Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Mortal Kombat (2011)

More
10 Jul 2009 17:01 #56086 by Nickltd
Replied by Nickltd on topic Mortal Kombat (2011)
Έπαιζα SF2 στα arcades όταν πήγαινα δημοτικό, ΜΚ2 έπαιξα στην Amiga 600 πρώτη φορά λίγο αργότερα. Περίπου την εποχή που κυκλοφόρησαν έπαιζα, ήταν και περίεργα τότε, στην Ελλάδα καθυστερούσαν τα παιχνίδια πολύ και δεν υπήρχε ίντερνετ για ενημέρωση. Το SF2 και το MK2 ήταν άξιοι αντίπαλοι, και τα δύο παιχνίδια ήταν πολύ καλά, κατά την γνώμη μου το SF2 είχε κάπως καλύτερο gameplay.

Απλα πιστεύω πως το ΜΚ απο τότε έχει πάρει μία σταθερή κατηφορά. Με εξαίρεση το Shaolin Monks που ήταν όμως action game. Το SF σίγουρα έχει κυκλοφορήσει ηλίθιες εκδόσεις, όπως το ΕΧ η το 3 που ενώ ήταν καλό παιχνίδι ξεφορτώθηκαν σχεδόν όλους τους κλασικούς χαρακτήρες. Αλλά έχει κυκλοφορήσει και πολύ καλές εκδόσεις που παίζονται μέχρι σήμερα όπως η σειρά Alpha και τα X-Men/Marvel vs. Street Fighter.

Αυτό που θέλω να πω λοιπόν είναι ότι αυτή την στιγμή, το ΜΚ δεν έχει τπτ, έστω και λίγο παλιό, που να μπορεί να ανταγωνιστεί τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγοράς.

Όταν έγραφα "βάθος" αναφερόμουν στο gameplay καθαρά. Η ιστορία του ΜΚ ήταν, και συνεχίζει να είναι, πολύ καλύτερη από του SF. Το SF μετά βίας έχει υπόθεση, κάτι που δεν διορθώθηκε ούτε στο 4. :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jul 2009 17:23 #56093 by Ρωμανός Βογιατζής
Φιλε τώρα που είπες Mortal Combat μου το θύμισες . Ηταν το πρώτο game μου στο gameboy color :P !!!!

More
10 Jul 2009 18:26 #56099 by Stathis Yannacopoulos
Ταπεινή μου άποψη

Αν το MK VS DC

1)Ήταν σκέτο MK
2)Έίχε καλύτερο story
3)Είχε μερικούς νέους fighters
4)Δεν είχε overpowered spammable moves
5)Είχε βία όπως την είχαμε συνηθίσει
6)Είχε κάπως καλύτερα terrain

Θα είχε βαθμολογηθεί με ενα 8.5-9 (αντί για 7.5) και θα είχε γράψει ιστορία για τους φίλους της σειράς.
Αν δείτε οι φανατικοί χαλάστηκαν κυρίως εξαιτίας του story και κατα δεύτερο λόγο για την έλειψη βίας.

Νομίζω και τα 2 παιχνίδια στο ξεκίνημα τους είχανε την ίδια αφαιτηρία με το SF να έχει κάπως καλύτερο fighting gameplay ίσως λόγω του σε αντίθεση με το MK οι χαρακτήρες του SF είχαν όντως σχεδόν όλοι unique gameplay (αν εξαιρέσεις πχ Ken,Ryu) ενώ απέναντι το uppercut ας πούμε ήταν κοινό για όλους.

Το SF 2 ήταν καλύτερο απο το MK 1 το οποίο ειδικά στο gameplay ήταν κάπως φτωχο όχι μόνο για moveset αλλα και σε άλλους τομείς. Όμως επειδή το SF 2 στις κονσόλες έπεσε μαζί με το MK2 το οποίο ήταν σε γραφικά πολύ ανώτερο και γενικά εντυπωσιακό παιχνίδι θεωρώ οτι απο εκεινο το σημείο και μετά μιλάμε για head to head combat. Απο εκεί και πέρα το MK είχε το καλό ΜΚ3 αλλά θεωρώ οτι είχε και αλλα καλά release στην 3rd εποχή του τα οποία ίσως δεν γούσταραν οι οπαδοί της 2d δράσης..π.χ το Deception θεωρείται όχι απο εμένα αλλα απο τους fighting gamers ως ένα παρα πολύ καλό game. Όπως και να έχει πιστεύω οτι το ΜΚ αν επιστρέψει στις ρίζες του θα δώσει ενα πολύ δυνατό τίτλο ειδικά στην εποχή του online gaming.

More
27 Mar 2010 13:51 #69818 by Νίκος Κουφός
Θα συμφωνησω με τον panteikako οτι επρεπε να ηταν σκετο ΜΚ !ΔΝ μπορει αυτη η θρυλικη σειρα να απογοητευει ετσι τους φαν της!

More
13 Jun 2010 09:33 #73794 by Άγγελος Παπαναγιώτου
Τo Mortal Combat επιστρέφει!! H Warner Bros που έχει πλέον τα δικαιώματα της σειρας(Mόνο η Google έχει μείνει έξω απο το Gaming) ανακοίνωσε πως το 2011 θα κυκλοφορήσει ένα νέο Mortal Combat για PS3, και Xbox 360.

