Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metal Topic

More
30 Apr 2010 19:05 #71469 by Aνέστης Αδαμίδης

Nikolis wrote: CoB έχω βαρεθεί πλέον.

Εδώ που τα λέμε από τότε που έφυγε ο Alexander από το συγκρότημα και ήρθε ένας Rope Latvala κι εγώ σταμάτησα να ακούω.

Dark Tranquility είναι στα υπόψην μου να ψάξω.

Αν βρεις το Damage Done να το πάρεις όπως και δήποτε. Μιλάμε το έχω λιώσει το CD αυτό, είναι σκέτη πόρωση! :supz: :rock:

Breed 77 ούτε ακουστά δεν τους είχα.

Breed 77 ούτε κι εγώ είχα ακούσει ποτέ. Τους βρήκα τυχαία στο youtube να κάνουν cover το Zombie των Cranberries και ήταν καταπληκτικοί.

[youtube:1yra6b5f]
[/youtube:1yra6b5f]

:supz: :supz: :supz: :wow

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 May 2010 17:23 #71521 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Rock Library... με τους Cranberries στο Βέλγιο!

To Rocklibrary βρεθηκε στη συναυλια των Cranberries στο Βελγιο! Κλικ στον τιτλο για να δειτε περισσοτερο!

More
02 May 2010 18:02 #71523 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
λοιπον, εγω ειμαι πιο classic rock τυπος και αγαπημενα μου συγκροτηματα ειναι Deep Purple,Led Zeppelin και Doors.

More
25 Jul 2010 00:10 #75679 by Νικολής Ασημάκης
[youtube:djf7am9d]
[/youtube:djf7am9d]

Βγήκε και το νέο album των Blind Guardian, αρκετά καλό αν και πρέπει να το ακούσω περισσότερες φορές.

More
25 Jul 2010 00:39 #75680 by Aνέστης Αδαμίδης
Οι Blind Guardian έχουν παλιώσει πλέον. Κατατάσονται κατ' εμέ στα κλασσικά power metal κομμάτια που πρέπει να ακούσει κανείς. Τώρα για καινούριο άλμπουμ......δεν είμαι και τόσο θετικός.

More
25 Jul 2010 13:18 #75689 by Νικολής Ασημάκης
Είναι καλύτερο από τα 2 τελευταία τους οπότε αυτός και μόνο είναι λόγος για μένα να πανηγυρίσω.

More
27 Jul 2010 00:39 #75849 by Aνέστης Αδαμίδης
Παλικάρια η μουσική είναι μόνο για όσους είναι του hard metal. Παρεπιπτόντως, ρίξτε μια καλή ματιά στο 2:25 και θα με θυμηθείτε! :mrgreen:

[youtube:2vmb8rqt]
[/youtube:2vmb8rqt]

Επίσης δείτε αυτό:

[youtube:2vmb8rqt]
[/youtube:2vmb8rqt]

Καλά, ακούστε το μόνο, δεν έχει βίντεο κλιπ.

More
27 Jul 2010 05:31 #75854 by Vins
Replied by Vins on topic Metal Topic

TheReaper wrote: Παλικάρια η μουσική είναι μόνο για όσους είναι του hard metal. Παρεπιπτόντως, ρίξτε μια καλή ματιά στο 2:25 και θα με θυμηθείτε! :mrgreen:

Αφου η μουσικη ειναι μονο για οσους ειναι του hard metal γιατι εβαλες του Manowar που ειναι power metal και ειναι και ποζερια του κερατα?

More
27 Jul 2010 21:29 #75902 by Aνέστης Αδαμίδης

Vins wrote:

TheReaper wrote: Παλικάρια η μουσική είναι μόνο για όσους είναι του hard metal. Παρεπιπτόντως, ρίξτε μια καλή ματιά στο 2:25 και θα με θυμηθείτε! :mrgreen:

Αφου η μουσικη ειναι μονο για οσους ειναι του hard metal γιατι εβαλες του Manowar που ειναι power metal και ειναι και ποζερια του κερατα?

Λάθος! Δεν έχουν καμία σχέση με power metal. Και για να σε προλάβω, μη συγχέεις το hard με το death. Ούτε με το heavy. Και ειδικά για τα ποζέρια....αφού το λένε κιόλας στο Kings of Metal:

Τhe true metal people wanna rock, not pose
Wearing jeans and leather, not (κάτι λέει, δεν θυμάμαι τι) clothes.

More
27 Jul 2010 22:21 #75909 by Νικολής Ασημάκης
Βασικά οι Manowar είναι ολίγον κάπως. When other bands play, Manowar gay. Ακόμα και εγώ που είμαι του επικού, μισώ τους Manowar. :P