Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Στο Παρα 5

More
05 Jun 2007 02:42 #32846 by Πανος Π
Replied by Πανος Π on topic Στο Παρα 5
Καιρός ήταν να αρχίσουν ασκοτώνονται γιατί είχα αρχίσει να κουράζομαι. Πάντως ο προθυπουργός είναι ηθοποιάρα! respect! Νομίζω έχει μείνει άλλο 1, όχι 2...

"2 ώρες είναι θα περάσουν...": Καθημερινά 12:00-14:00.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Jun 2007 12:13 #32857 by Μάνος Αλιμπέρτης
Kαλα, όντως αυτο με τους εξωγήινους ήταν απίστευτα άκυρο...Με τους Αγγλους επίσης αλλα ήτανε πολύ πιο "ομαλό" και ταιριαστό στο επεισόδιο.

Χθες πάντως η δράση έτρεχε και δεν σταμάτουσε σχεδον ποτέ( ούτε καν οι Γιαγιάδες εμφανίστηκαν!)

Για το επόμενο επεισόδιο δεν μπορώ να βγάλω άκρη απο το site του mega αφου δεν λέει τίποτα απο το στορυ (εχει την γενική ιστορία) και απλα λέει επεισόδιο 49 (το χθεσινό ήταν το 48 )... :roll:

Everything that has a beginning has an end...

More
05 Jun 2007 13:11 #32862 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Εμ κι εγώ με τις μαλακίες τους και τις επαναλήψεις έχασα το μέτρημα. Είχαν πει ότι είχαν μείνει 6 αλλά αυτό ήταν τον περασμένο μήνα νομίζω.. Δηλαδή 2 ακόμα πρέπει να έχουν μείνει σίγουρα. Μην έχει μείνει και τρίτο αναρωτιέμαι..

More
05 Jun 2007 13:24 #32864 by Γιώργος Πάσχος
Όχι παιδιά, Άκυρο

Ο Κάπου είπε ότι έμεινε μόνο 1 στο οποίο θα υπάρχει μεγάλο δράμα, (κανα θάνατο μυρίζομαι :( ) και θα είναι διπλό.

Κανα 70% το λιγότερο λέω να πιάσει με το κατάληλλο promotion του mega.

More
05 Jun 2007 14:07 #32869 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Θα το δούμε όμως την επόμενη Δευτέρα, ή θα το δούμε στο τέλος του μήνα? Γιατί κάπου πήρε το αυτί μου ότι το τελεύταίο επεισόδιο τώρα γυρίζετε! (μέχρι να γίνει και το μοντάζ..)

More
05 Jun 2007 15:02 #32874 by Γιώργος Πάσχος
Αφού τελειώσουν οι εξετάσεις..
Μετά τις 15 Ιουνίου.
Έχουμε ακόμα μην βιάζεστε, οχι αυτή την άλλη δευτέρα μάλλον

More
05 Jun 2007 16:33 #32883 by Νικολής Ασημάκης

profitis\ wrote: Kαλα, όντως αυτο με τους εξωγήινους ήταν απίστευτα άκυρο...Με τους Αγγλους επίσης αλλα ήτανε πολύ πιο "ομαλό" και ταιριαστό στο επεισόδιο.

Δεν ήταν και τόσο άκυρο. Αφού: 1ον, η Ντάλια είχε πει πως θα έψαχνε τρόπο για να κάνει ταινία τις περιπέτειές τους και 2ον, ξέρετε το μυαλό της Ντάλιας! ( :P ) ότι ποιο κουφό σκέφτετε και κάνει πάντα, γιατί όχι και αυτό;

More
05 Jun 2007 16:36 #32884 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Απλά μωρέ ήταν λίγο σαν filler. Ξέρεις δεν μας βγαίνει σαν χρόνος οπότε να βάλουμε και λίγο από φαντασιώσεις Ντάλια να γεμίσει! Φέτος το παραξήλωσε με τις μεταμφιέσεις..

More
10 Jun 2007 10:42 #33085 by Μάνος Αλιμπέρτης
Στο site του meagtv αυτη την Δευτέρα έχει πάλι επανάληψη το τελευταίο :evil:

Οσο για την άλλη Δευτέρα (18 Ιούνη) λέει επισόδειο 49 αλλα δεν έχει περιγραφή...Οπότε ίδωμεν. :?

Everything that has a beginning has an end...

More
10 Jun 2007 13:47 #33095 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Το γ@μήσανε πάλι. Κι είχα κι εγώ την αυταπάτη ότι τον Ιούνη δεν θα βλέπαμε καμιά επανάληψη..