H Εταιρία παραγωγής θα είναι η NetherRealm Studios της οποίας αφεντικό είναι Ed Boon , δημιουργός της σειράς Mortal Combat. Σύμφωνα με την ανακοίνωση το νέο παιχνίδι θα επαναφέρει τη σειρά στα 2D μονοπάτια που την μάθαμε, με ολοκαίνουργια μηχανή γραφικών και τα Fatality, πιο βίαια απο ποτέ.

Επίσης θα προστεθούν νέες επιλογές για το Gameplay, αφού εκτός απο το παραδοσιακό fighter Vs fighter θα υπάρχουν και επιλογές για tag team matches που μάθαμε απο τη σειρά tekken καθώς και «το βαθύτερο story mode απο οποιοδήποτε fighting παιχνίδι»

«Επαναφέρουμε τη σειρά Mortal Kombat στα χέρια των Gamers με τη βοήθεια της γεμάτης ταλέντο ομάδας της NetherRealm Studios, δημιουργώντας ένα παιχνίδι που οι fans περιμένουν πολύ καιρό.» δήλωσε ο πρόεδρος της Warner Bros. Interactive Enterntainment,Martin Tremblay. «Επαναπροσδιορίζοντας τη σειρά με τη WBIE, το νέο Mortal Combat ανανεώνει τα παλιά παιχνίδια της σειράς, ενώ μένει πιστό στους θρυλικούς ήρωες της σειράς αλλα και στο μοναδικό της fighting style.»

Για να πω την αλήθεια μου ποτέ δεν ήμουν φαν τον Mortal Combat, αφού απο μικρός είχα αγάπη για το Street Fighter και μετέπειτα για το Tekken. Παρολα αυτά η είδηση είναι αρκετά σημαντική, και το γεγονός οτι θα επιστρέψουν στο 2D μου δίνει ελπίδες οτι θα δώσουν περισσότερη έμφαση στο παιχνίδι αυτό καθ’αυτό και όχι στο πόσα κεφάλια θα εκφενδονίζονται σε κάθε κλωτσιά(οχι οτι το δευτερο δεν είναι εξίσου σημαντικό:P) Περιμένουμε λοιπόν!

Υπάρχει και trailer. Τουλάχιστον σε 2D μοιάζει αρκετά καλό!
[youtube:1esdw6e5]
[/youtube:1esdw6e5]

More
13 Jun 2010 09:50 #73795 by Μαρία Ρογδάκη
Woooott!!! :mrgreen:

Αλλά....

Τι ακριβώς είναι πιο σημαντικό από τον αριθμό των κεφαλιών που εκσφενδονίζονται; 8O 8O 8O Εντάξει, έχεις δίκιο. Εννοείς το σπάσιμο της σπονδυλικής στήλης, έτσι δεν είναι;

More
13 Jun 2010 09:59 #73797 by Άγγελος Παπαναγιώτου

madicta wrote: Woooott!!! :mrgreen:

Αλλά....

Τι ακριβώς είναι πιο σημαντικό από τον αριθμό των κεφαλιών που εκσφενδονίζονται; 8O 8O 8O Εντάξει, έχεις δίκιο. Εννοείς το σπάσιμο της σπονδυλικής στήλης, έτσι δεν είναι;

Γενικά ο αριθμός των κοκκάλων που γίνεται κομμάτια.. πολύ σημαντικό στοιχείο! :icon what:

More
27 Jun 2010 20:48 #74536 by Μάνος Γρυπάρης
Η νέα έκδοση του δημοφιλούς fighting game που πρώτο προήγαγε την βιαιότητα στο είδος του, θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για Xbox 360 και Playstation 3. Ο τίτλος του θα είναι απλά “Mortal Kombat”, στα πρότυπα αρκετών remakes που συνήθως προτιμούν την ονομασία της πρώτης τους έκδοσης. Θα το επιμεληθεί η NetherRealms, μία νεοσύστατη εταιρεία που φέρει τα περισσότερα από τα μέλη της παλιάς καλής Midway Games, δημιουργού της σειράς. Το νέο MK θα παίζεται και online, μέσω του Playstation Network και του Xbox Live.

[youtube:phc7rp3f]
[/youtube:phc7rp3f]

Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2011 και σύμφωνα με τους συντελεστές του, τα fatalities θα είναι πιο βίαια από ποτέ. Κεφάλι, καρδιά, σπονδυλική στήλη ή κλασικός τεμαχισμός; Διαλέχτε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
30 Jun 2010 17:29 #74704 by Μάριος Φραγκόπουλος
Ύστερα από τη φετινή Ε3 αποκαλύφθηκαν αρκετές νέες πληροφορίες σχετικά με το νέο ΜΚ. Μπορείτε να τις διαβάσετε εδώ .

More
26 Jul 2010 17:54 #75822 by takisant
Replied by takisant on topic Mortal Kombat (2011)
Αυτά είναι fatality moves και δεν συμμαζεύεται λέμε.
Άντε να ξαναπάρω υπό τις εντολές μου τον Subzero και δεν θέλω τίποτα άλλο.