Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metal Topic

More
28 Sep 2010 23:42 #79779 by Alex
Replied by Alex on topic Metal Topic
Βρήκα το cover... Απλά τα σπάει...

[youtube:22x4cchq]
[/youtube:22x4cchq]

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Sep 2010 23:56 #79780 by Νικολής Ασημάκης
Χαχα, είσαι πολύ τυχερός πάντως γιατί το πρωί πριν ποστάρεις την ερώτηση έλιωνα αυτό το κομμάτι (γενικά όλο το soundtrack του Red Alert 1) και μου ήρθε γρήγορα στο μυαλό. Κομματάρα είναι το Hell March.

(edit) Επιπλέον μόνο το αυθεντικό Hell March ακούω. Τα υπόλοιπα είναι remake του αρχικού.

More
29 Sep 2010 15:13 #79863 by BURNIN AMBITION
Replied by BURNIN AMBITION on topic Metal Topic

TheReaper wrote: Είναι αλήθεια ότι οι Dream Theater ετοιμάζουν νέο CD; Νόμιζα ότι είχαν βγάλειι ένα φέτος αλλά μου είπαν ότι ετοιμάζουν ένα άλλο, του οποίου τον τίτλο δεν θυμάμαι πως μου είπαν.

μπα χλωμο εως χλωμοτατο. εδω τα σπασανε με τον πορτνου και εφυγε και μειναν χωρις ντραμερ τωρα

Vins wrote:

TheReaper wrote: Παλικάρια η μουσική είναι μόνο για όσους είναι του hard metal. Παρεπιπτόντως, ρίξτε μια καλή ματιά στο 2:25 και θα με θυμηθείτε! :mrgreen:

Αφου η μουσικη ειναι μονο για οσους ειναι του hard metal γιατι εβαλες του Manowar που ειναι power metal και ειναι και ποζερια του κερατα?

οι μανογουορ ειναι η μεγαλυτερη μπαντα του πλανητη. αν δεν ειδες την τελευταια τους συναυλια ελλαδα, απλα εχασες. τεραστια μπαντα

More
30 Sep 2010 23:21 #80079 by Vins
Replied by Vins on topic Metal Topic

BURNIN AMBITION wrote: οι μανογουορ ειναι η μεγαλυτερη μπαντα του πλανητη. αν δεν ειδες την τελευταια τους συναυλια ελλαδα, απλα εχασες. τεραστια μπαντα

Και μετα ηρθε ο πριγκιπας πανω στον μονοκερο, σκοτωσε τον δρακο και ζησαμε εμεις καλα και οι Manolol καλυτερα..

More
01 Oct 2010 00:21 #80080 by Aνέστης Αδαμίδης
Καλά ρε παιδιά, δε χρειάζεται να περνάμε όλα αυτά τώρα. Σε κάποιους αρέσει, σε άλλους όχι. Εμένα μου αρέσουν οι Manowar. Σε εσάς που δεν αρέσουν, αφήστε και κάτι να περάσει έτσι... :roll:

More
12 Oct 2010 23:03 #81428 by Aνέστης Αδαμίδης
Είναι rock κομματάκι, αλλά δεν θα κόλλαγε να το βάλω στις μουσικές προτάσεις. Δε συμφωνείς ρε Nikoli;

[youtube:24oatbj0]
[/youtube:24oatbj0]

Αν μερικοί αναρωτιέστε μήπως το έχετε ξανακούσει, ήταν και στην ταινία Resident Evil, δε θυμάμαι συγκεκριμένα ποια. Νομίζω τη 2.

More
02 Nov 2010 16:52 #83282 by Νικολής Ασημάκης
Με αφορμή το χαρμώσυνο για μένα νέο ότι έρχονται live το Δεκέμβριο είπα να δώσω υλικό τους. Μια μπάντα που ακολουθεί στα Hammerheart βήματα των Bathory.

[youtube:1opvgf6z]
[/youtube:1opvgf6z]

[youtube:1opvgf6z]
[/youtube:1opvgf6z]

More
02 Nov 2010 21:01 #83302 by Νικολής Ασημάκης
Το ψήνω τρελά.

More
02 Nov 2010 21:19 #83304 by Aνέστης Αδαμίδης
Αν πας να βγάλεις καμιά φωτογραφία και για μας που δεν θα είμαστε κατά δω τον Δεκέμβρη. Αλήθεια πότε είναι η συναυλία;

More
07 Feb 2011 01:57 #89408 by opaloka
Replied by opaloka on topic Metal Topic
Ακουγα Μanowar απο οταν βγηκε το Sign of the Hammer (οντως τοσο παππους ειμαι), δε με χαροποιει το οτι τελευταια (καμια δεκαρια χρονια) αρχιζουν να αμερικανιζουν (ή αμερικλανιζουν). Τωρα απλα καλοι. Τιποτα παραπανω...