Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Elder Scrolls V: Skyrim

More
12 Dec 2013 13:20 #136859 by Jester
Replied by Jester on topic Elder Scrolls V: Skyrim
Να επισημάνω, για τους νοσταλγούς που δεν το γνωρίζουν, ότι το morrorwind έχει υποστεί ένα extreme γραφικό makeover με την ονομασία Morrorwind Overhaul το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ:
www.ornitocopter.net/morrowind-overhaul/
Πρόκειται για μία εντυπωσιακή ριζική αναβάθμιση της μηχανής γραφικών του, όχι για μεταφορά σε καινούρια μηχανή.
Επίσης, η ομάδα που δουλεύει το Skywind μας έχει δώσει το Morroblivion, έχει δηλαδή μεταφέρει το morrorwind στη μηχανή του Oblivion.

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Dec 2013 16:23 #137339 by Πανος
Καλησπερα παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το TESV Skyrim!
Ειμαι αναμεσα σε 2 games αυτες τις μερες (Diablo 3 και Skyrim και τα 2 για ps3).Ελεγα να αγορασω Skyrim εδω και παρα πολυ καιρο αλλα με φοβιζουν τα προβληματα του στην εκδοση για ps3.Οχι τοσο τα bugs αλλα το game breaking lag.Τι ειναι αυτο το πραγμα ρε παιδια?
Ακομα και μετα το patch 1.9 και την κυκλοφορια της Legendary εχει αυτα τα προβληματα?
Θα το εκτημουσα αν καποιος με save file ανω των 10 MB απαντουσε, διοτι στην αρχη δεν υπαρχουν και τοσα προβληματα απο οσο ξερω.
Υ.Γ.Γνωριζω οτι τραγικο lag εμφανιζεται καποιες φορες ακομα.Δεν με νοιαζει το να το παθαινεις λιγες φορες, αλλα αν ειναι μονιμη κατασταση σε καποια σημεια!
Ευχαριστω!

EDIT:Η ερωτηση απευθηνεται στους κατοχους της ps3 εκδοσης ;)

More
18 Dec 2013 00:25 #137413 by Μάνος Γρυπάρης
Θα σου ελεγα το Skyrim. Τα προβληματα της PS3 εκδοσης εχουν διορθωθει προ πολλου με patch. Βεβαια για να εισαι 100% σιγουρος θα σου προτεινα την εκδοση για PC. Προσωπικα δεν μου αρεσει να παιζω RPGs σε κονσολα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
18 Dec 2013 14:30 #137446 by Πανος
Eυχαριστω για την απαντηση καταρχας!
Διστυχως η ευτυχως παντοτε σε κονσολα επαιζα και δεν εχω PC που να σηκωνει Skyrim!(Μονο για internet τον θελω).
Αρα μαλλον θα παω για Skyrim και επειτα GTA V η το αντιστροφο!Θα δω μεχρι τοτε!
Υ.Γ.Νταξει εγω εκτως απο τα παλια RPG's που ειχανε βγει ουτως η αλλος μονο για PCεα, μονο σε κονσολα τα παιζω ολα τα games και τα RPG δεν αποτελουν εξαιρεση!Η αληθεια ειναι παντως οτι αν ειχα καλο PC εκει θα το επερνα το Skyrim λογο mods :icon bow:
Υ.Γ.2.Η απαντηση προερχεται απο προσωπικη εμπειρα με το Skryim στο ps3, η το γνωριζεις γενικοτερα?

More
29 Dec 2013 17:20 #138215 by Petros
Replied by Petros on topic Elder Scrolls V: Skyrim
Ξανα άρχισα και παίζω σταθερά τον Χαρακτήρα μου , είμαι ενα γατάκι που κρατάει ένα σπαθί και ένα μαχαίρι στο αριστερό και πάντα έχω το τόξο για μακρινές αποστάσεις. Το Trait που σε κάνει να βαράς ποιος γρήγορα με 2 όπλα είναι απίθανο! Θερίζω όπιον βρω. Βέβαια πρέπει πρώτα να τους πετύχω γιατί συνηθίζω να αστοχώ. Επίσης αν τα βρω σκούρα αποχωρώ και κρύβομαι και χρησιμοποιώ το Healing magic είναι το μόνο magic που χρησιμοποιώ. Επίσης ως traits ανεβάζω, Blacksmith,enchanting,one hand,light armor,bow(όχι full),Alchemy(όχι full),sneak(όχι full μόνο κάτι αρχικά)

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
09 Jan 2014 15:29 #138817 by Jester
Skyrim: generation next!

