Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

LOST: H Σειρά

More
02 Aug 2007 17:40 #36091 by Alex
Replied by Alex on topic LOST: H Σειρά
Ρε παιδιά μπορεί να είνια και μ'ονο σκέψεις και το πιθανό μέλλον...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Aug 2007 17:59 #36092 by Kiriakos
Replied by Kiriakos on topic LOST: H Σειρά

mordred\ wrote: Ρε παιδιά μπορεί να είνια και μ'ονο σκέψεις και το πιθανό μέλλον...

Καλήτερα να είναι αυτό γιατί αν είναι πραγματικά αυτα που είδαμε χαλάει η σειρά! Αλλάζει πολυ έτσι... ΕΛΕΟΣ δηλαδή... Φαντάζεστε έκει που ήθελάν να φυγουν να προσπαθούν τώρα σαν τρελοι να πάνε στο νησι? Ελπίζω να μην κανουν καμία τέτοια μα***κια η τπτ άλλο παρόμοιο!

More
02 Aug 2007 18:25 #36094 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Δεν κολλάει να είναι μόνο σκέψεις για το μέλλον.. Το είπαν εξάλλου και οι ίδιοι οι σεναριογράφοι ότι θα δούμε και πολύ μέλλον..

More
02 Aug 2007 18:42 #36096 by Kiriakos
Λέτε οτι βλεπαμε στο νησι μέχρι τώρα να είχε γίνει(παρελθον δηλαδή) και αυτα που βλεπουμε τώρα να είναι το παρόν :?:
ΕΛΕΕΕΟΟΟΟΟΟΣ ρε παιδιά θα σκάσω μεχρι να ξεκινήσουν αυτοι πάλι!

More
02 Aug 2007 19:16 #36099 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Μου 'χε περάσει και αυτό από το μυαλό, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι, ό,τι βλέπουμε στο νησί είναι παρόν και τα στιγμιότυπα από τις ζωές τους παρελθόν. Μόνο τo finale της 3 season ήταν το μέλλον που λέγαμε..

Άστα! Υπομονή μέχρι τον γενάρη..

More
02 Aug 2007 21:12 #36111 by Alex
Replied by Alex on topic LOST: H Σειρά
Ρε παιδιά την παλεύετε?Κι εγώ στην κατάστασή μου σαν τρελλός θα ήθελα να πάω στο νησί να κάνω και κανα μπάνιο να διακοπιάσω λίγο (...).Αλλά που θα πάει θα χαθώ κι εγώ για καμιά βδομάδα σε καμιά παραλία που θα πάει!Και μία Kate ψημένη δεν θα με χάλαγε...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
03 Aug 2007 00:53 #36114 by Kiriakos

mordred\ wrote: Ρε παιδιά την παλεύετε?Κι εγώ στην κατάστασή μου σαν τρελλός θα ήθελα να πάω στο νησί να κάνω και κανα μπάνιο να διακοπιάσω λίγο (...).Αλλά που θα πάει θα χαθώ κι εγώ για καμιά βδομάδα σε καμιά παραλία που θα πάει!Και μία Kate ψημένη δεν θα με χάλαγε...

Εγώ λέω να πάω στο νησί εκει να μάθω τα σχέδια τους και να κάνω και κανένα μπανάκι... Δύο σε ένα που λέμε! :cool:

More
03 Aug 2007 16:25 #36125 by Kostas Giagias
Replied by Kostas Giagias on topic LOST: H Σειρά
Ειναι σίγουρα ΜΕΛΛΟΝ. Ομως μπορεί να ισχύει και το παράλληλο σύμπαν ή κάτι τέτοιο...

Ή ακόμα θα πρέπει να δούμε αν έφυγαν με τι συνθήκες και γιατί πρέπει (σύμφωνα με τον τζακ) να γυρίσουν πίσω. Τι είναι αυτό που τον τραβάει πίσω εκεί???

Με τι κόστος έφυγαν και τέτοια... Υπομονή μέχρι τον γενάρη!

Ευτυχώς που 28/8 ξεκινάει το PB.

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
20 Mar 2014 18:38 #142149 by Sotiris Greece
Replied by Sotiris Greece on topic LOST: H Σειρά
Την είχα δει όλη τη σειρά αυτό με το νησί και τους αριθμούς κάθε 108 λεπτά ήταν το κάτι άλλο και όχι μόνο.