Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Χρησιμοποιείτε hints και walkthroughs?

Poll: Χρησιμοποιείτε walkthrough ή hints στα adventure που παίζετε; (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Χρησιμοποιώ πάντα walkthrough
2 3.5%
Χρησιμοποιώ πάντα hints
No votes 0%
Δεν χρησιμοποιώ τίποτα, είμαι αγνός adventuras
4 7%
Χρησιμοποιώ hints αν κολλήσω πολύ
12 21.1%
Χρησιμοποιώ walkthrough αν κολλήσω πολύ
39 68.4%
Total number of voters: 20
Only registered users can participate to this poll
More
02 Feb 2021 22:33 - 02 Feb 2021 22:35 #245594 by Blood Prince

TutuOfTutunia wrote: Τα walkthrough είναι σημαντικά και για αυτούς τους λόγους. Αν θέλουμε να τερματίσουμε στο 100% ή αν υπάρχει κάτι χρήσιμο για την καλύτερη πορεία του game, χρειάζεται οπωσδήποτε το walkthrough.

Το πρώτο playthrough καλό είναι να γίνεται χωρίς walkhrough...απο εκεί και μετά εάν μας ενδιαφέρουν περισσότερα trophies είναι απαραίτητο.

Ακόμα και στο πρώτο άμα κολλάω πολύ (πχ maiden statue στο Resi Evil 2) χρησιμοποιώ.Στο Resi Evil 2 σε κάποια σημεία, έπρεπε να μου κόψει λίγο παραπάνω πχ συνδυάζουμε το τάδε αντικείμενο με το άλλο για να γίνει η έκρηξη....αλλά επειδή δεν ήθελα να φάω όλη την ημέρα άπραγος, είχα χρησιμοποιήσει.

Για τα soulsborne κοίταζα wiki για να πάρω μια ιδέα,πάντως έτσι και αλλιώς τα soulsborne δεν έχουν γρίφους.Αυτό που μπορεί να ανακαλύψει κάποιος είναι μια μυστική περιοχή ή πως μπορεί να αποφύγει κάποιο boss γι'αυτό υπάρχουν και οι χάρτες.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 02 Feb 2021 22:35 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Feb 2021 00:40 #245596 by Frazzle
Έχω χρησιμοποιήσει αρκετά για "χαζά" achievements που χρειάζονται για platinum/100% και δεν έχω το χρόνο να κάτσω να ψάξω/ασχοληθώ από μόνος μου. 'Eνα πρόσφατο ήταν το Mr.Nowhere achievement για το RE7 όπου έπρεπε να βρείς τα statuettes σε 20 διαφορετικές τοποθεσίες στο παιχνίδι.

More
03 Feb 2021 14:32 #245624 by Απόστολος Μητσακούλης
Σε πρώτο run όχι. Προτιμώ να βάλω very easy. Τώρα αν έχουμε να αντιμετωπίσουμε σπαζοκεφαλιές όπως sillent hill 1(πιάνο), είναι μονόδρομος τα hits.

More
03 Feb 2021 14:55 #245629 by Blood Prince
Εγώ το Resident Evil 7 σκέφτομαι να το βάλω στο Normal πρώτο playthrough επειδή είναι μικρό,ώστε να μην το τερματίσω μέσα σε δύο μέρες.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish