Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γράψτε το ID σας

More
09 Jan 2011 23:22 #87544 by Aνέστης Αδαμίδης

1000giorgos wrote: Να σας ρωτησω κατι?Εχει δοκιμασει κανεις να μπει στο site με το account του παιχνιδιου γιατι εμενα δν μου γινεται.

Εγώ μια φορά μπήκα, αλλά μετά που το ξαναδοκίμασα δεν λειτούργησε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jan 2011 13:12 #87632 by Ιβάν
Αυτή είναι η δεύτερη νίκη μου! Έπαιξα πρώτη φορά με αυτόν τον χαρακτήρα!

Να σας ρωτήσω, στο 5vs5 γιατί σου δίνει άλλους παίκτες;

More
11 Jan 2011 13:46 #87638 by Νικολής Ασημάκης
Δεν σου δίνει άλλους, απλά μια φορά την εβδομάδα αλλάζουν οι "ελεύθεροι" χαρακτήρες και εσύ έπεσες πάνω στην αλλαγή. Και 3v3 να πας να παίξεις τώρα, τους ίδιους χαρακτήρες θα βρεις.

More
11 Jan 2011 14:03 #87640 by Γιάννης Ρέμας

Alcatraz wrote: Αυτή είναι η δεύτερη νίκη μου! Έπαιξα πρώτη φορά με αυτόν τον χαρακτήρα!

Να σας ρωτήσω, στο 5vs5 γιατί σου δίνει άλλους παίκτες;

εγώ δεν θα χαιρόμουν και τόσο με αυτήν τη νίκη με 16 deaths

More
11 Jan 2011 14:16 #87641 by Νικολής Ασημάκης
Ντάξει ρε λέτζεντ, στα πρώτα 7 ματς σου δεν νομίζω να είχες και πολύ καλύτερο σκορ. Θα μάθει, που θα πάει.

More
11 Jan 2011 14:36 #87644 by Ιβάν

Nikolis wrote: Ντάξει ρε λέτζεντ, στα πρώτα 7 ματς σου δεν νομίζω να είχες και πολύ καλύτερο σκορ. Θα μάθει, που θα πάει.

Έτσι. Ακόμα μαθαίνω. Επίσης ήταν και το πρώτο μου παιχνίδι με αυτό το χαρακτήρα και σε 5vs5. Η γνώμη μου είναι πως αν έχεις μάγο ή κάτι τέτοιο (που δεν κρατάει όπλο) τότε το θέμα είναι να πάρεις γρήγορα κάποιο καλό όπλο για το attack speed, αλλιώς είσαι χαμένος. Βασικα είμαι της γνώμης ότι αν δεν πάρεις γρήγορα item με attack speed, καταστράφηκες. Συμφωνείτε;

Ήθελα να σας θέσω κάποιες ερωτήσεις, εσείς αγοράζεται τα items που σας προτείνει ή αγοράζεται δικα σας; Επίσης πως μπορώ να αγοράσω χαρακτήρα και μετά από ποιο level είναι καλύτερο; Πως ξεκλειδώνουν οι ικανότητες του κάθε χαρακτήρα (εννοώ έχει κάποιες ικανότητες ο κάθε χαρακτήρας); Πως γίνετε να ξεκλειδώσουν εύκολα και γρήγορα; Και το τελευταίο για τώρα, τι ρόλο παίζουν τα lvl που σου δείχνει ότι ανεβαίνει ο χαρακτήρας (μέσα στο παιχνίδι), και τι τα κανονικά level; Αυτά προς το παρών. Και συγνώμη για την ταλαιπωρία!

More
11 Jan 2011 14:55 #87646 by Νικολής Ασημάκης
Αρχικά, αυτό που λες με το attack speed είναι βλακεία. Ο μάγος τι να το κάνει το attack speed; Ability Power θέλει, δηλαδή τα skills/μαγικά που κάνει να κάνουν περισσότερο damage. Ακόμα, τα level μέσα στο παιχνίδι είναι τα level του χαρακτήρα σου με 18 το ανώτερο. Ανά level παίρνεις ένα skill point και ανεβάζεις ένα από τα 3 διαθέσιμα skills σου. Στο 6ο level μπορείς να ανεβάσεις (και πρέπει να ανεβάσεις) το τέταρτο skill, την ulti (καλύτερο skill του χαρακτήρα). Το level που έχεις εκτός παιχνιδιού, το summoner level δηλαδή, καθορίζει ποια μαγικά μπορείς να έχεις (summoner spells, όπως ghost, revive κλπ) που ξεκλειδώνονται ανά level καθώς και την ποιότητα runes που μπορείς να πάρεις (που είναι κάτι σαν passive bonus).

More
11 Jan 2011 14:58 #87648 by Γιάννης Ρέμας
1) nikoli μην με ξαναγράψεις λέτζεντ αλλά legend :D
2) Alcatraz άμα παίρνεις μάγο πρέπει να αγοράζεις ap, εγώ δεν αγοράζω όλα όσα δείχνει συνήθως ανάλογα με τούς αντιπάλους, δεν έχει σημασία τη level είσαι για να πάρεις κάποιον αρκεί να έχεις λεφτά, οι ικανότητες του κάθε ήρωα ξεκλειδώνοντε στη διάρκεια της μάχης με καλύτερο το ulti δηλαδή την τέταρτη, με τα level στη διάρκεια της μάχης παίρνεις λίγο ζωή και λίγο damage όσο παίρνεις level και για τα αλλά όσο ανεβαίνεις μπορείς να επιλέξεις περισσότερα masteries ( πάλι καλά που το έγραψα αυτό γιατί είχα ξεχάσει να βάλω άλλα 6) ουφ κουράστηκα αυτά άμα κάποιος διαφωνεί η θέλει να προσθέσει κάτι ας το γράψει :D

More
11 Jan 2011 15:04 #87651 by Ιβάν
Και πως ακριβώς ανεβαζω τα skill του χαρακτήρα; Επίσης πιο είναι καλύτερο, να παίρνω τα items που μου προτείνει ή διαφορετικά;

More
11 Jan 2011 15:09 #87653 by Lalo007

Alcatraz wrote:

Nikolis wrote: Ντάξει ρε λέτζεντ, στα πρώτα 7 ματς σου δεν νομίζω να είχες και πολύ καλύτερο σκορ. Θα μάθει, που θα πάει.

