποχή των Χριστουγέννων του 2001 αλλά και με την free έκδοση από το site της S.I...
Ευχαριστώ!

loko toro 7