Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metal Topic

More
28 Jul 2010 02:11 #75915 by Vins
Replied by Vins on topic Metal Topic
Οι Manowar τραγουδανε τραγουδια για μεσαιωνικους-ενδοξους πολεμους,για σπαθια,για ιπποτες,για πολεμιστες,για ασπιδες, για βαρβαρους,για βασιλιαδες, για βασιλισες,για δαιμονες,για τσεκουρια,για δρακους,για τιγροις,για τον Conan,για τον Τhulsa Doom κτλπ κτλπ.

Τωρα οσο αναφορα το ποζεριλικι. Αυτο αποκαλουνται βασιλιαδες του μεταλ(μεγαλητερη μπαρουφα που εχω ακουσει περι μεταλ), βαζουν γκομενες ντυμενες σαν την Red Sonia να χορευουνε σαν μπουζουκτζιδες(λολ? μιλαμε για μεταλ) και ντυνονται με την τελευτερα λεξη του γνωστου περιοδικου "Conanopolitan"(βλεπε προβιες,κολαν,δερματινα,δαχτιλιδια στα μπρατσα κτλπ κτλπ)

Εαν τα παραπανω δεν ειναι Power-Pozers, παω πασο. Αλλα ειμαι σιγουρος οτι εσυ εχεις παραξηγησει τους κλαδους του μεταλ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Jul 2010 02:14 #75916 by Νικολής Ασημάκης
Υποσημείωση. Έχω βρει μπάντες που τραγουδάνε για περίπου τους ίδιους στίχους, είναι όμως απείρως καλύτερες (σύμφωνα με τα ταπεινά μου κριτήρια)

More
28 Jul 2010 03:52 #75918 by Alex
Replied by Alex on topic Metal Topic
[youtube:2f8i6oa2]
[/youtube:2f8i6oa2]

Σε πάταγο....

Όλοι 30 του μηνός (Ιουλίου) στην ουρά παραλώ!

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
29 Jul 2010 21:39 #76006 by Aνέστης Αδαμίδης
Καλά ρε παιδιά, ηρεμήστε. Οι Manowar όντως κάνανε την κουτσουκέλα να αυτοαπλοκληθούν βασιλιάδες, αλλά το στυλ τους είναι σωστό για μεταλάδες(δερμάτινα κι έτσι). Τώρα για το αν είναι γκέι δεν ξέρω, αλλά ο καθένας στο κρεβάτι του κάνει ό,τι θέλει. Αλλά θα ήταν χαζός κάποιος αν δεν άκουγε ένα συγκρότημα λόγω των σεξουαλικών του προτιμήσεων. Εγώ ας πούμε δεν ακούω Placebo αλλά το κάνω γιατί δεν γουστάρω τον ήχο τους. Τώρα αν εσάς δεν σας αρέσουν οι Manowar, γούστο σας καπέλο σας. Εμένα ένα τραγούδι δεν μου αρέσει από αυτούς, το Pleasure Slave. Πολύ χαζό κατά την άποψή μου.

EDIT(λίγο αργότερα): Κοιτάξτε τι βρήκα!

[youtube:25u5rmhg]
[/youtube:25u5rmhg]

:rolla:

More
29 Jul 2010 23:53 #76019 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ μια ατάκα που είναι γνωστή εδώ και χρόνια είπα. Και δεν ακούω Manowar γιατί δεν μου αρέσει η μουσική τους.

More
29 Jul 2010 23:59 #76021 by Aνέστης Αδαμίδης

Nikolis wrote: Εγώ μια ατάκα που είναι γνωστή εδώ και χρόνια είπα. Και δεν ακούω Manowar γιατί δεν μου αρέσει η μουσική τους.

Εγώ πάλι πρώτη φορά την άκουσα την ατάκα αυτή. Τέλος πάντων.

More
30 Jul 2010 00:57 #76027 by Vins
Δεν ειπα οτι ειναι gay, και δεν εχω προβλημα με τους gay(πχ Judas Priest).

Αυτο ειναι μεταλ

Αυτο ειναι Conan

More
30 Jul 2010 02:01 #76034 by Aνέστης Αδαμίδης
Ώπα ρε φίλε, ώπα. Αυτό ήταν μόνο για φωτογράφηση. Μέχρι και τρίχες τους βάλανε. Κανονικά φοράνε αυτά:

Δεν ξέρω τι πάτησες, αλλά εγώ έβαλα Manowar στο google και μου έβγαλε τέτοιες εικόνες.

More
30 Jul 2010 03:21 #76037 by Alex
Replied by Alex on topic Metal Topic
Πραγματικά το δερμάτινο σωβρακάκι του DeMaio είνια απίθανο!

Τραγικοί όσο δε πάει... Παιδιά μη σφίγγεστε θα σας φύγει καμιά φιγούρα...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
30 Jul 2010 03:26 #76038 by Vins
Δυστηχως δεν ειναι λιγες οι φορες που προκαλουν με αυτα που λενε, με τιτλους τραγουδιων κτλπ κτλπ. Γνωμη μου ειναι οτι ρεζιλευουν την μουσικι της μεταλ. Ειλικρινα δεν ξερω γιατι ντρεπονται να κατηγοριοποιηθουν σαν power συγκροτημα. Δεν ειμαι fan της power, αλλα αναγνωριζω οτι υπαρχουν πολλα συγκροτηματα που αξιζουν πολλα περισσοτερα απο τους Βασιλιαδες Καρναβαλους της Μεταλ.

Επισης δεν ειναι μια φορα που που ντινονται ετσι, ασχετα αν τωρα το style τους φερνει σε πιο Ζηνα καταστασεις.
[youtube:3pepyq2p]
[/youtube:3pepyq2p]

Αντιθετος αυτο ειναι ταχυτητα.

Aυτο ειναι "καθαρο" heavy metal.

Παρε και τους βασιλιαδες