Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FIFA 17

More
24 Nov 2016 17:16 - 24 Nov 2016 17:19 #189690 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Αύριο είναι Black Friday και μέχρι τη Δευτέρα στο FIFA Ultimate Team θα υπάρχουν πολλές προσφορές σε packs.
Όσοι έχετε λοιπόν coins στην άκρη ή είστε διατεθειμένοι να βάλετε λεφτά ετοιμαστείτε.

Κατά την διάρκεια των προσφορών λοιπόν, θα βγαίνουν πάρα πολλά και διάφορα packs. Κάποια θα είναι μόνιμα στο store για όλη τη διάρκεια, κάποια, συνήθως αυτά που έχουν μόνο παίχτες, θα υπάρχουν σε παγκόσμιο limit(πχ 20,000) ανάλογα το format(XBOX, PC, PS). Επίσης σε συγκεκριμένες ώρες θα υπάρχει ανεβασμένη πιθανότητα να ανοίξετε καλούς παίχτες(θα το γράφει μέσα στο παιχνίδι) Θα πρέπει λοιπόν να έχετε το νου σας για τις σωστές προσφορές. Τα καλύτερα pack για όσους θέλουν να αγοράσουν είναι αυτά:
Warning: Spoiler!

Το σημαντικότερο είναι ότι οι τιμές στους περισσότερους παίχτες θα είναι πεσμένες διότι σχεδόν όλοι θα χαλάνε τα coins για να πάρουν packs μπας και πετύχουν κάποιον inform. Οπότε διαλέγετε και παίρνετε για το τι θα κάνετε. Η πιο ασφαλής επιλογή είναι με όσα coins ήδη έχετε να ψάξετε να πάρετε τους παίχτες που θέλετε εφόσον τους βρείτε φτηνά. Αν έχετε την οικονομική ευχέρεια τότε μπορείτε και να πάρετε fifa points για να ανοίξετε packs. Αν είναι να αγοράσετε fifa points πάρτε τα από σήμερα, αύριο θα αυξήσουν τις τιμές λόγο ζήτησης. Η Kinguin τα έχει στα 15,29 ευρώ(2200 fifa points) αυτή τη στιγμή.
Last edit: 24 Nov 2016 17:19 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Nov 2016 06:56 #189713 by Andrew
Replied by Andrew on topic FIFA 17
@Shikabane_Hime7 εχω μεχρι στιγμης την εξης ομαδα και εχω φτασει division 3 πλεον ,σχετικα ευκολα με αυτο το ροστερ αλλα σιγα σιγα πετυχαινω δρεπανια,εχω μαζεψει 44.000 coins και διαβασα αυτο που εγραψες για την αυριανη μερα,παιχτες που εχω σκεφτει να παρω ειναι (λουκακου,σταριτζ,μαχρεζ,ντεμπελε) θα θελα τη γνωμη σου ...απο κατω αν μπορεις να διακρινεις και το παγκο

(Darmian,Van Dijk,Son,Mirallas,Mahrez(loan),Origi,Lennon,Rose,Mendy) καταλυτικοι μεχρι στιγμης μου εχουν βγει οι Alli,Holebas,Karius,Baily,Mendy και παρα το χαμηλο ΟVR ο Origi ,πουλησα Batshuayi οπως μου ειπες,ειχες δικιο τελικα,απογοητευση λιγο ο Μανε παρα το καλο Pace,περιμενω με ενδιαφερον τη γνωμη σου
Attachments:

More
25 Nov 2016 09:41 - 25 Nov 2016 09:45 #189714 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
AndrewMvP_17 Το βασικό είναι να παίζεις με παίχτες που έχεις συνηθίσει να χειρίζεσαι και που σου έχουν βγει καλοί. Δηλαδή πχ εφόσον ο Ali σου έχει βγει καλός δεν χρειάζεται, προς το παρόν, να κοιτάξει κάποιον και καλά καλύτερο στα stats. Ο Origi παραδόξως ήταν εξαιρετικός και σε μένα και τον έχω κρατήσει για πάγκο. Μου δούλευε όμως καλύτερα σε σύστημα με 2 επιθετικούς(Είχαν αυτόν + τον απίστευτο Callum Wilson) τώρα παίζω 4-3-3(2)
Αν ο Mane δεν τα πάει καλά δοκίμασε Deulofeu ή Shaqiri. O Clyne είναι μια χαρά μην μπεις στον κόπο να πάρεις άλλον. Αν ο Sterling δεν τραβάει δοκίμασε Depay που έχει και 90 στα φαουλ.

