Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γράψτε το ID σας

More
08 Jan 2011 14:54 #87397 by Γιάννης Ρέμας
προειδοποιώ πριν λίγο που έπαιζα είχε lag μην τη πατήσετε και κάνετε τζάμπα ήττα

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jan 2011 14:47 #87474 by Aνέστης Αδαμίδης
Καλά μιλάμε έκανα ρεκόρ. Τέτοιο παιχνίδι δεν έχω ξανακάνει. Να τα βλέπει αυτά ο ThunderHawk, που λέει ότι παίζω σκατά με Sivir.

Και τα 2 deaths που έχω έγιναν επειδή ο Shen έφευγε όταν πήγαινα να τον βοηθήσω το πρώτο και το δεύτερο επειδή πάλι ο Shen δεν ήρθε ν με βοηθήσει, αλλά μόλις είδε ότι έριχνα το ξύλο(και έτρωγα αντίστοιχα) σηκώθηκε κι έφυγε. Και όλα τα assists αποδεικνύουν ότι ήμουν διαρκώς σε δράση. Κι εν τω μεταξύ από τα 6 kills τα 4 είναι που σκότωνα την Evelyn. Μιλάμε για πολύ μυρωδιά παίχτη και άριστη τεχνική μου.

More
09 Jan 2011 14:58 #87475 by Γιάννης Ρέμας
ρε τούς λες να κάνουν report ton shen ](*,)

More
09 Jan 2011 15:04 #87476 by Ιβάν
Δηλαδή παιδιά, για να καταλάβω τα level τα δείχνει εκεί που έχει την γραμμή και λέει XP, σωστά το κατάλαβα; Οπότε ο χάρος είναι 22 level!?

More
09 Jan 2011 15:11 #87478 by Γιάννης Ρέμας

Alcatraz wrote: Δηλαδή παιδιά, για να καταλάβω τα level τα δείχνει εκεί που έχει την γραμμή και λέει XP, σωστά το κατάλαβα; Οπότε ο χάρος είναι 22 level!?

ναι μπορεί να πάει κάποιος μέχρι τα 30

More
09 Jan 2011 15:30 #87480 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δεν γραφει μονο εκει τα level σου. Τα γραφει και στην αρχή. Δες την εικόνα.

Έχω σημειώσει και κάποια άλλα στοιχεία στην εικόνα. Τα RP και τα IP (Riot Points και Influence Points αντίστοιχα). Τα IP είναι πόντοι που αποκτούνται απλώς παίζοντας παιχνίδια. Με αυτά μπορεί κανεις να αγοράσει παίκτες έτσι ώστε να τους έχει μόνιμα δικούς του ή και runes για να δυναμώσει τους παικτες του.*

Τα RP είναι πόντοι που για να τους αποκτήσετε πρέπει να πληρώσετε με κανονικά χρήματα (πιστωτικές κάρτες ή paysafe cards). Με αυτα παλι μπορειτε να αγοράσετε παικτες αλλά και skins για αυτούς!

*Runes να αγοράζετε απο τα 20 level και μετα, μιας που οτι ειναι διαθέσιμο για αγορα στα χαμηλότερα levels όταν πάτε 20+ θα σας ειναι αχρηστο.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
09 Jan 2011 15:36 #87483 by Γιάννης Ρέμας
ρε boss σε έχουν πληρώσει από τη riot για να κάνεις τέτοια διαφήμιση του παιχνιδιού? :mrgreen:

More
09 Jan 2011 15:39 #87484 by Νικολής Ασημάκης

More
09 Jan 2011 16:09 #87486 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Nikolis wrote: Όχι, απλά πορώθηκε.

Μην είσαι τόσο σίγουρος.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
09 Jan 2011 16:50 #87489 by Aνέστης Αδαμίδης
legend10":1q1aw0tj]ρε τούς λες να κάνουν report ton shen ](*,) [/quote]

Τους το λέω, αλλά το λέω γιατί ο μυρωδιάς και μας έβριζε και έπαιζε χειρότερα απ' όλους και έφυγε πριν το τέλος χωρίς κανένα λόγο. Δώσε μου αιτία και θα έχεις το ανάλογο αποτέλεσμα. Το χρειαζόταν το report του.