Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

LOST: H Σειρά

More
21 May 2007 17:09 #31851 by Δημητρης
Replied by Δημητρης on topic LOST: H Σειρά
Εσυ θα σταματήσεις να το κατε...εεεε βλέπεις ενώ σε αφήνει τόσο μ****α σχεδόν σε κάθε επεισόδιο;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 May 2007 17:12 #31852 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Όχι γιατί θέλω να μάθω τί θα γίνει στο τέλος, αλλά πίστεψέ με μπορώ να περιμένω να δω 2 και 3 επεισόδια μαζί. Δεν με νοιάζει να το δω μόλις βγει το καινούριο επεισόδιο..

More
21 May 2007 17:46 #31855 by Δημητρης
Replied by Δημητρης on topic LOST: H Σειρά
Κι εγώ αυτο ακριβώς, συνήθως τα βλέπω 2-2,
αλλά όταν είσαι εξωτερικό, σου βάζουν ένα τρεΙλεράκι, σου ανάβουν το ενδιαφέρον και 2ον δεν χρειάζετε να το ... βρούν... για να το δούν, απλά κάνουν ένα κλίκ στο τηλεκοντρόλ.

Οπότε (πιστεύω) είναι λίγο δύσκολο να χαθούν οι τηλεθεατές.
Αρκεί να μην χαλάσει η "ποιότητα" του σεναρίου...

(ακολουθεί πιθανό σπόιλερ)

Μα τι στο δυάολο, σε άλλη Plane

More
21 May 2007 17:56 #31859 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Πολύ σωστή παρατήρηση αλλά σε κάποια forum που είναι αποκλειστικά γι'αυτό, έχει πέσει και η θεωρία των παράλληλων σύμπαντων, αλλά και η θεωρία του τριγώνου των Βερμούδων. (το γνωστό που όλα-πλοία, αεροπλάνα- χάνονται..)
Βέβαια μπορεί πολύ απλά να παρουσίασαν κάποιο άλλο αεροπλάνο.. Εξάλλου άλλοι κινούν τα νήματα..
Αλλά αυτό είναι το γαμώτο. Μπορείς τώρα εσύ να περιμένεις μέχρι το 2010 για να μάθεις το τέλος??

More
21 May 2007 19:51 #31865 by Αντώνης Κατρής
Πάντως εμένα αυτή η παράταση μέχρι το 2010 (έχω ακούσει και για περισσότερο βλέπε 10 σεζόν) με ανησυχεί... Κι αυτό γιατί ήδη τώρα τα πρώτα 10 επεισόδια ήταν μούφα. Φανταστείτε τι θα γίνει στην πορεία... Φοβάμαι δλδ ότι θα φτάσει σε ένα σημείο όπου από τα 24-25 επεισόδια θα αξίζουν 3-4 το πολύ και θα μας βγάλουν την ψυχή τελικά

More
21 May 2007 23:11 #31876 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Μακάρι να ήταν 24-25, αλλά μας ξενερώνουν και θα βάζουν από 16 τη σεζόν. Συμφωνώ Aντώνη ότι θα είναι τα περισσότερα μούφα, αλλά αυτό που με ανησυχεί είναι ότι θα φάμε τόσα χρόνια να βλέπουμε μια σειρά που το τέλος της θα είναι μια μεγάααλη μαλακία και θα χτυπιόμαστε που σκεφτόμασταν τα πιο απίθανα..

More
21 May 2007 23:55 #31884 by Kostas Giagias
Replied by Kostas Giagias on topic LOST: H Σειρά
το τέλος σύμφωνα με τους παραγωγούς είναι γνωστό σε αυτούς. Δεν πρόκειτε να ξεχιλώσουν την υπόθεση και για αυτό θα γίνουν μικρότερες οι season (16 αντι 24) από την άλλη δεν είναι ιστορία που αλλάζει ανάλογα με τις ορέξεις οι τις θεωρίες του κοινού στο διαδύκτιο... τουλάχιστον έτσι λένε...

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
22 May 2007 12:40 #31908 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Δυσκολεύομαι να το πιστέψω αυτό, γιατί στα τελευταία επεισόδια έχουν αφήσει να εννοειθεί ότι είναι νεκροί, κάτι που είχε ξαναπαιχτεί στο 2ο κύκλο (αν θυμάμαι καλά), σ'ένα επεισόδιο με τον Χιούγκο και τον φανταστικό του φίλο, και τότε είχε πέσει η θεαματικότητα για λίγο καιρό μετά από αυτό το επεισόδιο..οπότε..ό,τι να 'ναι!

More
22 May 2007 12:52 #31912 by Αντώνης Κατρής
Ναι αλλά πρόσεξε τότε είχε παίξει ότι όλα ήταν στο μυαλό του Χιούγκο οπότε ήταν λίγο μούφα. Εδώ μπορούν να παίξουν εκατοντάδες θεωρείες συνομωσίας

More
22 May 2007 13:07 #31917 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Ο Locke ζει και βασιλεύει, θα τον δούμε και στο τελευταίο επεισόδιο για φέτος. Όσο για τον Charlie, φοβάμαι πως θα περιμένουμε μεχρι του χρόνου..

Εγώ όταν έιχα δει το επεισόδιο με τον Χιούγκο, με τίποτα δεν είχα πιστέψει ότι όλα είναι στο μυαλό του. Είχα την αίσθηση ότι είχαν πεθάνει όλοι κι απλά έτυχε να το "ανακαλύψει" ο χοντρούλης..
Άσε που έχω πειστεί σχεδόν απόλυτα ότι όλα αυτά είναι μέσα στα μυαλά τους, κάτι σαν εικονική πραγματικότητα