- Thank you received: 931
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Κάθε εβδομάδα βγάζει η ΕΑ την 11αδα της εβδομάδας με παίκτες που τα πήγαν καλά στην πραγματικότητα. Τους βγάζει λοιπόν ειδική κάρτα στον καθένα με ανεβασμένα στατιστικά, τις οποίες μπορείς να τις ανοίξεις σε packs αν είσαι τυχερός κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Επίσης μπορείς να τους βρεις στο transfer market. Υπάρχουν πολλών ειδών ειδικές κάρτες που βγαίνουν, πέρα από τους team of the week, σε διάφορες περιστάσεις. Οι συγκεκριμένοι που έχεις στο attachment είναι οι "Ones to watch", φέτος την έβγαλαν αυτού του είδους κάρτα και είναι ειδικές κάρτες των οποίων τα στατιστικά θα αλλάζουν ανάλογα με την τελευταία αναβαθμισμένη κάρτα του κάθε παίκτη. Δηλαδή: Έχεις την ones to watch του Morata, του βγάζουν team of the week κάρτα με 85 πχ στατιστικά, η κάρτα θα έχει αυτόματα(για πάντα, μέχρι να βγει άλλη μεγαλύτερη σε στατιστικά) 85. Αυτές πλέον μόνο στο trasfer market τις βρίσκεις και κοστίζουν αρκετά. Όπως έγραψαν υπάρχουν πολλές ειδικές κάρτες και θα βγουν και άλλες κοντά στον Ιανουάριο, οι Team of The Year.AndrewMvP_17 wrote: Καλησπερα στην ομαδα,ειχα παλια λογαριασμο εδω αλλα ειχα χασει τα στοιχεια μου και ετσι εφτιαξα καινουριο.Ηθελα να ρωτησω για το FUT πως ενας παιχτης απο GOLD γινεται SPECIAL και ανεβαινουν τα στατιστικα του και η αξια του? μπορει να μου το εξηγησει καποιος? (οταν αποκτα και μια συγκεκριμενη ιδιοτητα και απο 79 OVR πηγαινει πχ 82 και απο Basic -> Maestro,Hawk ) πιστευω το πιασατε το νοημα...
Please Log in or Create an account to join the conversation.
AndrewMvP_17 wrote: Μαλιστα,δεν τα καταλαβα και ολα ακριβως,γιατι δεν εχω παιξει αρκετα το FUT παρολο που παιζω 4,5 χρονια Φιφα,επαιζα Career και Seasons,θα μου πειτε πως γινεται να μην επαιζες Ultimate Team και λογικο....πχ τωρα αγορασα απο το training το dribbling και το εβαλα στον Μανε,αυτο θα παραμεινει μονο για 1 ματς? και επισης εβαλα POWERHOUSE στον Henderson γιατι δεν ανεβαζει τα στατιστικα του?? θα βαλω και φωτο απο την ομαδα που εχω φτιαξει να ακουσω γνωμες
AndrewMvP_17 wrote: Στην ηδη υπαρχουσα ομαδα,προσθεσα Baily για την αμυνα κτηνος,αλλα κοστισε λιγακι και τον Batsuayi για επιθεση.Για τον Χολεμπας εχεις δικιο σε ξεγελαει το OVR αλλα ειναι αρκετα καλος..Για το κεντρο σκεφτομουν Dembele ή Fernandinho αντι για Wanyama τι λες?..Ευχαριστω για τις συμβουλες