Έτσι. Ακόμα μαθαίνω. Επίσης ήταν και το πρώτο μου παιχνίδι με αυτό το χαρακτήρα και σε 5vs5. Η γνώμη μου είναι πως αν έχεις μάγο ή κάτι τέτοιο (που δεν κρατάει όπλο) τότε το θέμα είναι να πάρεις γρήγορα κάποιο καλό όπλο για το attack speed, αλλιώς είσαι χαμένος. Βασικα είμαι της γνώμης ότι αν δεν πάρεις γρήγορα item με attack speed, καταστράφηκες. Συμφωνείτε;

Ήθελα να σας θέσω κάποιες ερωτήσεις, εσείς αγοράζεται τα items που σας προτείνει ή αγοράζεται δικα σας; Επίσης πως μπορώ να αγοράσω χαρακτήρα και μετά από ποιο level είναι καλύτερο; Πως ξεκλειδώνουν οι ικανότητες του κάθε χαρακτήρα (εννοώ έχει κάποιες ικανότητες ο κάθε χαρακτήρας); Πως γίνετε να ξεκλειδώσουν εύκολα και γρήγορα; Και το τελευταίο για τώρα, τι ρόλο παίζουν τα lvl που σου δείχνει ότι ανεβαίνει ο χαρακτήρας (μέσα στο παιχνίδι), και τι τα κανονικά level; Αυτά προς το παρών. Και συγνώμη για την ταλαιπωρία!

Λοιπον απο που ν'αρχισω.Καταρχην ο μαγος ειναι μαγος.Και οι μαγοι κανουν μαγια,δλδ spells.Οποτε το attack speed δεν τους χρησιμευει σε τιποτα.Ειναι σχεδιασμενοι ωστε τα spells τους να κανουν πολυ damage,αρα στοχευεις στο να αυξησεις την ζημια που κανουν με αυτα.Ετσι ανεβαζεις το ability power.Το attack speed,damage,lifesteal,critical chance κτλ ειναι για champions που κανουν ζημια με απλα χτυπηματα.O twisted fate που πηρες δεν ειναι mage,αλλα ενας απο αυτους και μαλιστα επικεντρωνεται στο attack speed.

Παμε τις υπολοιπες ερωτησεις τωρα.

1)Εγω παιζω ΜΟΝΟ με malzahar και χρησιμοποιω συγκεκριμενη σειρα απο items.Δεν υπαρχει στανταρ item build,οπως ονομαζεται,για καθε παικτη.Τα recommended δεν ειναι παντα σωστη επιλογη.Ενας χαρακτηρας μπορει να εξελιχθει με πολλους διαφορετικους τροπους.Τρανταχτο παραδειγμα ειναι ο sion.Μπορει να "χτιστει" και ως tank,αλλα και ως mage.

2)Χαρακτηρα μπορεις να αγορασεις μεσω του store.Υπαρχει κατω απο την εικονα σου ενα πορτοκαλι κουμπι με καροτσακι.Στο κατω μερος διαλεγεις την κατηγορια Champions και εκει επιλεγεις τον χαρακτηρα που θελεις να αγορασεις.Αυτο που ειπες για το ποιος ειναι καλυτερος μετα απο ποιο λεβελ δεν το καταλαβα.

3)Οι ικανοτητες(abilities,εγω τα λεω spells)ενος χαρακτηρα ξεκλειδωνονται με το level up,κερδιζοντας xp pionts.Xp κερδιζεις με τα kills,της assists,και με τον σκοτωμο Minions kai neutral monsters.Δεν ειναι αναγκη να τα σκοτωσεις εσυ ο ιδιος.Αρκει να βρισκεσαι σε μια συγκεκριμενη αποσταση,σχετικα κοντα τους.Ομως καλο ειναι να επιδιωκεις να δινεις το last hit,οπως λεμε,με αποτελεσμα να κερδιζεις και gold.Οταν περνεις καθε λεβελ εμφανιζεται ενας σταυρος πανω απο καθε ability.Εκει ανεβαζεις level τα abilities σου.Τα 3 πρωτα φτανουν μεχρι level 5,ενω το 4ο,που ειναι το πιο δυνατο και ονομαζεται ultimate,ulti για συντομια,φτανει μεχρι το 3ο level.

4)Τα level μεσα στο παιχνιδι χρησιμοποιουνται για ολα τα παραπανω,καθως και ανεβαζουν λιγο τα στατιστικα του χαρακτηρα σου.Τα level εκτος παιχνιδιου,του summoner,ο οποιος εισαι εσυ,ξεκλειδωνουν masteries και θηκες για runes(rune slots).Και τα 2 σου προσφερουν extra stats απο την αρχη καθε νεου παιχνιδιου.

Αυτα χονδρικα.Ξερω οτι δεν σε καλυψα πληρως,αλλα ειναι αρκετα δυσκολο να εξηγησεις ολους τους μηχανισμους τους παιχνιδιου με λεπτομερεις σε ενα ποστ.Οποιεσδηποτε διευκρινησεις χρειαστεις,εδω ειμαστε.