Με 44.000 είσαι πάρα πολύ καλά. Μαχρεζ δεν τον έχω δοκιμάσει, Dembele πάρα πολύ καλός αλλά πολλές φορές έκανε πολλά λάθη, ίσως έφταιγα και εγώ με τον χειρισμό μου. Αξίζει να τον πάρεις για την θέση του Delph.
Lukaku vs Sturridge τους δοκίμασα και τους δύο ο Lukaku είναι καλύτερος για αυτό που θέλω εγώ. Ο Sturridge πολύ ανισόρροπος σε κάποια ματς, μία του ύψους μία του βάθους. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να σου πω ποιον να πάρεις διότι κοστίζουν αρκετά και δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου. Εφόσον έχεις γρήγορους στα πλάγια και παίζεις και εσύ με 1 επιθετικό ο Lukaku ίσως είναι καλή επιλογή. Και ο Costa είναι θηρίο. Για div 3 που είσαι νομίζω Lukaku ή Costa είναι μονόδρομος.

Τσέκαρε στο futhead τα στατιστικά τους και υπολόγισε ποιος πιστεύεις ότι σου ταιριάζει καλύτερα. Όταν είναι να αγοράσεις τον παίχτη που θες ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΣ. Περίμενε να βγουν τα packs που κοστίζουν πολλά coins, αυτά που έχουν 24-30 gold παίχτες και κάνουν 100,000 coins. Τότε πολλοί πουλάνε αβέρτα παίχτες για να τα πάρουν και μπορεί να βρεις τον παίχτη που θες αρκετά φτηνά. Βάζε στο buy it now την χαμηλότερη δυνατή και ανέβαζε σιγά σιγά. πχ κάνει κανονικά 35,000 ο παίχτης, βάλτο 27,000 και ανέβαζε ανά 500 μέχρι να βρεις έναν πιο φτηνό. Φυσικά κοίτα και τα contracts μην πας και πάρεις με λίγα. Τυπικά στο γράφω αυτό, προφανώς και θα το ξέρεις απλά μπορεί να βοηθήσει και άλλους που θα το διαβάσουν.
Last edit: 25 Nov 2016 09:45 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
27 Nov 2016 07:22 #189789 by Andrew

Shikabane_Hime7 wrote: AndrewMvP_17 Το βασικό είναι να παίζεις με παίχτες που έχεις συνηθίσει να χειρίζεσαι και που σου έχουν βγει καλοί. Δηλαδή πχ εφόσον ο Ali σου έχει βγει καλός δεν χρειάζεται, προς το παρόν, να κοιτάξει κάποιον και καλά καλύτερο στα stats. Ο Origi παραδόξως ήταν εξαιρετικός και σε μένα και τον έχω κρατήσει για πάγκο. Μου δούλευε όμως καλύτερα σε σύστημα με 2 επιθετικούς(Είχαν αυτόν + τον απίστευτο Callum Wilson) τώρα παίζω 4-3-3(2)
Αν ο Mane δεν τα πάει καλά δοκίμασε Deulofeu ή Shaqiri. O Clyne είναι μια χαρά μην μπεις στον κόπο να πάρεις άλλον. Αν ο Sterling δεν τραβάει δοκίμασε Depay που έχει και 90 στα φαουλ.

Με 44.000 είσαι πάρα πολύ καλά. Μαχρεζ δεν τον έχω δοκιμάσει, Dembele πάρα πολύ καλός αλλά πολλές φορές έκανε πολλά λάθη, ίσως έφταιγα και εγώ με τον χειρισμό μου. Αξίζει να τον πάρεις για την θέση του Delph.
Lukaku vs Sturridge τους δοκίμασα και τους δύο ο Lukaku είναι καλύτερος για αυτό που θέλω εγώ. Ο Sturridge πολύ ανισόρροπος σε κάποια ματς, μία του ύψους μία του βάθους. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να σου πω ποιον να πάρεις διότι κοστίζουν αρκετά και δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου. Εφόσον έχεις γρήγορους στα πλάγια και παίζεις και εσύ με 1 επιθετικό ο Lukaku ίσως είναι καλή επιλογή. Και ο Costa είναι θηρίο. Για div 3 που είσαι νομίζω Lukaku ή Costa είναι μονόδρομος.

