Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Χρησιμοποιείτε hints και walkthroughs?

Poll: Χρησιμοποιείτε walkthrough ή hints στα adventure που παίζετε; (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Χρησιμοποιώ πάντα walkthrough
2 3.5%
Χρησιμοποιώ πάντα hints
No votes 0%
Δεν χρησιμοποιώ τίποτα, είμαι αγνός adventuras
4 7%
Χρησιμοποιώ hints αν κολλήσω πολύ
12 21.1%
Χρησιμοποιώ walkthrough αν κολλήσω πολύ
39 68.4%
Total number of voters: 20
Only registered users can participate to this poll
More
08 Aug 2016 12:02 #186026 by Χάρης
Χρησιμοποιώ walkthroughs μόνο όταν κολλήσω κάπου για αρκετό διάστημα όπως και οι περισσότεροι άλλωστε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Oct 2016 02:24 #188709 by Ioannis Chatzitournos
Προτιμώ να ψάχνομαι μέχρι να βρω την λύση σε αυτό που θέλω! Έχω μπει σε πειρασμό κατά καιρούς να διαβάσω κανένα walkthrough αλλά αν το κάνω, θα γλυκαθώ και και δεν θα ξεκολλάω. Οπότε ψάχνομαι.

More
16 Oct 2016 19:54 #188728 by Γιώργος Φιλίππου
Εγώ προσωπικά μόνο αν κολλήσω πολύ χρησιμοποιώ walkthroughs.Ειδικά αν είναι κανένας υπερβολικά δύσκολος γρίφος.

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
17 Oct 2016 08:04 #188743 by Γιώργος Δημητρούλης
Χρησιμοποιω hints αν κολλήσω υπερβολικά και άμα δεν παλεύεται καθόλου walkthrough μόνο για το κομμάτι που κόλλησα.

More
17 Oct 2016 18:19 #188754 by Δημήτρης Κάτσης
Αν κολλήσω εξευτελιστικά πολύ θα δω walkthrought. Δεν είμαι ιδιαίτερα φαν των adventure games με μερικές εξαιρέσεις. Το να σπάω το κεφάλι μου για να βρω μια λύση που είναι γελοία η καμενιά δεν το θεωρώ διασκέδαση. Βεβαία αν η λύση είναι λογική και με συνοχή και ακολουθία όπου δεν είχα σκεφτεί και παιδευόμουν για ώρες μετά αισθάνομαι λίγο βλάκας...

More
21 Aug 2018 18:01 #218556 by Μαρίνος Τζώτζης
Στα YS κυρίως κυριως για κάποιο gem αναβαθμισης μαγείας καθώς πάντα ξεφεύγει έστω ένα.

More
20 Oct 2020 14:38 #240276 by Αναστασία Κεραμάρη
Γενικά πάντα όταν ξεκινάω ένα game έχω ανοιχτό και ένα walkthrough, χωρίς να το βάζω να παίζει παράλληλα όμως. Όταν κολλάω πολύ σε ένα σημείο, το χρησιμοποιώ. Είμαι της υπομονής, αλλά αν είναι πολύ δύσκολο το σημείο ψάχνω είτε hints, είτε θα κοιτάξω walkthrough. O σκοπός είναι να απολαύσω το videogame μου, όχι να μου σπάσουν τα νεύρα.

More
20 Oct 2020 14:56 - 20 Oct 2020 15:00 #240278 by Blood Prince
Συνήθως όχι εκτός εαν θέλω πρώτον να πάρω πλατίνα άμεσα,δεύτερον να μην χάσω κάποια missable Side Quests και τρίτον εαν κολλήσω αρκετή ώρα σε κάποιο σημείο.

Εκεί που είχα χρησιμοποιήσει στο full και μάλιστα είχα εκτυπώσει ένα κατεβατό είναι στο Silent Hills 2.

p.s Ανάλογη απάντηση είχα δώσει και 7/8/16...τώρα το είδα !

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 20 Oct 2020 15:00 by Blood Prince.

More
20 Oct 2020 15:57 #240281 by Αναστασία Κεραμάρη
Τα walkthrough είναι σημαντικά και για αυτούς τους λόγους. Αν θέλουμε να τερματίσουμε στο 100% ή αν υπάρχει κάτι χρήσιμο για την καλύτερη πορεία του game, χρειάζεται οπωσδήποτε το walkthrough.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
02 Feb 2021 22:09 #245593 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Προσωπικά χρησιμοποιώ hints ή walkthroughs(όχι μόνο για adventures αλλά και για όλα τα games) μόνο αν κολλήσω πολύ και μόνο για side quests καθώς θέλω να ολοκληρώνω αποκλειστικά μόνος το story/campaign mode. Η μόνη εξαίρεση που έχω κάνει ήταν στο Sekiro όπου είδα walkthroughs για να πάρω βοήθεια για την αντιμετώπιση μερικών main bosses όπως και στο Dark Souls 3 για τον ίδιο λόγο και προσανατολισμό(σε ποια σημεία είναι τα main bosses ) έτσι ώστε να ολοκληρώσω την ιστορία.