Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Στο Παρα 5

More
10 Jun 2007 18:52 #33122 by Kostas Sotiropoulos
Bασικά αυτό το περίμενα. Γιατί μέσα στην εβδομάδα που προηγήθηκε του τελευταίου επεισοδίου, έκαναν τα γυρίσματά του. Πώς θα ήταν δυνατόν να προλάβουν να γυρίσουν διπλό επεισόδιο μέσα σε μια βδομάδα; Και προηγουμένως ο Καπουτζίδης να προλάβει να κάνει τις τελευταίες πινελιές στο σενάριο; :wink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jun 2007 23:36 #33126 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Αλλά δυστυχώς ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα προβληθεί. Ή 18 ή 25 Ιουνίου.. Ελπίζω πάντως να το ευχαριστηθούμε με την ψυχή μας..

More
19 Jun 2007 11:30 #33486 by Kostas Sotiropoulos
Πάει μας τελείωσε...

More
19 Jun 2007 11:52 #33487 by Makis
Replied by Makis on topic Στο Παρα 5
kk to telos alla psiloanamenomeno{eixe akoustei oti tha pethanoun oi 2 giagiades-oti i ntalia tha padreytei to mikro pony kai oti i amalia einai pneyma}

<<<<<<<<Wiseved>>>>>>>>>

More
19 Jun 2007 12:46 #33491 by Kiriakos
Replied by Kiriakos on topic Στο Παρα 5
an den eixe diareusei to telos 8a htan fobero na to blepeis xtes xwris na xereis tpt!
Kalo teleiwma kai dn afhnei kai anoixta polla pragmata mallon dn afhnei tpt! san sunolo auta ta duo xronia pantos einai foberh!
ola ta exei! dn ths loipei kati! ta sunes8hmata pou sou prokalei to ena epeisodio apo to alo einai panta diaforetika! bravo tous...

More
19 Jun 2007 14:20 #33497 by Μάνος Αλιμπέρτης

NACastillo\ wrote: an den eixe diareusei to telos 8a htan fobero na to blepeis xtes xwris na xereis tpt!
Kalo teleiwma kai dn afhnei kai anoixta polla pragmata mallon dn afhnei tpt! san sunolo auta ta duo xronia pantos einai foberh!
ola ta exei! dn ths loipei kati! ta sunes8hmata pou sou prokalei to ena epeisodio apo to alo einai panta diaforetika! bravo tous...

Καλα,χθες ας πούμε περίμενα οτι η Αμαλία θα ήταν το πνεύμα της Ελευθερίας...Αυτο είχε διαρεύσει και σε ορισμένες σκηνές ο Καπουτζίδης το είχε αφήσει να εννοηθει.

Πάντως ενω δεν ειμαι fan της TV το Παρα πέντε με καθήλωσε και χθες το τέλος αν και συγκηνητικό και σε ορισμένα σημεία λυπητερό ήταν πολύ ωραίο....

Everything that has a beginning has an end...

More
19 Jun 2007 16:40 #33502 by Esperos
Replied by Esperos on topic Στο Παρα 5
Το είδα και εγώ! η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ καλο και συγκηνητικό εύγε στα γειτονόπουλα μου!!!! :P

More
20 Jun 2007 00:37 #33518 by Kostas Sotiropoulos
Με το... αστρονομικό 66% στο σύνολο του κοινού έκλεισε το πιο επιτυχημένο σήριαλ των τελευταίων χρόνων "Στο παρά πέντε".

Το χθεσινό, τελευταίο επεισόδιο έδωσε peak 68,3% (στο σύνολο των τηλεθεατών) στο slot 22:45-22:59 με "μικρά" (δηλαδή μερίδιο επί του συνόλου του πληθυσμού) 33,3%. Με άλλα λόγια, ένας στους τρεις έλληνες έβλεπε τη σειρά εκείνο το τέταρτο!

Είναι αναμφίβολα μία τεράστια επιτυχία για τον Γιώργο Καπουτζίδη ενώ ανάμεσα σε αυτούς που στεναχωρήθηκαν για το τέλος της σειράς ήταν (όπως και ό ίδιος ομολόγησε λίγο αργότερα) ο... Γιάννης Πρετεντέρης που έχασε το... καλύτερο lead-in στην ελληνική τηλεόραση!

Με την ευκαιρία, η "Ανατροπή", φιλοξενώντας τους πρωταγωνιστές τις σειράς, έκανε μέσο όρο 44,4% ένα ποσοστό που δεν έχει ξαναδεί ποτέ του ο δημοσιογράφος. Και μάλλον ούτε θα ξαναδεί!

Πηγή: medianews.gr

More
20 Jun 2007 00:42 #33519 by Γιώργος Πάσχος
Απίστευτα τέλειο.

Μια πολυαγαπημένη σειρά όλων μας έφτασε στο τέλος της και η θλίψη μας είναι μεγάλη. Το τελευταίο επεισόδιο αν και δεν ήταν διπλό αλλά λίγο περισσότερο απο το κανονικό κυριολεκτικά μας άφησε άφωνους. Τι να πρωτοθυμηθείς! Συγκλονιστικό! Επίσης μας αποκάλυψε και πολλά γεγονότα, ξεδιαλύνοντας οριστικά κάποια ερωτηματικά που υπήρχαν.

Δεν ξέρω για σας αλλά η αγαπημένη μου "θλιβερή" σκηνή ήταν εκεί που ο Σπύρος διάβαζε το τετράδιο της γιαγιάς του. Άλλη μια σκηνή που μου άρεσε ήταν τα παιδιά της Ντάλιας, και πως του έδωσε τετράδιο η ντάλια του μικρού να τις διαβάσει παραμύθι μάνα και κόρη :)

Βέβαια θεϊκή ήταν και η συνέντευξη που δώσαν αργότερα στην ανατροπή. Ε ρε τρέλα :lol:

Δεν νομίζω να ξαναπεράσει τέτοια σειρά ξανά απο την ελληνική τηλεόραση. :cry:

More
20 Jun 2007 00:43 #33520 by Kostas Giagias
Replied by Kostas Giagias on topic Στο Παρα 5
συνφωνω με το τελευταίο σχόλιο!!!!

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team