Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FIFA 17

More
01 Oct 2016 17:26 - 01 Oct 2016 17:27 #188288 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το έλυσα το πρόβλημα που είχα, όσοι έχετε το ίδιο κάντε το εξής: Στα settings του origin σβήστε ότι payment method έχετε και βάλτε το ξανά, εγώ αυτό έκανα και μετά το αγόρασα κανονικά.(από το support ακόμα περιμένω απάντηση χαχα)
Το λιώσαμε όλο το βράδυ με τον ξάδερφο μου, το Journey μυθικό, και γενικά το παιχνίδι απίστευτο, άλλο επίπεδο πραγματικά, έτη φωτός μπροστά από το pro.
Last edit: 01 Oct 2016 17:27 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Oct 2016 00:39 #188304 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Έπειτα από αρκετό λιώσιμο τα δύο τεράστια αρνητικά είναι τα εξής:

1) Ο ΑΘΛΙΟΣ τρόπος εκτέλεσης των πέναλτι. Για ποιο λόγο το άλλαξαν; Ήταν που ήταν τώρα έγινε απλά τραγικό. Δεν βγάζει κανένα νόημα στο χειρισμό καθώς είναι ανούσια περίπλοκο.

1) ΟΛΟΙ οι τερματοφύλακες όταν εκτελούνται στημένες φάσεις γίνονται Φράνκο Κοστάνζο. Συνέχεια κάνουν άθλια έξοδο και κινδυνεύει πάντα η ομάδα.

Τα γραφικά και το gameplay γενικότερα, πέρα από τα 2 αρνητικά που έγραψα, είναι εξαιρετικά πάντως.

More
02 Oct 2016 09:05 #188317 by Δημήτρης Φιλίππου
Και εγώ έχω παρατηρήσει αυτά τα δύο αρνητικά στο demo. Επίσης έχω δει ότι το AI θέλει ακόμα λίγη δουλίτσα. Ελπίζω στο κανονικό που θα το πάρω σε λίγες μέρες θα έχει διορθωθεί λίγο.

More
02 Oct 2016 09:37 #188320 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

g.dfil wrote: Και εγώ έχω παρατηρήσει αυτά τα δύο αρνητικά στο demo. Επίσης έχω δει ότι το AI θέλει ακόμα λίγη δουλίτσα. Ελπίζω στο κανονικό που θα το πάρω σε λίγες μέρες θα έχει διορθωθεί λίγο.

To AI στα στημένα είναι εκτός από χαζό και αστείο. Βλέπει τον Νοιερ πχ να κάνει έξοδο αλά Ελευθερόπουλο. Στα πέναλτι ακόμα προσπαθούμε με την παρέα μου να βρούμε πως να τα εκτελέσουμε. Δεν βγάζει νόημα. Σε μένα δεν έχει καν βελάκι να δείχνει την κατεύθυνση, στο 2ο χειριστήριο το έχει(και τα 2 xbox για windows είναι) Την μία εκτελούνται ψόφια τα πέναλτι, την άλλη σωστά και την άλλη πάνε στο...κόρνερ...Δεν βγάζω νόημα το πως ακριβώς και τι πρέπει να κάνεις για να το βαρέσει νορμάλ.

More
02 Oct 2016 10:59 #188321 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic FIFA 17
Καλα,εννοειται πως ισχυουν αυτα τα αρνητικα.
Μαλιστα το πεναλτι εχει γινει βλακωδες!Απελπιστικα δυσκολο!

Κλασικη ΕΑ,κατι φτιαχνει,κατι χαλαει..Για να αγοραζεις και τη νεα χρονια με την ελπιδα να ειναι..αψεγαδιαστο το παιχνιδι.

More
02 Oct 2016 12:21 #188322 by Δημήτρης Φιλίππου
Εμένα προσωπικά τα πέναλτι μου άρεσαν στο demo. Για όσους το παίζετε στο ps4 στα πέναλτι να πατάτε και το R1 για να βάζει φάλτσο και να είναι ευκολότερο.

More
02 Oct 2016 13:50 #188331 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Πραγματικά δεν έχω καταλάβει πως εκτελούνται τα πέναλτι. Πάτα λέει το δεξί analog για να τοποθετήσεις τον παίκτη. Πάτα μετά το αριστερό analog μπροστά για να ξεκινήσει και ενώ το έχεις πατημένο πριν φτάσει να σουτάρει αλλάζεις προς την κατεύθυνση που θες και πατάς το σουτ. Τρέχα γύρευε...Τα μισά πάνε στο κορνερ, τα άλλα σουτάρονται ψόφια, που και που θα μπει κάποιο, ότι να ναι. Είναι ο χειρότερος τρόπος εκτέλεσης ever...Μια χαρά το είχαν πριν, απορώ ποιος ηλίθιος το σκέφτηκε.

Τελικά όντως ισχύει το ότι κάτι φτιάχνουν, κάτι θα χαλάσουν.

More
02 Oct 2016 16:10 #188336 by Δημήτρης Φιλίππου
Πρέπει να μάθεις το τρόπο. Εγώ πάντως το έχω καταλάβει.

More
02 Oct 2016 16:33 #188337 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

g.dfil wrote: Πρέπει να μάθεις το τρόπο. Εγώ πάντως το έχω καταλάβει.

Από Παρασκευή μέχρι και σήμερα πρωί μόνο FIFA παίζω με ένα φίλο μου και τον ξάδερφο μου, λιώσαμε κιόλας αρκετή ώρα στο training με τα πέναλτι. Ο τρόπος εκτέλεσης των πέναλτι είναι τέρμα δύσχρηστος. Όσο και να προσπαθώ το αποτέλεσμα των εκτελέσεων είναι inconsistent. Έχει τύχει να εκτελέσω με τον ακριβώς ίδιο τρόπο 2 φορές, την μία πήγε στο κόρνερ και την άλλη έγινε ένα ψόφιο σουτ το οποίο μπήκε γιατί έπεσε από την άλλη ο τερματοφύλακας. Το κακό είναι ότι ενώ κάποιες φορές σου έχει το βελάκι, το οποίο παρότι ο τρόπος εκτελέσεων είναι τέρμα ηλίθιος βοηθάει αρκετά, σε πολλές περιπτώσεις δεν σου δείχνει τίποτα και είναι απίστευτα δύσκολο. Για μένα είναι το χειρότερο κομμάτι του FIFA 17 το συγκεκριμένο. Κατά τ'άλλα το παιχνίδι είναι υπέροχο.

More
02 Oct 2016 16:57 #188340 by Δημήτρης Φιλίππου
Για εμένα το παιχνίδι είναι άψογο με εξαίρεση το A.I των παικτών που θέλει δουλειά ακόμα.