- Thank you received: 931
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
aims wrote: Για να δω ποτε θα βγει διορθωτικο patch..
Το career mode δεν μπορεις να το προχωρησεις σε καποια φαση.κρασαρει!
το αναφερουν και στο φορουμ της ΕΑ αλλα τιποτα ακομα..
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Για αρχική για τις πρώτες δύο Division δες αυτήν.mourikis165 wrote: μπορει κανεις να μου προτεινει φτηνη bundesliga team????
8.000Shikabane_Hime7 wrote:
Για αρχική για τις πρώτες δύο Division δες αυτήν.mourikis165 wrote: μπορει κανεις να μου προτεινει φτηνη bundesliga team????
Πόσα coins έχεις;
Τσατσαρώνης wrote: γίνεται στο φιφα 17 να πάρω τον Ολυμπιακό και να τον βάλω στο αγγλικό και να ξεκινήσω career mode.Στο ps4
Λοιπόν δεν διάλεξα απλά τυχαίους, κοίταξα όσον το δυνατόν καλύτερους και φτηνούς ταυτόχρονα. Με Schurrle αριστερά έβγαινε στα 8300 coins, χωρίς αυτόν 7600. Σταδιακά παίρνε καλύτερους αν και κάποιοι είναι ήδη δυνατοί παίκτες πχ Kolasinac, Embolo, Tah, Goretzka. 4-3-3 είναι τα καλύτερα συστήματα πάνω σε αυτά δούλεψε. Ο Cordoba για αρχή είναι θηρίο αλλά μετά πάρε Andre Hahn. Οι τιμές που έψαξα ήταν για PS4-XBOX, στο pc ίσως είναι λίγο πιο ακριβά. Εδώ έχει τιμές www.futbin.com/ και εδώ www.futhead.com/ μπορείς να κάνεις ότι πειράματα θες για την ομάδα σου.mourikis165 wrote:
8.000Shikabane_Hime7 wrote:
Πόσα coins έχεις;
αν ειναι για τις 2 πρωτες division μου φτανει να εχω γκολτζη striker
ευχαριστω ρε φιλε