Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Στο Παρα 5

More
06 Mar 2007 00:50 #28513 by εΛεφαντος.
Ποιος να είναι ο πέμπτος? Λέτε να είναι ο αστυφύλακας που συναντάνε συνέχεια? ή μήπως ο πατέρας του Αλέξη? (που αν θυμάμαι καλά δεν διευκρινίζεται τι δουλειά έκανε, απλώς ότι η δουλειά του είχε στενή σχέση με την Ντάλια, άρα σωματοφύλακάς της λέω εγώ) ή κάποιος άλλος που δεν έχουμε δει ακόμη?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Mar 2007 01:06 #28515 by Γιώργος Πάσχος
Κοιτα να δεις σίγουρα δεν είναι ο αστυφύλακας

More
07 Mar 2007 18:53 #28619 by Petros
Replied by Petros on topic Στο Παρα 5
μάλιστα..... πολύ το τραβάει

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
19 Mar 2007 23:29 #29100 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Ωραίο το σημερινό με φοβερή ανατροπή το τέλος.. Πιστεύω ότι έπρεπε να το κόψει νωρίτερα, το ψιλοχάλασε μετά με τους νεκρούς συγγενείς! Στοιχηματίζω ότι θα τους στείλουνε πίσω για το καλό της κοινωνίας ή κάτι τέτοιο..
Καμιά ιδέα κανείς?

More
19 Mar 2007 23:51 #29103 by Γιώργος Πάσχος
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Και μάλιστα παίζει το ενδεχόμενο να σκάσει η αμαλία απο το βάθος και να τους τα πει όλα.

More
20 Mar 2007 18:33 #29135 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Για να τους τα λέει όλα κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά μου φαίνεται ότι αυτό το κομμέτι θα το κρατήσουν για το φινάλε..δυστυχώς!

More
20 Mar 2007 19:09 #29141 by Χριστόφορος
Πιστεύω πως ή θα βγει η Αμαλία ή ο Σπύρος ή η Ζουμπουλία βλέπουν όνειρο(παίζεται και η Ντάλια).

PSN: personGR

More
20 Mar 2007 19:44 #29144 by Kostas Sotiropoulos
Μόνο εμένα χάλασε το όλο σκηνικό με τον παράδεισο; Μου φάνηκε πολύ τετριμένο... βασικά περίμενα πως θα πηγαίνανε τελικά στο αεροδρόμιο να προλάβουν τον Αλέξη να μη φύγει αλλά η Ντάλια το είχε ξεχάσει ότι έφευγε... ε ρεεε και μετά σου λέει τον αγαπάει... του κώλου! :mrgreen:

Χθες το βράδυ έγινε πανικός στο τηλεφωνικό κέντρο του MEGA από τηλεθεατές που είδαν το επεισόδιο και καλούσαν για να μάθουν τί θα συμβεί! Νόμισαν ο Καπουτζίδης θέλησε να τελειώσει απρόοπτα τη σειρά και ότι αυτό θα είναι το προτελευταίο επεισόδιο! Ο Καπουτζίδης όμως δήλωσε πως αυτό δεν ισχύει και πως η σειρά θα τελειώσει τον Ιούνιο!

More
20 Mar 2007 21:48 #29155 by Γιώργος Πάσχος
Όχι ρε ποιο όνειρο ηρέμησε. είπαμε ο άνθρωπος είναι σχετικά διεστραμμένος αλλά όχι και τόσο. Αυτός μικρός πρέπει να έβλεπε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ X-Files.

More
03 Apr 2007 00:41 #29694 by εΛεφαντος.
Εχω μπερδευτεί...

ΕxitAir τι δουλειά μπορεί να έχει με το αεροπλάνο που έπεσε? Μήπως το είχε ο πατέρας της Ντάλιας?

Στο "κενό" όλοι μιλήσαν εκτός από μια σκιά, και κανείς δεν μίλησε στην Ντάλια? Μήπως η Ντάλια είναι αυτή που θα φύγει από την 5αδα(γιατί οι σκιές μιλήσαν για 4αδα)? Και αν ναι πως?