Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γράψτε το ID σας

More
11 Jan 2011 15:10 #87655 by Γιάννης Ρέμας

Alcatraz wrote: Και πως ακριβώς ανεβαζω τα skill του χαρακτήρα; Επίσης πιο είναι καλύτερο, να παίρνω τα items που μου προτείνει ή διαφορετικά;

αυτό είναι στη δική σου κρίση αλλά δεν μπορείς να αγοράσεις magic resist επειδή σου λέει και από τούς αντίπαλους να μην χρησιμοποιεί κανείς ap

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Jan 2011 12:19 #87719 by Aνέστης Αδαμίδης
Ξέρει κανείς αν αλλάζει το όνομα που έχει βάλει; Αν ναι, πως γίνεται;

More
13 Jan 2011 13:43 #87720 by Γιάννης Ρέμας
μαλώσαμε χτες reaper και με διέγραψες η κάτι άλλο? :-k

More
13 Jan 2011 13:48 #87721 by Aνέστης Αδαμίδης
Όχι δε μαλώσαμε. Απλά από τη στιγμή που εσύ δεν έχεις διάθεση να παίζεις με κάποιον που δεν είναι σε φόρμα, σκέφτηκα να σε αφήσω να παίζεις με όσους είναι σε φόρμα. Κάντε και ομάδα όσοι τριανταρήσατε και πηγαίνετε για πρωτάθλημα.

Και για να μην ξεχνιέμαι. Αυτό το παιχνίδι μόλις τελείωσε. Κοιτάξτε χρόνο!

Oύτε έναν δε σκότωσα, μόνο τα δύο assists έχω, γιατί χτύπησε και το τηλέφωνο και είμαι μόνος στο σπίτι. Βέβαια, κάποιοι θα προτρέξουν λίγο και θα πουν ότι είμαι άσχετος, γι' αυτό δεν πρόλαβα να σκοτώσω κανέναν, αλλά θα προτρέξω κι εγώ και θα πω ότι έτσι παίζω κανονικά.

More
13 Jan 2011 14:08 #87724 by Γιάννης Ρέμας
έχω κάνει γύρω στα 18 λεπτά εγώ άμα σε feedarουν από το πρώτα 5 λεπτά το παιχνίδι έχει τελειώσει όσο για το άλλο και εγώ έχω κάνει αρκετές συνεχόμενες ήττες απλά άμα δεν είναι να παίξουμε όλοι από το site παίζω rank γιατί έχει πιο πολύ ενδιαφέρον και ο alcatraz μου το ζήτησε σήμερα (κοπάνα έκανες?) αλλά άμα δεν μαζευτούμε θα παίζω rank

More
13 Jan 2011 14:40 #87726 by Aνέστης Αδαμίδης
Ναι, γιατί εμείς σου πέφτουμε λίγοι. Εμείς οι απλοί παίκτες. Καλά, άσε τώρα τις δικαιολογίες και απλά συνέχιζε να παίζεις όπως σου καπνίζει. Έτσι κι αλλιώς.... Μπα, άσε. Και να το πω, άδικος κόπος.

More
13 Jan 2011 14:54 #87728 by Γιάννης Ρέμας

TheReaper wrote: Ναι, γιατί εμείς σου πέφτουμε λίγοι. Εμείς οι απλοί παίκτες. Καλά, άσε τώρα τις δικαιολογίες και απλά συνέχιζε να παίζεις όπως σου καπνίζει. Έτσι κι αλλιώς.... Μπα, άσε. Και να το πω, άδικος κόπος.

οχι πες το μάλωσε και με εμένα, πιστεύω και άλλους να ρωτήσεις θα σου που πως προτιμούν τα rank τώρα άμα μαζευόμαστε από εδώ 10 ή 6 και παίζουμε αυτό είναι άλλο πείτε τη γνώμη σας όσοι έχετε φτάσει 30

More
13 Jan 2011 15:09 #87734 by Ιβάν
Παιδιά, θα ήθελα μια βοήθεια (κυρίως από τον Νικολη). Εχω φάει ένα κόλλημα με τον Swain, παίζω αρκετά καλά με αυτό το χαρακτήρα αλλά και πάλι κάνω κάτι λάθος. Μπορεί κάποιος που ξέρει να μου δώσει κάποιες συμβουλές για το πως θα πρέπει να τον χειρίζομαι; Επίσης ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι ακόμα, όλοι οι παίκτες (ανεξαρτήτως του level που είναι) ξεκινάνε με το ίδιο χρηματικό ποσό;

ΥΓ. Όχι δεν έκανα κοπανα, έχουν σήμερα 24ωρη απεργία!

More
13 Jan 2011 15:20 #87737 by Γιάννης Ρέμας

Alcatraz wrote: Παιδιά, θα ήθελα μια βοήθεια (κυρίως από τον Νικολη). Εχω φάει ένα κόλλημα με τον Swain, παίζω αρκετά καλά με αυτό το χαρακτήρα αλλά και πάλι κάνω κάτι λάθος. Μπορεί κάποιος που ξέρει να μου δώσει κάποιες συμβουλές για το πως θα πρέπει να τον χειρίζομαι; Επίσης ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι ακόμα, όλοι οι παίκτες (ανεξαρτήτως του level που είναι) ξεκινάνε με το ίδιο χρηματικό ποσό;

ΥΓ. Όχι δεν έκανα κοπανα, έχουν σήμερα 24ωρη απεργία!

κοίτα ο swain είναι πολύ καλός γιατί έχει combo, mana regen με το passive και παίρνει ζωή με το ulti όποτε τον παίρνω πάντα αγοράζω το αντικείμενο που σου δίνει γύρω στα 600 ζωή 80 ap και και παγώνει τον άλλον για 2 sec αυτό θα σε κάνει να μην σε σκοτώνουν τόσο γρήγορα αλλά και να μην σου ξεφεύγουν με το πάγωμα όσο για τα λεφτά όλοι με τα ίδια ξεκινάνε τώρα για την απεργία και καλά δεν πηγές επειδή μένεις μακριά και χρησιμοποιείς ΜΜΜ η είναι δικαιολογία όπως εμένα? :D

More
13 Jan 2011 15:33 #87739 by Ιβάν
Θυμάσαι πιο αντικείμενο είναι; Επίσης πιο αντικείμενο πέρνεις πρώτο, γιατί μέχρι να μαζέψεις λεφτά θα έχει τελειώσει το game.