Τσέκαρε στο futhead τα στατιστικά τους και υπολόγισε ποιος πιστεύεις ότι σου ταιριάζει καλύτερα. Όταν είναι να αγοράσεις τον παίχτη που θες ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΣ. Περίμενε να βγουν τα packs που κοστίζουν πολλά coins, αυτά που έχουν 24-30 gold παίχτες και κάνουν 100,000 coins. Τότε πολλοί πουλάνε αβέρτα παίχτες για να τα πάρουν και μπορεί να βρεις τον παίχτη που θες αρκετά φτηνά. Βάζε στο buy it now την χαμηλότερη δυνατή και ανέβαζε σιγά σιγά. πχ κάνει κανονικά 35,000 ο παίχτης, βάλτο 27,000 και ανέβαζε ανά 500 μέχρι να βρεις έναν πιο φτηνό. Φυσικά κοίτα και τα contracts μην πας και πάρεις με λίγα. Τυπικά στο γράφω αυτό, προφανώς και θα το ξέρεις απλά μπορεί να βοηθήσει και άλλους που θα το διαβάσουν.

Tελικα αγορασα Dembele και Loukakou...Πηρα και μερικα πακετα ,τελικα ειχες δικιο δεν αξιζει,βγαζει οτι να ναι παιχτες,προτιμοτερο να κρατας τα κοινς να παιρνεις οποιον θες...Τωρα το μονο που θελω ειναι να πουλησω τον Μανε και να μαζεψω χρηματα για ενα καλυτερο δεξι εξτρεμ,ισως Μαχρεζ και επισης θα χω υποψιν να κανω αυτο που μ ειπες να πουλησω στερλινγκ για ντεπαι.

More
30 Nov 2016 20:54 - 30 Nov 2016 20:57 #189902 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Έγινε πραγματικά ο ΧΑΜΟΣ το περασμένο Σ/Κ και στην Black Friday. Δεν ξέρω τι έγινε στις κονσόλες αλλά στο PC πραγματικά έβλεπα τρελά πράγματα. Σε πάρα πολλούς παίχτες οι τιμές έπεσαν πολύ, σε άλλους ανέβηκαν γιατί είχε βγάλει η ΕΑ και πολλά squad building challenges που απαιτούσαν αρκετούς παίχτες. Κατάφερα και έκανα καλές αγορές, πχ αγόρασα 2 Diego Costa για 24,000 και μετά το πέρασμα των προσφορών τους πούλησα για 37,000. Επίσης αγόρασα καμιά 100ρια 28ρια contracts για 450-500 coins και μεσοβδόμαδα τα πούλησα όλα για 900-950. Είχα πάρει και fifa points από την Kinguin(11,000 περίπου 60 ευρώ βγήκαν) και άνοιξα σε packs τα παρακάτω:

2x Sergio Ramos(!) και 1 Diego Costa. Πούλησα τον 1 Ramos για 175,000 και τον Costa για 37 όπως τους άλλους.

1x Toni Kroos που τον έστειλα για 55,000

1x Inigo Martinez TOTW τον οποίο χρησιμοποίησα στα squad building challenges που σου έδιναν 1 Team of The week παίχτη

1χ Harry Kane TOTW τον οποίο έβαλα βασικό επιθετικό και είναι τρομερός.

1χ Sokratis TOTW τον οποίο και αυτόν "έσφαξα" στο squad building challenge γιατί τον άνοιξα σε untradable pack και δεν γινόταν να πουληθεί

Τελευταίος και καλύτερος ο Aubameyang τον οποίο πούλησα για 390,000

Είχα πριν τον όλο χαμό κοντά στα 200,000 coins τα οποία τα έφαγα για να παίρνω παίχτες για το squad building challenge που έδινε TOTW παίχτη μπας και ανοίξω Ronaldo ή David Luiz αλλά τίποτα. Άνοιξα από το TOTW challenge και τους ξανά χρησιμοποιούσα για το challenge: 2 totw Bisevac, 2 totw Kameni, 3(!)totw Gonalons(τους 2 τους έχω ακόμα και θα τους βάλω για πούλημα). Τσάμπα τα coins που χάλασα για τα challenges αλλά εντάξει με πήγε πάρα πάρα πολύ καλά δεν έχω παράπονο. Πήρα αρκετούς παίχτες για την ομάδα μου και μου έμειναν περίπου 230,000 οπότε profit!

Άνοιξε κανείς άλλος τίποτα καλό;
Last edit: 30 Nov 2016 20:57 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
01 Dec 2016 07:22 #189913 by Andrew
Οτι πακετο και αν ανοιξα ηταν τραγικο,σκετη αποτυχια...Με την ομαδα που εχω division2 εφτασα απο εκει και περα δεν γινεται κατι αλλο,ολοι εχουν παιχτες που δεν θα τους δω στα ονειρα μου :lol: :lol: και επειδη ειδα οτι δεν ειχα και πολλες αλλες επιλογες με χημεια απο πρεμιερ λιγκ,(αγορασα και αλλαξα 100 παιχτες) απο τα νευρα μου τους εβαλα ολους για πουλημα να μαζεψω κοινς εχω ηδη 45.000 και περιμενω να φτασω περιπου 100.000 θα δειξει....Division4 επεσα απο βλακειες μου.Μου προτεινει καποιος καμια καλη λυση :P :P

More
01 Dec 2016 10:05 - 01 Dec 2016 10:09 #189915 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

AndrewMvP_17 wrote: Οτι πακετο και αν ανοιξα ηταν τραγικο,σκετη αποτυχια...Με την ομαδα που εχω division2 εφτασα απο εκει και περα δεν γινεται κατι αλλο,ολοι εχουν παιχτες που δεν θα τους δω στα ονειρα μου :lol: :lol: και επειδη ειδα οτι δεν ειχα και πολλες αλλες επιλογες με χημεια απο πρεμιερ λιγκ,(αγορασα και αλλαξα 100 παιχτες) απο τα νευρα μου τους εβαλα ολους για πουλημα να μαζεψω κοινς εχω ηδη 45.000 και περιμενω να φτασω περιπου 100.000 θα δειξει....Division4 επεσα απο βλακειες μου.Μου προτεινει καποιος καμια καλη λυση :P :P

Δυστυχώς τα packs είναι συνήθως κοροιδία. Θέλει πολύ τύχη. Φέτος ήμουν πάρα πολύ τυχερός.
Δεν έπρεπε να βιαστείς και να νευριάσεις, το ίδιο λάθος είχα κάνει στο FIFA 15 και είχα πουλήσει όλη την ομάδα μου, είχα και Νευμαρ, για να φτιάξω από Γερμανικό που αποδείχθηκε fail. Τώρα τι παίχτες κράτησες και από τι πρωτάθλημα σκέφτεσαι να φτιάξεις; Για να δω τι ιδέες μπορώ να προτείνω. Πάντως για να φτάσεις div2 είσαι μια χαρά παίχτης, απλά θέλει δουλειά η ομάδα και προσοχή στις λεπτομέρειες στο παιχνίδι πχ τα team/player instructions, το πως εκτελείς τα κόρνερ κλπ

*Επίσης όταν έχεις νεύρα από το παιχνίδι και βλέπεις ότι δεν σε πάει σταμάτα να παίζεις για μερικές ώρες ή και για όλη την μέρα γιατί με νεύρα δεν θα παίζεις καλά. Το έχω πάθει αρκετές φορές, άμα είδες και το live του Μάνου που του έσπασαν τα νεύρα στο chat έγινε το ίδιο. Πρέπει να παίζεις ήρεμος και να μην αφήνεις τις βλακείες του παιχνιδιού να σε επηρεάζουν. Αυτό ισχύει σε όλα τα competitive Παιχνίδια, LOL, Hearthstone, CS κλπ κλπ
Last edit: 01 Dec 2016 10:09 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
02 Dec 2016 02:26 - 02 Dec 2016 02:30 #189949 by Andrew

Shikabane_Hime7 wrote:

AndrewMvP_17 wrote: Οτι πακετο και αν ανοιξα ηταν τραγικο,σκετη αποτυχια...Με την ομαδα που εχω division2 εφτασα απο εκει και περα δεν γινεται κατι αλλο,ολοι εχουν παιχτες που δεν θα τους δω στα ονειρα μου :lol: :lol: και επειδη ειδα οτι δεν ειχα και πολλες αλλες επιλογες με χημεια απο πρεμιερ λιγκ,(αγορασα και αλλαξα 100 παιχτες) απο τα νευρα μου τους εβαλα ολους για πουλημα να μαζεψω κοινς εχω ηδη 45.000 και περιμενω να φτασω περιπου 100.000 θα δειξει....Division4 επεσα απο βλακειες μου.Μου προτεινει καποιος καμια καλη λυση :P :P

Δυστυχώς τα packs είναι συνήθως κοροιδία. Θέλει πολύ τύχη. Φέτος ήμουν πάρα πολύ τυχερός.
Δεν έπρεπε να βιαστείς και να νευριάσεις, το ίδιο λάθος είχα κάνει στο FIFA 15 και είχα πουλήσει όλη την ομάδα μου, είχα και Νευμαρ, για να φτιάξω από Γερμανικό που αποδείχθηκε fail. Τώρα τι παίχτες κράτησες και από τι πρωτάθλημα σκέφτεσαι να φτιάξεις; Για να δω τι ιδέες μπορώ να προτείνω. Πάντως για να φτάσεις div2 είσαι μια χαρά παίχτης, απλά θέλει δουλειά η ομάδα και προσοχή στις λεπτομέρειες στο παιχνίδι πχ τα team/player instructions, το πως εκτελείς τα κόρνερ κλπ

*Επίσης όταν έχεις νεύρα από το παιχνίδι και βλέπεις ότι δεν σε πάει σταμάτα να παίζεις για μερικές ώρες ή και για όλη την μέρα γιατί με νεύρα δεν θα παίζεις καλά. Το έχω πάθει αρκετές φορές, άμα είδες και το live του Μάνου που του έσπασαν τα νεύρα στο chat έγινε το ίδιο. Πρέπει να παίζεις ήρεμος και να μην αφήνεις τις βλακείες του παιχνιδιού να σε επηρεάζουν. Αυτό ισχύει σε όλα τα competitive Παιχνίδια, LOL, Hearthstone, CS κλπ κλπ

Ναιιι ε και με Νειμαρ μεσα ?? πωπω! Τωρα που μπηκα μεσα βλεπω οτι πουληθηκαν σχεδον ολοι οι παιχτες περα απο 2(μιραλλας και αλι -> ισως και προφητικα γιατι απο οτι σου χα ξαναπει ηταν απο τους πιο χρησιμους μου παιχτες) και ξεπερασα τις προσδοκιες που ειχα,περιμενα λιγοτερα να βγαλω,αυτη τη στιγμη εχω 154,827 coins διαθεσιμα :lol:
......
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια,δεν ειχα ξανασχοληθει με FUT και πηγα σχετικα ευκολα στο Division2 και επειδη ειχα διαβασει εδω οτι ειναι δυσκολο γενικα ,παραξενευτηκα γιατι επαιζα και με ατομα που ειχαν μεσα παιχταραδες,που οι 2 δικοι τους εκαναν οσο η δικια μου 11αδα...Αλλα ξεγελαστηκα και τη πατησα γρηγορα,ηρθε ενα ξαφνικο ντεμαραζ αρνητικων αποτελεσματων και απογοητευτηκα ,δεν ηξερα τι να κανω,επι 3 μερες το ιδιο, απο εκει που ειχα κοντα 44W-13D-16L πηγα 47-15-32 .Ειχα απιστευτα νευρα,εχανα απο καλους παιχτες αλλα και μετριους προς γελοιους να εβγαζε, με την ψυχολογια που ειχα ,χαριζα γκολ με το τσουβαλι,ενδεικτικο το οτι βρισκομουν πισω στο σκορ στο πρωτο 8λεπτο!Και τους εβαλα ολους σε Transfer list :@ :sick:
Τωρα πραγματικα δεν εχω ιδεα τι να κανω με τα 154.827 coins τι παιχτες να παρω ,πιο πρωταθλημα να βασιστω,επεσα και 4division δεν ειναι οτι ειμαι στο 7,8,9 να κανω ευκολα πειραματα.Για αυτο ηθελα την γνωμη σου σαν πιο εμπειρος,μπας και βγαλω ακρη να ηρεμησω λιγακι :P ευχαριστω για τη βοηθεια σου σε καθε απαντηση ;)
Last edit: 02 Dec 2016 02:30 by Andrew.

