- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Modestos7 wrote: Καλησπέρα παιδιά.Σορρυ που γράφω το ποστ σε αυτο το topic.Πρόσφατα αγόρασα το fifa 17 για pc(είναι το πρώτο pc game που παίρνω).Βάζω το disk στον υπολογιστή συνδεέται με origin και μετά απο 5-6 ωρες έχει κατέβει.Όταν όμως το ανόιγω και πατάω play μου βγαίνει ένα μαύρο παράθυρο που μετά από 5 δευτερόλεπτα εξαφανίζεται...Στα requirements για το game λέει οσον αφορα τον processor Intel core i3-2100@3.1GHz κι εγω εχω Intel Core i7-3537U CPU @ 2.00GHz ενω στα Video card λεει για minimum NVIDIA GTX 460 Η AMD Radeon R7 260 ενω εγω εχω Intel(R) HD Graphics 4000.Λέτε να φταίει κάποιο από αυτα;Παρακαλώ όποιος ξέρει απο υπολογιστές να βοηθήσει.Ευχαριστώ!
xtrmsnpr wrote: σκέφτηκα ότι καλό θα ήταν να φτιάξουμε μια database με τους Έλληνες παίχτες.
Να κάνουμε add ο ένας τον άλλον και να παίζουμε μεταξύ μας.
Αλλά και για όταν έρθει η ώρα να φτιάξουμε τουρνουά να ξέρουμε ποιους θα περιμένουμε πάνω-κάτω.
Όσοι πιστοί..
GeoRaragh wrote: Παιδιά κέρδισα στον διαγωνισμό του Gameworld το key του Fifa 17 για PC.Τι ακριβώς είναι το Cd Key και πως μπορώ να παίξω το παιχνίδι με αυτό το κωδικό?
(Είμαι άσχετος απο PC gaming γιατί ασχολούμαι με Playstation).
baldur21 wrote: Φίλε μου αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπισα κι εγώ στο Fifa 16 αρκετές φορές! Μάλλον ούτε στο 17 θα απαλλαγούμε και θα σπάνε τα νεύρα μας! Ελπίζω να γίνει κάτι και να διορθωθεί η κατάσταση.