Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
1000giorgos wrote: Να σας ρωτησω κατι?Εχει δοκιμασει κανεις να μπει στο site με το account του παιχνιδιου γιατι εμενα δν μου γινεται.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Έτσι. Ακόμα μαθαίνω. Επίσης ήταν και το πρώτο μου παιχνίδι με αυτό το χαρακτήρα και σε 5vs5. Η γνώμη μου είναι πως αν έχεις μάγο ή κάτι τέτοιο (που δεν κρατάει όπλο) τότε το θέμα είναι να πάρεις γρήγορα κάποιο καλό όπλο για το attack speed, αλλιώς είσαι χαμένος. Βασικα είμαι της γνώμης ότι αν δεν πάρεις γρήγορα item με attack speed, καταστράφηκες. Συμφωνείτε;Nikolis wrote: Ντάξει ρε λέτζεντ, στα πρώτα 7 ματς σου δεν νομίζω να είχες και πολύ καλύτερο σκορ. Θα μάθει, που θα πάει.
Alcatraz wrote:
Έτσι. Ακόμα μαθαίνω. Επίσης ήταν και το πρώτο μου παιχνίδι με αυτό το χαρακτήρα και σε 5vs5. Η γνώμη μου είναι πως αν έχεις μάγο ή κάτι τέτοιο (που δεν κρατάει όπλο) τότε το θέμα είναι να πάρεις γρήγορα κάποιο καλό όπλο για το attack speed, αλλιώς είσαι χαμένος. Βασικα είμαι της γνώμης ότι αν δεν πάρεις γρήγορα item με attack speed, καταστράφηκες. Συμφωνείτε;Nikolis wrote: Ντάξει ρε λέτζεντ, στα πρώτα 7 ματς σου δεν νομίζω να είχες και πολύ καλύτερο σκορ. Θα μάθει, που θα πάει.
Ήθελα να σας θέσω κάποιες ερωτήσεις, εσείς αγοράζεται τα items που σας προτείνει ή αγοράζεται δικα σας; Επίσης πως μπορώ να αγοράσω χαρακτήρα και μετά από ποιο level είναι καλύτερο; Πως ξεκλειδώνουν οι ικανότητες του κάθε χαρακτήρα (εννοώ έχει κάποιες ικανότητες ο κάθε χαρακτήρας); Πως γίνετε να ξεκλειδώσουν εύκολα και γρήγορα; Και το τελευταίο για τώρα, τι ρόλο παίζουν τα lvl που σου δείχνει ότι ανεβαίνει ο χαρακτήρας (μέσα στο παιχνίδι), και τι τα κανονικά level; Αυτά προς το παρών. Και συγνώμη για την ταλαιπωρία!