Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Elder Scrolls V: Skyrim

More
01 Nov 2012 20:14 #114193 by Μιχάλης Μητρόπουλος
Ανακοινώθηκε νέα έκδοση η Premium Edition του Skyrim περιλαμβάνει χάρτη, μπλουζάκι, έξι καρτ-ποστάλ, μυθιστόρημα Elder Scrolls, και bonus δίσκο για PC με trailers, walkthroughs, μουσική και οδηγό στρατηγικής 600 σελίδων σε μορφή e-book. Θα κυκλοφορήσει στις 7 Δεκεμβρίου και ακόμα είναι άγνωστο εάν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τελικά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Nov 2012 22:11 #114210 by Kostas Milonas
Φανταστικο πακετο, το μονο μειον ειναι οτι δε εχει τα DLC που εχουν κυκλοφορησει. Στην ουσια ειναι, απο οτι εκτιμω, μια collectors πριν την εκδοση Game of the Year.

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
02 Nov 2012 21:51 #114378 by Μιχάλης Μητρόπουλος

asmilon wrote: Φανταστικο πακετο, το μονο μειον ειναι οτι δε εχει τα DLC που εχουν κυκλοφορησει. Στην ουσια ειναι, απο οτι εκτιμω, μια collectors πριν την εκδοση Game of the Year.

Συμφωνώ, αλλά καλά κάνουν που τη βγάζουν διότι εγώ ψάχνω την πρώτη CE και δεν την βρίσκω πουθενά ή εάν την βρω θα την βρω σε...αστρονομικά ποσά οπότε αυτή πάει για σίγουρη αγορά. Άσε που το μπλουζάκι τα σπάει :P

More
04 Nov 2012 17:16 #114498 by Κωνσταντίνος Σώκος
Αύριο θα έχουμε ανακοινώσεις από την Bethesda για το νέο dlc με την ονομασία dragonborn.Πάντως η αγωνία όλων πιστεύω είναι, τι θα ανακοινώσουν για το ps3 και αν λύθηκε το πρόβλημα με την απόδοση στο dawnguard.Προσωπικά είμαι αισιόδοξος ότι θα ανακοινωθούν στο ps3 τα dlc αλλά θέλω να δω αν θα δώσουν κάτι έξτρα για την τεράστια καθυστέρηση.

More
04 Nov 2012 18:15 #114505 by Kostas Milonas
Δυσκολο μου φαινεται να εχουν λυσει τα θεματα, αλλωστε ειναι γνωστη η διαβαθμιση των development ομαδων στην Bethesda:

:mrgreen:

More
04 Nov 2012 18:53 #114507 by Νίκος Τριανταφύλλης
hahah θεικο !

More
05 Nov 2012 11:19 #114542 by Anastasios Seitaridis
Γελαγα με το σκυλο πρωινιάτικα... :icon bow:

..:: taSSOS SeitaRiDiS::..
Όταν η καρδιά θρηνεί γι'αυτό που'χει χάσει, το πνεύμα γελά γι'αυτό που έχει βρει.  Γνωμικό Σούφι
..:: a1268ο3ο/5ο ΒliZZard :D ::.. Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο

More
05 Nov 2012 23:11 #114617 by Κωνσταντίνος Σώκος
asmilon τελικά δίκαιο είχες ανακοινώθηκε το dragonborn για το xbox 360, ενώ όσον αφορά το ps3 ούτε λόγος. Απογοητεύτηκα με την Bethesda πίστευα ότι θα έλυναν το πρόβλημα αλλά με το όνειρο θα μείνω...

More
05 Nov 2012 23:22 #114620 by Kostas Milonas
Dog team FTW! :P

Περα απο την πλακα δε μπορω να καταλαβω πως τοσους μηνες μετα δε εχουν καταφερει να λυσουν τα προβληματα, αν δε κανω λαθος εχει μπει και η Sony στην μεση μπας και βρουν ακρη...

Αυτο που με ξενισε ηταν οτι ανακοινωθηκε το Dragonborn στα 1600 points, δηλαδη 20€. Βαλε 20€ απο το Dawnguard και 5€ απο το Hearthfire, παμε στα 45€. Βαλε μαζι και το κοστος του αρχικου τιτλου. Δηλαδη οι εταιριες πλεον ζητουν πανω απο 100€ για τους μεγαλους τιτλους, αν θες να τους παιξεις ολοκληρωμενους - εχουμε ξεφυγει λιγο ή μου φαινεται;

More
05 Nov 2012 23:33 #114622 by Βασίλης Σπετσιέρης
Το έχουν ξεφτιλίσει το θέμα.Περίμενα ένα χρόνο για να το πάρω (έχω μόνο ps3) και πάλι το βρήκα 40 ευρώ μίνιμουμ.40άρι για παιχνίδι 12 μηνών.Όπως έχουν γίνει τα πράγματα,τέτοιου είδους παιχνίδια,σε συμφέρει να τα πάρεις μόνο όταν τα βγάλουν είτε σε GOTY είτε σε καμία Ultimate ή Complete edition.Για παράδειγμα,πήρα το Dragon Age Origins το καλοκαίρι με 15 ευρώ ενώ μπορούσα να πάρω την ολοκληρωμένη έκδοση με 35.Στο τέλος ανακάλυψα ότι τα DLC του παιχνιδιού κάνουν 50 ευρώ συνολικά στο PSN.Ναι.50 ευρώ....