Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Diablo 3

More
31 Oct 2009 19:36 #63797 by ElijahKout
Replied by ElijahKout on topic Diablo 3
Αυτό κι αν το περιμένουμε πώς και πώς..
Πραγματικά δε θέλω να αναφέρω τι έγινε όταν ενημερώθηκα για την ανακοίνωσή του!
Αξέχαστες στιγμές με τα δύο πρώτα παιχνίδια και τα expansions τους..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Feb 2010 16:03 #68453 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Μετρια γραφικα στο Diablo 3?

H Blizzard εδωσε νεες φωτογραφιες στο δημοσιοτητα, οι οποιες μαλλον απογοητευουν, παρα εξιταρουν τους gamers. Τα πολυγωνα ειναι λιγα και τα μοντελα των χαρακτηρων και των περιβαλλοντων δεν μου φαινονται οτι κουβαλουν το ονομα του Diablo 3. Μπορει βεβαια αυτο να ειναι ενα πρωιμο build, ωστοσο το αποτελεσμα δεν ειναι το καλυτερο δυνατο.

More
02 Feb 2010 17:43 #68478 by Μάνος Γρυπάρης
Είναι ένα RPG για τους παραδοσιακούς πάντως. Για μας που μεγαλώσαμε μαζί του προσφέρει κάτι το διαφορετικό. Άλλωστε και η Blizzard πιστεύω ότι ήθελε να κάνει κάτι το εναλλακτικό κι μία από τα ίδια.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
02 Feb 2010 20:47 #68479 by Alex
Replied by Alex on topic Diablo 3
Το θέμα είναι ότι κοιτάς σε screens που είναι zoomαρισμένα. Αλλά και πάλι χ...τήκαμε για τα πολύγωνα... Ευτυχώς που έχουν κρατήσει το artistic στιλ που έκανε τη σειρά ξεχωρστή και δεν καταφύγανε στο full 3d και στα πολύγωνα...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
02 Feb 2010 21:27 #68481 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Με το να φτιαχνεις ενα μετριο τεχνικα παιχνιδι δεν δινεις κατι ''το διαφορετικο''. Δινεις κατι ''το προχειριφτιαγμενο''. Αυτο που λες μπορει να απευθυνθει μονο στο gameplay, αντε και στο artistic κομματι. Τα γραφικα και η αναλυση των πολυγωνων και των textures οφειλουν παντα να ειναι σε υψηλα επιπεδα.

More
03 Feb 2010 09:59 #68497 by Alex
Replied by Alex on topic Diablo 3
Καλά οκ... Αν είναι έστω και λίγο σαν τον προκάτοχό του δε θα έχει σημασία...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
06 May 2010 12:50 #71646 by Νικολής Ασημάκης

Freak wrote: Με το να φτιαχνεις ενα μετριο τεχνικα παιχνιδι δεν δινεις κατι ''το διαφορετικο''. Δινεις κατι ''το προχειριφτιαγμενο''. Αυτο που λες μπορει να απευθυνθει μονο στο gameplay, αντε και στο artistic κομματι. Τα γραφικα και η αναλυση των πολυγωνων και των textures οφειλουν παντα να ειναι σε υψηλα επιπεδα.

Εγώ πάντως και να μας δώσουν Diablo 3 με τα γραφικά του 2 (που τα γούσταρα πραγματικά) δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αρκεί βέβαια σε όλα τα υπόλοιπα επίπεδα να είναι γαμάτο όπως πάντα. Α, τώρα που το συνειδητοποίησα, αυτό δεν θα έχει μουσική από Matt Uelmen, ε? :(

More
07 May 2010 16:56 #71697 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Nikolis wrote:

Freak wrote: Με το να φτιαχνεις ενα μετριο τεχνικα παιχνιδι δεν δινεις κατι ''το διαφορετικο''. Δινεις κατι ''το προχειριφτιαγμενο''. Αυτο που λες μπορει να απευθυνθει μονο στο gameplay, αντε και στο artistic κομματι. Τα γραφικα και η αναλυση των πολυγωνων και των textures οφειλουν παντα να ειναι σε υψηλα επιπεδα.

Εγώ πάντως και να μας δώσουν Diablo 3 με τα γραφικά του 2 (που τα γούσταρα πραγματικά) δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αρκεί βέβαια σε όλα τα υπόλοιπα επίπεδα να είναι γαμάτο όπως πάντα. Α, τώρα που το συνειδητοποίησα, αυτό δεν θα έχει μουσική από Matt Uelmen, ε? :(

Πες το οτι τζιγκουνευεσαι να παρεις PC... δεν θα σε παρεξηγήσουμε! :mrgreen:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
07 May 2010 17:27 #71700 by Νικολής Ασημάκης
Χαχαχα. Καλό. Δεν είναι αυτό μωρέ, απλά στο θέμα γραφικών είμαι αρκετά διαλλακτικός. Για παράδειγμα, αν μπορούσα τώρα να φτιάξω ένα δικό μου RPG, θα έβαζα γραφικά ή Diablo 2 ή Baldur's Gate 2. Δεν ξέρω, μου άρεσαν περισσότερο και από του Dragon Age, δίνουν μια πιο καλλιτεχνική χροιά. Τουλάχιστον εμένα μου αρέσουν.

More
05 Aug 2010 18:31 #76326 by dimt
Replied by dimt on topic Diablo 3
Έχουμε κανένα νέο για το πότε τελικά θα βγεί 2011 ?έχω σκάσει!!! το μοναδικό hack and slash παιχνίδι που θα πλήρωνα τρέχοντας! λολ :icon bow: