Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Diablo 3

More
08 Sep 2011 15:53 #98187 by squall gr
Replied by squall gr on topic Diablo 3
Ε ρε λιώσιμο που έχει να πέσει. Θα μας χάσει η κοινωνία, η δουλειά μας και το αίσθημα! χαχαχα. Είμαι σε φοβερό δίλλημα με ποιον χαρακτήρα θα το πρώτο-τερματίσω! Είμαι μεταξύ βαρβάρου και witch doctor. Τι λέτε; Εσείς με ποιον θα το πρώτο-παίξετε;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Sep 2011 16:55 #98191 by Άγγελος Φασούλης
Εγώ σίγουρα demon hunter! Αλλά πρέπει πρώτα να φτιάξω το pc, δεν πρόκειται να χάσω τέτοιο παιχνίδι!

More
09 Sep 2011 02:02 #98221 by Alex
Replied by Alex on topic Diablo 3
Με βλέπω ή για witch doctor (με όνομα Patrick Babatunde Ogunsoto)
ή για demon hunter. Πάντως στεναχωριέμαι για ένα κολλητό μου, εξήσου καμμένο, που περίμενε ένα paladinοειδές. Αλλά το βλέπω για το expansion...

:14868w3u

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
09 Sep 2011 03:49 #98228 by squall gr

mordred wrote: Αλλά το βλέπω για το expansion...

Στανταρ...
Σκέφτηκα και κάτι άλλο. :? Να περιμένω να βγει και το expansion και να τα αγοράσω πακετάκι μαζί. Πιστεύω ότι είναι καλύτερα να αρχίσω το Diablo 3 έχοντας από την αρχή και το expansion. Αλλά που υπομονή για ένα χρόνο, μετά από τόσα χρόνια…! :mrgreen:

More
09 Sep 2011 11:01 #98236 by Alex
Replied by Alex on topic Diablo 3
Το θέμα είναι ότι το παιχνίδι θα απαιτεί διαρκή σύνδεση στο internet (!!) και δε ξέρω το κατα πόσο και πότε θα το χακάρουν. Αλλά θα αντέξεις να βλέπεις στη βιτρίνα το κουτάκι του παιχνιδιού και να μην το πάρεις;

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
09 Sep 2011 18:28 #98255 by Kostas Milonas
Replied by Kostas Milonas on topic Diablo 3
Νομιζω πως στην εποχη των broadband συνδεσεων ειναι μικρο το κακο της απαιτησης συνεχους συνδεσης. Σιγουρα αν καποιος δεν εχει adsl ειναι προβλημα και δε μπορει να παιξει το παιχνιδι, αλλα προφανως η Blizzard θα υπολογισε πως ειναι καλυτερα να απαιτειται η συνδεση συνεχως για αρκετους λογους.

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
10 Sep 2011 10:56 #98286 by Marilena Kat
Replied by Marilena Kat on topic Diablo 3
Σιγουρα θα το αγορασω!!!

More
15 Sep 2011 10:13 #98465 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Συνεργασία της Blizzard με το Paypal για το Diablo III. Διαβάστε εδώ πληροφορίες

More
16 Sep 2011 13:35 #98500 by Άγγελος Φασούλης

Diablo III: Skills calculator

Τα skills του Diablo III αναρτήθηκαν στο επίσημο site για να τα τεστάρετε live.

Η Blizzard ανέρτησε τον Skill Calculator, μία εφαρμογή με HUD παρόμοιο με αυτό του παιχνιδιού, όπου μπορείτε να δείτε όλους τους χαρακτήρες του Diablo III μαζί με τα skills τους.

Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στο αντίστοιχο link. Από την αριστερή στήλη επιλέξτε έναν εκ των Barbarian, Demon Hunter, Monk, Witch Doctor και Wizard. Στην δεξιά στήλη, επιλέξτε τα Active ή Passive Skills που θέλετε και δείτε τις περιγραφές τους.

Αν θέλετε να είστε από τώρα προετοιμασμένη για την κυκλοφορία του παιχνιδιού, αυτή είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία. Πάντως, εφόσον αποκαλύφθηκαν τα skills, αυτό σημαίνει ότι το gameplay έχει ολοκληρωθεί, άρα το μόνο που μένει είναι η πολυπόθητη ημερομηνία κυκλοφορίας.

More
20 Sep 2011 15:57 #98610 by squall gr

draginfable wrote: Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στο αντίστοιχο link. Από την αριστερή στήλη επιλέξτε έναν εκ των Barbarian, Demon Hunter, Monk, Witch Doctor και Wizard. Στην δεξιά στήλη, επιλέξτε τα Active ή Passive Skills που θέλετε και δείτε τις περιγραφές τους.

Αν θέλετε να είστε από τώρα προετοιμασμένη για την κυκλοφορία του παιχνιδιού, αυτή είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία. Πάντως, εφόσον αποκαλύφθηκαν τα skills, αυτό σημαίνει ότι το gameplay έχει ολοκληρωθεί, άρα το μόνο που μένει είναι η πολυπόθητη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Έκτισα έναν witch doctor me skills που μου ταιριάζουν καλύτερα και μου αρέσουν. Κυρίως επικεντρώθηκα σε summons. Μένει όμως να δούμε κάθε skill και στην πράξη. Παρόλα αυτά όμως παίρνουμε μια καλή ιδέα για τα χαρακτηριστικά του κάθε ένα.