Από το πρωί "σέρνεται" μία φήμη ότι η Bethesda ετοιμάζει μια αναβαθμισένη έκδοση του Skyrim για τις κονσόλες νέας γενιάς.

Αιτία στάθηκε η "πατάτα" του επίσημου site να αναφέρει ότι το παιχνίδι διατίθεται σε PC, PS3, PS4, Xbox 360 και Xbox One!
Όπως βέβαια θα δείτε, η παραπάνω "ανεπίσημη" ανακοίνωση(;;;) στη συνέχεια αποσύρθηκε, αλλά η camera του NeoGAF πρόλαβε να αποθανατίσει τη στιγμή.

Λέτε η Bethesda να μας ετοιμάζει εκπλήξεις; Αν ναι, μήπως να ανακοίνωνε και καινούριο Fallout;

More
10 Jan 2014 23:07 #138945 by Σταύρος Δήμου
Δυστυχώς φοβάμαι θα αργήσουν να βγάλουν κάτι νέο.
Τουλάχιστον όμως όταν βγει θα είναι καλύτερο.
Με το Skyrim έβγαλαν πολλαπλάσιες φορές τα χρήματα που είχαν βγάλει με οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι.
Ίσως να πήγαν... διακοπές και να αργούν ή να αποφάσισαν να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα και χρόνο development για να βγει το επόμενο παιχνίδι καλύτερο από άποψη ποιότητας.
Πάντως ήδη από το 2011 που βγήκε το Skyrim έχουμε 2014,και κανείς θα περίμενε να είχαν ανακοινώσει ήδη το επόμενο παιχνίδι τους μιας και άμα κοιτάξουμε ημερομηνίες

Oblivion 2006
Fallout 3 2008
Skyrim 2011

Πέρασαν 2 χρόνια απ όταν βγήκε το Oblivion για να βγάλουν το Fallout 3,και 3 χρόνια από όταν βγήκε το Fallout 3 για να βγάλουν Skyrim.
Λέτε να το παν +1 χρόνο κάθε φορά και να δούμε Fallout 4 το 2015 και TES VI το 2020 ?
:o

More
11 Jan 2014 10:39 #138973 by Jester
Η αλήθεια είναι ότι η bethesda φαίνεται να κινείται με patterns όσον αφορά τους χρόνους τον ανακοινώσεών της. Μακάρι όμως να παραβιάσει τις αρχές τις και να δούμε κάτι πιο νωρίς γιατί αν είναι να περιμένουμε μέχρι το 2015 για να ανακοινωθεί το Fallout...σωθήκαμε. Θα προτιμούσα μέχρι τότε να έχω κάτι στα χέρια μου.
Ποντάρω και σε αυτό που κυκλοφόρησε στο internet:

Δώσε μας κάτι ρε Todd!

More
11 Jan 2014 12:35 #138976 by Πανος
Με το Elder Scrolls Online παντως θα αργησουμε να δουμε TESVI σιγουρα παιδια!Παροτι πιο πολυ το Fallout 4 με νοιαζει!Ελπιζω να κρατησουν την αισθηση που ειχε το F3 ομως και οχι το NV!Το F3 για μενα απο τα καλυτερα games της γενιας.
Anyway αγορασα τελικα και το Skyrim και το Diablo 3 που ελεγα!Το Skyrim ειναι εκπληκτικο, μαρεσει πολυ περισσοτερο απο το Oblivion, το οποιο ομως πρεπει να πω οτι ητανε πολυ ξεχωριστο!Για να μην τα πολυλογο, εχουμε τον γιγαντιαιο κοσμο του Skyrim, ενα βελτιωμενο combat system, πολλες αλλαγες σχετικα με το leveling και σαφως εναν πολυ πιο ευκολο τιτλο απο τον προκατοχο του.
Το θεωρω απιστευτο game παροτι θα ηθελα περισσοτερη δυσκολια.Οκει, οχι τιποτα τρομερο, αλλα την πλειοψηφια των εχθρων την βγαζω πολλες φορες χωρις να καταφερουν να μου σκασουν αρκετο damage.Δεν αντεξα και αυτοματα εγινε η συγκριση στο μυαλο μου και θυμηθηκα και μια εικονα που ειχα δει στο 9GAG
9gag.com/gag/5060522

More
12 Jan 2014 10:34 #139043 by Jester
Πάνο, το τελευταίο patch στο Skyrim έβαλε ένα επιπλέον επίπεδο δυσκολίας το Legendary. Το δοκίμασες; Είναι εκνευριστικά δύσκολο σε κάποια σημεία! Ακόμα και οι Bandit Leaders ρίχνουν πολύ ξύλο! Αν το δοκιμάσεις περιμένω εντυπώσεις...