Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Εγώ το είπα παλιότερα, θα το πω και πάλι. Και το έχω ήδη πράξει ξανά στο παρελθόν. Σκοπεύω να πάρω τη Regalla (ακόμη κι αν θεωρώ απαίσιο το γεγονός ότι δε θα έχει physical copy) και το PS5 θα έρθει όταν θα έρθει. Δε θα πάθει τίποτα να κάθεται. Έτσι είχα κάνει και με τη συλλεκτική του Dishonored 2, αλλά εκεί έχω την αβάντα ότι το ενεργοποίησα στο Steam και τώρα περιμένει. Όταν μπορέσω να φτιάξω ένα καλύτερο pc με καλύτερη οθόνη κυρίως, τότε θα ασχοληθώ ταμάλα, που λέει και ο Κατακουζηνός.
Ακόμη κι έτσι, θα το προτιμούσα για το PS5. Όπως έκανα με το AC Black Flag, το οποίο ναι μεν ήταν διαθέσιμο και για το 3, αλλά το προτίμησα στο 4, λόγω δύναμης του συστήματος.
Εγώ το είπα παλιότερα, θα το πω και πάλι. Και το έχω ήδη πράξει ξανά στο παρελθόν. Σκοπεύω να πάρω τη Regalla (ακόμη κι αν θεωρώ απαίσιο το γεγονός ότι δε θα έχει physical copy) και το PS5 θα έρθει όταν θα έρθει. Δε θα πάθει τίποτα να κάθεται. Έτσι είχα κάνει και με τη συλλεκτική του Dishonored 2, αλλά εκεί έχω την αβάντα ότι το ενεργοποίησα στο Steam και τώρα περιμένει. Όταν μπορέσω να φτιάξω ένα καλύτερο pc με καλύτερη οθόνη κυρίως, τότε θα ασχοληθώ ταμάλα, που λέει και ο Κατακουζηνός.
'Εχω την αίσθηση πως η Regalla είναι και για PS4 οπότε μπορείς να την παίξεις προτού πάρεις PS5.
Πάντως παντού είναι εξαντλημένη εκτός αν την εχεις προπαραγγείλει ήδη. Μπορεί βέβαια να την φέρει και το GWShop.
Εγώ αν δεν αγοράσω το Elden Ring και το πάρω day one, θα αγοράσω την απλή έκδοση του PS4.