More
02 Dec 2016 12:44 - 02 Dec 2016 12:57 #189955 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
AndrewMvP_17
Δεν πρέπει να χάνεις την ψυχραιμία σου, 1-2 κακές μέρες δεν είναι λόγος να χαλάς την ομάδα, div 2 σε έφτασαν. Σίγουρα ίσως χρειαζόταν αλλαγές σε παίχτες ή στο σύστημα αλλά τέλος πάντων. Εγώ χθες έπαιζα στο προκριματικό για το fut champions, 6-1, 2-1 στα πρώτα δύο και στον ημιτελικό στο ημίχρονο με έναν ήμουν 0-0 με πολλές φάσεις, δοκάρι και 2 χαμένα τετ α τετ. Ξεκινάει το 2ο και του δίνει μια μούφα κυριολεκτικά πέναλτι, νευριάζω και πάω και βάζω φουλ επίθεση ε και έφαγα 4 και ησύχασα. Θέλει πάντα ηρεμία. Αν δεις ότι δεν νικάς και πάνε όλα στραβά κάνεις διάλειμμα.

Λοιπόν σου βάζω διάφορες ομάδες από πρωταθλήματα και διαλέγεις. Ότι αλλαγές σε παίχτες νομίζεις τις κάνεις ελεύθερα. Μην βιάζεσαι να αγοράζεις, ψάχνε για όσο πιο φτηνούς μπορείς που να έχουν και αρκετά contracts.

Από Premier League κόστος 137050 coins(τιμές PS4). Περισσεύουν και λεφτά για να κάνεις αλλαγές σε ότι δεν σ'αρέσει και να αγοράσεις chemistry κάρτες. Εφόσον δοκίμασες Αγγλικό και ξενέρωσες ίσως να θες να δοκιμάσεις κάτι άλλο.

Ιταλικό. Βγαίνει στα 148400. Μένουν λίγα λεφτά για να διαχειριστείς την ομάδα αλλά σαν σύνολο είναι δυνατή, ειδικά στην άμυνα.

Πάμε στην Ισπανία. 148050 βγαίνει. Το κακό είναι ότι οι καλοί επιθετικοί είναι πανάκριβοι αλλά βγαίνει καλή ομάδα.

Γερμανία. Έχω παίξει μόνο στο fifa 16 με Γερμανικό και ήταν αρκετά καλό. Μπορείς να παρακολουθήσεις και τα live του Μάνου που παίζει με Γερμανικό. Δεν έχω τόση εμπειρία σε αυτούς, βγάζω μια ομάδα σύμφωνα με στατιστικά και με reviews που έχω διαβάσει. Βγαίνει στα 100950, σου περισσεύουν αρκετά λεφτά. Δεν με ενθουσιάζει το Γερμανικό αλλά βγαίνει καλή ομάδα και σου μένουν και πολλά λεφτά.

Τέλος φτάνουμε στο Γαλλικό. Προσωπικά δεν μου αρέσει αλλά βγαίνει, στα χαρτιά τουλάχιστον, μια καλή αλλά ακριβή ομάδα. Λίγους παίχτες έχω παίξει, την έφτιαξα βασιζόμενος σε reviews και στατιστικά. 149450 βγαίνει περίπου. Δεν θα στην πρότεινα όμως.

Αυτές προς το παρόν έφτιαξα, θα δοκιμάσω να φτιάξω και hybrid ομάδα, συνδυάζοντας 2 πρωταθλήματα, όπως έχω την ομάδα μου. Τσέκαρε και πες μου τι σου αρέσει περισσότερο στο μάτι να δούμε με τι να ασχοληθούμε. Ότι θες μου λες. Απλά απάντα χωρίς quote για να μην βγει τεράστιο το post!
Last edit: 02 Dec 2016 12:57 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης, Andrew

