Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Χρησιμοποιείτε hints και walkthroughs?

Poll: Χρησιμοποιείτε walkthrough ή hints στα adventure που παίζετε; (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Χρησιμοποιώ πάντα walkthrough
2 3.5%
Χρησιμοποιώ πάντα hints
No votes 0%
Δεν χρησιμοποιώ τίποτα, είμαι αγνός adventuras
4 7%
Χρησιμοποιώ hints αν κολλήσω πολύ
12 21.1%
Χρησιμοποιώ walkthrough αν κολλήσω πολύ
39 68.4%
Total number of voters: 20
Only registered users can participate to this poll
More
09 Oct 2013 17:18 #133574 by Σουλ
Πρέπει να έχω κολλήσει πολλές μέρες για να πάρω hint αλλά ναι παίρνω σε αυτές τις περιπτώσεις.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Oct 2013 17:59 #133608 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Αυτά που ανακαλύπτεις στο free roam map παιχνιδιών όπως GTA όταν δεν ξέρεις τη να κάνεις στα mission μπορεί πολλές φορές να σε εκπλήξει!(True Story)

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

More
01 Apr 2014 12:19 #142692 by Μάρκος Ασκανιάν
Walkthrough κοιτάζω μόνο όταν πραγματικά χάνω άπειρες ώρες ψάχνοντας τα πάντα και καταλήγω να καταριέμαι θεούς και δαίμονες!!! Και το τραγικό είναι πως όταν κοιτάω walkthrough τρελαίνομαι με τη λύση! Τι παίρνουν οι προγραμματιστές και φτιάχνουν τέτοιους γρίφους; Η χειρότερη εμπειρία ήταν στο Stupid Invaders στο σημείο με το λαβύρινθο. Μετά από αμέτρητες προσπάθειες και αμέτρητους χαρακτηρισμούς είπα να κοιτάξω το walkthrough που είχε ένα γνωστό περιοδικό του χώρου. Προς έκπληξή μου σ'αυτό το σημείο έγραφαν χαρακτηριστικά: ''Και εδώ είναι ο λαβύρινθος. Κάντε δυο-τρεις προσπάθειες και θα ξεμπερδέψετε.'' :shock: :twisted: Μετά από 1 ώρα τα κατάφερα...

Adododo!!!

More
06 Aug 2014 21:04 #147690 by Αντώνης Καλογερής
Και εγώ χρησιμοποιώ,μόνο αν κολλήσω αρκετά σε ένα σημείο.Παράδειγμα:Eίχα κολλήσει στο Breath Of Fire 3 στο Playstation 1 σε ένα σημείο,δεν ήξερα τι να κάνω και το παράτησα γιατί ήμουν μικρός και δεν είχα υπολογιστή,με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βρω την λύση.Όταν πήρα το Psp το ξαναπήρα(επειδή βγήκε και για αυτήν την κονσόλα)και έφτασα πάλι στο σημείο που είχα κολλήσει και το μόνο που έπρεπε να κάνω,ήταν να κάτσω ακίνητος,μπροστά απο ένα άγαλμα,να μου πει κάτι μπούρδες για να προχωρήσει η ιστορία!!!Φρίκαρα εκείνη την στιγμή!!Τότε χρησιμοποίησα για πρώτη φορά walkthrough.

Psn:a37111988
Video Games Is My Life!!

More
12 Nov 2014 20:07 #152057 by Γιώργος Μιχάλης Παπαδόπουλος
Οσο καλος και να σαι, οσο και να ελεγχεις τα νευρα σου, θα ριξεις μια ματια καμια φορα σε walkthrough, κατα την αποψη μου. Προσωπικα τα χρησιμοποιω μονο σε boss fights και μονο σε περιπτωση που εχω ξεμεινει απο ιδεες. Και φυσικα, το εχω σαν τελευταια λυση!

More
13 Nov 2014 00:13 #152077 by Ανδρεας Καλογερας
walkthrough κοιταω αποκλειστικα και μονο για grinding στα trophies. Αλλωστε θεωρω πως η μαγεια του καθε game κατακερματιζεται spoilaroντας το κομματι που βλεπουμε στο walkthrough.

JAMES HETFIELD!!!!!!.
METALLICA! \m/
KΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΘΑ ΝΑΙ ΩΡΑΙΑ, ΜΕ ΤΟ Ε- ΜΕ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΠΑΡΕΑ!!

More
23 Mar 2016 12:44 #178516 by Αρίστος Αθανασιάδης
Χρησιμοποιώ walkthrough αν κολλήσω πολύ.Δηλαδή σε φάση που να καταντάει σπαστικό και να μην μπορώ να κάνω τίποτα :P

More
27 May 2016 15:16 #181868 by Omnibot
Χρησιμοποιώ walkthroughs μόνο όταν κολλήσω κάπου για αρκετό διάστημα. Στο Ninja Gaiden για DS είχα γυρίσει όλο τα levels ένα προς ένα και τελικά το μόνο που έπρεπε να κάνω για να ξυπνήσει ο παππούς ήταν να φυσήξω στο μικρόφωνο! Mind blown!

More
07 Aug 2016 21:14 #185996 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Αποφεύγω να χρησιμοποιώ walkthroughs παρα μόνο αν εχω κολλήσει για πολυ/πολλες ώρες σε κατι. Το τελευταίο παιχνίδι που χρησιμοποίησα ηταν το divinity original sin enchanted edition, σε 2-3σημεια που τελικα αν δεν το είχα κανει ακομα στο ίδιο σημείο θα ήμουν και δεν θα το είχα τερματίσει. Ειναι κάποιοι γρίφοι και σημεία σε μερικά παιχνιδια που πραγματικά πρεπει ή να σου έρθει θεία επιφωτιση ή να το βρεις στη τύχη.

More
07 Aug 2016 22:01 - 07 Aug 2016 22:09 #186000 by Blood Prince
Αρκετά ενδιαφέρον αυτό το topic, δεν το είχα ξαναδεί.

Λοιπόν,εγώ χρησιμοποιώ hints σε παιχνίδια όπως το Silent Hill 2 τα οποία απαιτούν πολύ σκέψη και στο οποίο είχα χρησιμοποιήσει hints απο εγχειρίδιο γραμμένο στα Αγγλικά το οποίο είχα εκτυπώσει προκειμένου να μπορέσω να το τερματίσω.Βίντεο απο youtube χρησιμοποιώ ελάχιστες φορές,και πάλι όταν βρίσκομαι σε μεγάλο αδιέξοδο.

Οπότε δεν ξέρω τι να επιλέξω,στο Poll.........χρησιμοποιώ walkthrough αλλά και hints όταν κολλήσω πολύ........ίσως θα έπρεπε να υπήρχε κανονικά και άλλη επιλογή αλλά τελικά αποφάσισα να επιλέξω πως "Χρησιμοποιώ hints αν κολλήσω πολύ" καθώς walkthrough δεν χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 07 Aug 2016 22:09 by Blood Prince.