Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Elder Scrolls V: Skyrim

More
30 Jul 2013 11:36 #129489 by Νίκος Τριανταφύλλης

JaCk_RiDeR wrote: Πείρα πρόσφατα το Legendary με 25 ευρώ! απίθανοι προσφορά του Steam δεν άντεξα και το πείρα. του εχω βάλει διάφορα Mods και εχω κυλίσει. Μακάρι να μπορούσε το PC μου να σηκώσει ENBSeries Graphics Mods.....

Παρακάτω θα δείτε την Whiterun με ENBSeries MOD τα FPS μου πέφτουν και αργεί αρκετά. Μακάρι να μπορούσα να το έπαιζα ετσι χωρις FPS Drops.

σε νιωθω τοσο πολυ φιλε μου!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Jul 2013 12:00 #129491 by Alex Filos
Replied by Alex Filos on topic Elder Scrolls V: Skyrim
Το mod αυτό είναι απαιτητικό σε επεξεργαστή ή γραφικά; Επίσης είναι εύκολο στην εγκατάσταση; Δουλεύει με το τελευταίο patch; Παίζει με άλλα mods;

Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και θα ήθελα να το δοκιμάσω αλλά τα mods συνήθως έχουν τόσα dependency προβλήματα που δεν έχω το κουράγιο να τα ψάξω.

More
30 Jul 2013 12:24 #129493 by Βασίλης Καμακάρης
Για τα mod μπορείς να ψάξεις εδώ έχουν αρκετές πληροφορίες.

More
30 Jul 2013 12:42 #129497 by Alex Filos
Το πρόβλημα είναι ότι το ENB δεν υπάρχει στο Nexus και ως εκτούτου φαντάζομαι δεν θα υπάρχει και στον πολύ βολικό installer του Nexus.

More
30 Jul 2013 14:07 #129508 by Χριστιάνα Θάνου
Τότε θα πρέπει να εγκαταστήσεις το mod μόνος σου χωρίς την βοήθεια του Nexus. Εγώ αυτό έκανα καθώς το Nexus τις περισσότερες φορές αργούσε να ανοίξει και με καθυστερούσε. Πιστεύω ότι θα σου είναι εύκολο μιας και έχεις να μετακινήσεις μόνο λίγα αρχεία στα σωστά σημεία (στους φακέλους).

More
30 Jul 2013 14:11 #129511 by Γιώργος Λόλας
Δες αυτό μήπως είναι πιο optimized και σου τρέχει καλύτερα. Έχει και οδηγό για το πώς θα το κάνεις εγκατάσταση.

Επίσης, αυτό είναι για πιο ρεαλιστικά γραφικά, πάλι μετατροπή του ENB όπως το πρώτο.

Και εδώ μπορείς να βρεις όλα τα mods που σου κάνουν τα γραφικά καλύτερα και πιο ζωντανά. Δες τα και επέλεξε αυτό που σου αρέσει περισσότερο.

Αν κολλήσεις πουθενά στην εγκατάσταση, εδώ είμαστε :)

More
30 Jul 2013 20:06 #129543 by Petros
Replied by Petros on topic Elder Scrolls V: Skyrim
Λοιπον για όσους εχουν απορία για το πως να βάζουν τα Mods και αν υπάρχει προβλήματα. Εγω προσωπικά χρησιμοποιώ το Nexus γιατί αν τα βάλεις χειροκίνητα θα διαλύσεις τα αρχεία του παιχνίδιου και πιθανότατα να χρειαστεί reinstall. Συνιστάτε να έχετε καποιο MOD manager και μην τα βάζετε manually τα mods για ποιο ασφάλεια. Επίσεις υπάρχει και το B.O.S.S το οποίο βλέπει αν υπάρχουν προβληματικά Mods και επίσης φτιάχνει την ιεραρχία των Mods.
*B.O.S.S*
skyrim.nexusmods.com/mods/6/ ?

Στην παραπάνω εικόνα χρισιημοποιησα ENB Series 0.193v και
Για preset Project ENB
skyrim.nexusmods.com/mods/20781

Η εγκατάστασή είναι πανεύκολη και μέχρι στιγμής δεν έχω συναντήσει ασυμβατότητες με αλλα mods. Τα βασικότερα Mods που είχα χρησιμοποιήσει ήταν:
*Project Reality - Climates Of Tamriel
skyrim.nexusmods.com/mods/17802/ ?
*Skyrim Script Extender (SKSE)
skse.silverlock.org/
*SkyUI
skyrim.nexusmods.com/mods/3863/ ?
*W.A.T.E.R*
skyrim.nexusmods.com/mods/13268

Vitril wrote: Το mod αυτό είναι απαιτητικό σε επεξεργαστή ή γραφικά; Επίσης είναι εύκολο στην εγκατάσταση; Δουλεύει με το τελευταίο patch; Παίζει με άλλα mods;

Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και θα ήθελα να το δοκιμάσω αλλά τα mods συνήθως έχουν τόσα dependency προβλήματα που δεν έχω το κουράγιο να τα ψάξω.

Ναι είναι πολυ GPU indepented και αν δεν εχει καλο επεξεργαστή θα εχεις πολυ FPS Drop. Δεν είναι τόσο σε επεξεργαστή όσο σε καρτα γραφικών. Το Skyrim απο μονο του είναι CPU oriended game. H Εγκατάστασή του είναι πανεύκολη και ταυτόχρονα είναι και η απεγκατάσταση του. Ναι δουλεύει με το νεότερο Patch ακομα και με τα unofficial patches που δοκίμασα. Επίσεις δεν εχω βρει καμια ασημβατότητα με αλλα Mods. Όσο αφορα το dependency για αυτό υπάρχει το B.O.S.S που σε βωηθάει αυτό.

2 πολύ ενδιαφέρον Sites είναι
www.skyrimgems.com/ και itcprosolutions.com/skyrimguides/tweak_guide.htm

Οποια αλλη απορία εχετε εδω είμαι

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
31 Jul 2013 11:21 #129582 by Alex Filos
Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και ειδικά τον Jack Rider για το πολύ αναλυτικό post. Για την ώρα ασχολούμε με τα Shadowrun και Last of Us αλλά θα επιδιώξω το Σαββατοκύριακο να δοκιμάσω τουλάχιστον πώς τρέχουν τα mods. Πήρα πρόσφατα μια πολύ καλή GPU (πλέον το Skyrim τρέχει τελείως smooth με όλα full) αλλά η CPU μου παραμένει μια παλιά Core 2 Duo.

More
31 Jul 2013 13:36 #129595 by Petros
Replied by Petros on topic Elder Scrolls V: Skyrim

Vitril wrote: Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και ειδικά τον Jack Rider για το πολύ αναλυτικό post. Για την ώρα ασχολούμε με τα Shadowrun και Last of Us αλλά θα επιδιώξω το Σαββατοκύριακο να δοκιμάσω τουλάχιστον πώς τρέχουν τα mods. Πήρα πρόσφατα μια πολύ καλή GPU (πλέον το Skyrim τρέχει τελείως smooth με όλα full) αλλά η CPU μου παραμένει μια παλιά Core 2 Duo.

Πια κάρτα γραφικών πείρες; και κανένα πρόβλημα. Εγώ έχω Nvidia Geforce 460GTX και Core i5 760 2.80Ghz και δεν μου παίζουν τα Graphic mods smoothly.

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
31 Jul 2013 13:46 #129597 by Alex Filos
Αυτή που πήρα είναι η 650 ti boost που απ' ότι διαβάζω στο net είναι κατα 30% ισχυρότερη από την 460GTX. Ο επεξεργαστής μου όμως είναι πολύ χειρότερος.