More
03 Dec 2016 02:28 #189998 by Andrew
Πρωτον να σε ευχαριστησω για το ποσο ωραια και αναλυτικα περιεγραψες τη καθε δυνατοτητα,απο το εκαστοτε πρωταθλημα.Πολυ χρησιμη και αναλυτικη η δουλεια σου,πιστευω θα βοηθηθουν οσοι το διαβασουν.Δευτερον εχεις απολυτο δικιο για αυτο που μου ειπες ,τωρα συνειδητοποιω οτι ειχα παει αρκετα καλα φτανοντας στο division2 χωρις καμια υπερομαδα και απο την αγγλικη ομαδα που ειχα(4,5 παιχτες) απο αυτους που μου προτεινεις και ηταν απο τους ακριβους σχετικα,τελος παντων... Οσον αφορα την ιταλικη ομαδα,αυτη τη συγκεκριμενη αμυνα την εχω πετυχει πολλες φορες για αντιπαλη,μου εχει βγαλει το λαδι απο τις πιο δυσκολες που αντιμετωπισα μεχρι στιγμης και κεντρικους χαφ πιστευω βρισκεις σκληρους καλους,μπροστα μονο δεν θα υπαρχουν ποιοτικες λυσεις...Και στην Ισπανια απο οτι βλεπω ,απο τους παιχτες που εχεις,ισχυει κατι παρομοιο με ιταλια ,καλη αμυνα,λιγο πιο ποιοτικο κεντρο και στην επιθεση περιερισμενες επιλογες,λογω των ακριβων παιχτων των μεγαλων ομαδων
........................
Παμε στη γερμανια,την οποια χρησιμοποιουν πολλοι παιχτες,οπως και ο Μανος απο οτι βλεπω στα live του.To διδυμο Σωκρατης-Τοπρακ και τον Μπελαραμπι στο πλαι ,θα τους συναντησω παντα ,απο καποιον που εχει επιλεξει γερμανικο για χημεια...Υπαρχουν πολλοι παιχτες με καλο pace στο γερμανικο πιστευω,αλλα δεν ξερω αν υπαρχει πληθωρα επιλογων..Το γαλλικο αν και φτωχο απο επιλογες,λογω της δυναμικοτητας της Παρι και της ανυπαρξιας των αλλων ομαδων,μπορει να φτιαχτει μια ικανοποιητικη ομαδα,που θα βασιζεται σε παιχτες της PSG ,της Λυων ,με εννοειται βασικο τον τρομερο Λακαζετ απο τους αγαπημενους μου,σε αυτη τη περιπτωση καποιος θα τη βαρεθει γρηγορα την ομαδα του γιατι δεν θα μπορει να αλλαξει πραγματα ,εαν χρειαστει..

****Συμπερασμα -->> εκανα μακακια απο τα νευρα μου :@ μια χαρα ημουν,με ορισμενες αλλαγες και λιγη ηρεμια θα λυνοταν το προβλημα :lol: το αγγλικο βλεπω εχει τις πιο πολλες λυσεις ,ειτε πιο φθηνες ειτε πιο ακριβες για να πειραματιστεις,αργα θα μ πεις το καταλαβες...Θα σκεφτω τι θα κανω..Παρακατω ειναι μερικες αποριες μου ,που ισως σε κουρασουν.Ηθελα να σε ρωτησω ποιος ειναι ο σκοπος να φτιαξει καποιος δευτερη ομαδα και τι θα χρησιμευσει,παιζεις και με αυτην ονλινε?γιατι δεν εχω πολυ καταλαβει...Επισης μετραει πολυ μεσα στο παιχνιδι,η αλλαγη θεση του παιχτη πχ απο RM-->RW ή των LB.RB-LWB.RWB?Ενα αλλο θεμα ειναι τα consumables σχετικα με το STAFF ,εχω αγορασει καποιους Head Coaches για Pace 15 % Passing 25% Physical 30% βοηθανε σε κατι ,γιατι δεν καταλαβαινω διαφορα :P οπως και με τον Fitness Coach που το εχω στο 15% ,οι παιχτες πανω κατω χανουν αρκετο μετα τα ματς και GK Coach εχω βαλει πραγματακια και ωρες ωρες τρωω γκολ γελοια.Ο κανονικος coach στον οποιο γραφει 3% contracts δεν καταλαβαινω σε τι βοηθαει,σαν διακοσμητικα μου φαινοντα ολα τα παραπανω που σου ανεφερα :P Σαν πιο παλιος σιγουρα θα ξερεις τη σημασια τους. Περιττο να σου πω πως με τα καινουρια Online Draft ,FUT champions,δεν εχω ασχοληθει καν,γιατι εχει πολλους περιορισμους και δεν ξερω τι οφελος μπορει να εχω...
----
*****Γραφοντας ολα αυτα ,αν τα διαβασει κανεις θα απορησει πως παιζω FUT και πως πηγα Division2,ειμαι σιγουρος χαχαχαχα :woohoo: :lol: