Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
JaCk_RiDeR wrote: Πείρα πρόσφατα το Legendary με 25 ευρώ! απίθανοι προσφορά του Steam δεν άντεξα και το πείρα. του εχω βάλει διάφορα Mods και εχω κυλίσει. Μακάρι να μπορούσε το PC μου να σηκώσει ENBSeries Graphics Mods.....
Παρακάτω θα δείτε την Whiterun με ENBSeries MOD τα FPS μου πέφτουν και αργεί αρκετά. Μακάρι να μπορούσα να το έπαιζα ετσι χωρις FPS Drops.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Vitril wrote: Το mod αυτό είναι απαιτητικό σε επεξεργαστή ή γραφικά; Επίσης είναι εύκολο στην εγκατάσταση; Δουλεύει με το τελευταίο patch; Παίζει με άλλα mods;
Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και θα ήθελα να το δοκιμάσω αλλά τα mods συνήθως έχουν τόσα dependency προβλήματα που δεν έχω το κουράγιο να τα ψάξω.
Vitril wrote: Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και ειδικά τον Jack Rider για το πολύ αναλυτικό post. Για την ώρα ασχολούμε με τα Shadowrun και Last of Us αλλά θα επιδιώξω το Σαββατοκύριακο να δοκιμάσω τουλάχιστον πώς τρέχουν τα mods. Πήρα πρόσφατα μια πολύ καλή GPU (πλέον το Skyrim τρέχει τελείως smooth με όλα full) αλλά η CPU μου παραμένει μια παλιά Core 2 Duo.