Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

LOST: H Σειρά

More
31 Oct 2006 16:20 #21771 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Η αλήθεια είναι ότι ούτε κι εγώ ψηνόμουν να την δω, αλλά έγινε τόσος ντόρος, κοινώς με ζαλίσανε φίλοι και γνωστοί, κι έτσι έβαλα μπροστά τα downloads και μέχρι τώρα έχω δει όλο τον πρώτο κύκλο κι από τον δεύτερο μου έχει μείνει μόνο το τελευταίο να δω. Βέβαια για μένα μόνο ο πρώτος αξίζει την φασαρία και πλέον το βλέπω για να δω τι θα γίνει..

Αλήθεια τί θεωρίες επικρατούν? Τι πιστεύετε για τους Others και για το νησί?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Oct 2006 20:15 #21778 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Για όσους ενδιαφέροντε και στους οποίους δεν έχει πέσει στην αντίληψή τους, μόλις πληροφορήθηκα ότι κυκλοφόρησαν τα 3 πρώτα dvd του δεύτερου κύκλου προς ενοικίαση.
Αυτό βέβαια στην Βόρεια Ελλάδα, που σημαίνει ότι στην Αθήνα πρέπει ήδη να υπάρχουν μάλλον από καιρό.

More
01 Nov 2006 16:32 #21817 by Αντώνης Κατρής
Εγώ πάντως τον έχω δεί όλο το δεύτερο κύκλο και ήδη βλέπω τον τρίτο (μεγάλη η χάρη του). Έχω να πω ότι είναι πολύ ψυχολογικοκάπως αλλά είναι tres bien οπότε όσοι το βλέπετε συνεχίστε, θα σας αφήσει λακαμάδες

More
01 Nov 2006 17:21 #21821 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Καλά σίγουρα θα συνεχίσουμε να το βλέπουμε γιατί έχει ένα μυστήριο και έχει δημιουργήσει πολλά ερωτήματα.

Αλλά επιμένω για όσους είναι φανατικοί, τί θεωρίες επικρατούν? Έχετε βγάλει κάποια συμπεράσματα όσον αφορά το νησί και την ύπαρξη των the others?

More
08 Nov 2006 12:05 #22084 by Kostas Giagias
Replied by Kostas Giagias on topic LOST: H Σειρά
Εχω δεί μέχρι και το 4ο της 3η season....

Κάθε επισόδειο και νέο στοιχείο αλλά και νέα ανατροπή...

Περιμένω να δω στο 5ο (1/11 στην αμερική) για να δω ποιος θα είναι ο επόμενος....

σήμερα προβάλετε το 6ο που θα είναι και το τελευταίο για φέτος... το 7ο από τον φεβρουάριο...

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
09 Nov 2006 02:27 #22118 by Αντώνης Κατρής
Αυτό με το Φλεβάρη με ξενερώνει. Τώρα που γίνεται ο κακός χαμός και είμαστε μες το μπέρδεμα θα το κόψουν για 3 μήνες... Κρίμας

More
09 Nov 2006 12:09 #22124 by Kostas Giagias
Replied by Kostas Giagias on topic LOST: H Σειρά
Ακριβώς...
Μαύρα χριστούγγενα για τους LostFans!!!

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
11 Nov 2006 16:34 #22183 by Αντώνης Παπαθανασίου
Μπα, ήταν αναμενόμενο. Άλλωστε οι παραγωγοί το είχαν ανακοινώσει από την αρχή, και γι'αυτό αντιμετώπισαν τα πρώτα 6 επεισόδια της τρίτης σεζόν, χαριτολογώντας, ως "mini series".

Το θέμα είναι πως τώρα πια, με όλο και περισσότερα μυστήρια να μαζεύονται χωρίς να απαντώνται τα άλλα, η σειρά έχει αρχίσει να χάνει ακροατές οι οποίοι παραπονιούνται (προφανώς επειδή δεν τους τα προσφέρουν όλα στο πιάτο -pun intended-).

Προσωπικά μου άρεσαν όλα τα επεισόδια μέχρι τώρα, με ίσως το καλύτερο season intro που έχω δεί σε σειρά!

Για να δούμε...

More
11 Nov 2006 20:00 #22189 by Ηλίας
Replied by Ηλίας on topic LOST: H Σειρά
Να δηλώσω και εγώ fan της σειράς (από το πρώτο επεισόδιο, όχι σαν κάτι άλλα newbs

More
11 Nov 2006 20:06 #22192 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Εχτές είδα το 6ο του τρίτου κύκλου και δεν το πιστεύω ότι το έκοψε σε τέτοιο σημείο και πρέπει να περιμένουμε μέχρι το Φλεβάρη.. Τί είναι αυτά ρε παιδιάαααα!! Λυπηθείτε μας!

Και είναι λογικό φίλε Akpe ο κόσμος να ξενερώνει όταν δεν του απατώντε τα διάφορα ερωτήματα. Αφού ούτως ή άλλως δημιουργούντε καινούρια μυστήρια γιατί να μην απαντηθούν τα προηγούμενα? Δεν σημαίνει ότι δίνοντας απαντήσεις οι θεατές θα σταματήσουν να το βλέπουν. Τί θα κάνουν δηλαδή θα τα απαντήσουν όλα μαζί στο τελευταίο επισόδειο του τελευταίου κύκλου?