Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Σιγά σιγά θα τα κάνουν όλα digital απο ότι φένεται. Ξεχάσαν πόσο ωραίο είναι να έχεις συλογή σε δισκάκι με τα όλα του.
Θλιβερό. Και απαράδεκτο θα έλεγα. Εδώ έχω βρει τον μπελά μου με το λογαριασμό μου στο ικαριαμ, που μου τον έχουν κλέψει και στην υποστήριξη μου λένε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα. Αν γίνει μια στραβή με τον PSN λογαριασμό μου ή κλειδωθώ έξω από την κονσόλα; Τα χάνω όλα....Έχει γίνει δυστυχώς. Νομίζω ότι έχει να κάνει με το ps5 digital που δεν θα μπορουσε να παιξει το δισκάκι.
Εγώ τον PSN λογαριασμό τον έχω ασφαλίσει..δύσκολο να κλαπεί....για να συνδεθεί κάποιος στον λογαριασμό μου ακόμα και να ξέρει τον κωδικό χρειάζεται επαλήθευση...θα έχω πρόβλημα μόνο αν μου κλέψουν το κινητό κλπ
Αν γίνει μια στραβή με τον PSN λογαριασμό μου ή κλειδωθώ έξω από την κονσόλα; Τα χάνω όλα....Έχει γίνει δυστυχώς. Νομίζω ότι έχει να κάνει με το ps5 digital που δεν θα μπορουσε να παιξει το δισκάκι.
Έχω κάνει και εγώ αυτήν την επαλήθευση με κινητό και με email(διαφορετικό απο αυτό του PSN). Βέβαια στην αρχή είχα ξεχάσει τον κωδικό μου για να μάθω πως δουλεύει όλο το σύστημα. Καλό είναι να το κάνετε και με email σε περίπτωση που χάσει κάποιος το κινητό του. Με δισκάκια πάντος νιώθω πιο ασφαλείς.
Εγώ τον PSN λογαριασμό τον έχω ασφαλίσει..δύσκολο να κλαπεί....για να συνδεθεί κάποιος στον λογαριασμό μου ακόμα και να ξέρει τον κωδικό χρειάζεται επαλήθευση...θα έχω πρόβλημα μόνο αν μου κλέψουν το κινητό κλπ
Αν γίνει μια στραβή με τον PSN λογαριασμό μου ή κλειδωθώ έξω από την κονσόλα; Τα χάνω όλα....Έχει γίνει δυστυχώς. Νομίζω ότι έχει να κάνει με το ps5 digital που δεν θα μπορουσε να παιξει το δισκάκι.
Ένας ακόμα νέος εχθρός είναι το Tremortusk, το οποίο είδαμε στο gameplay trailer του Horizon Forbidden West. Η Asset Art lead, Maxim Fleury δήλωσε: "Το Tremortusk είναι βασισμένο σε ένα μαμούθ και σε προϊστορικούς ελέφαντες. Έχει πολλές διαφορετικές επιθέσεις και το σώμα του είναι καλυμμένο από όπλα. Επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιεί το περιβάλλον για επιθέσεις". Ο Politeski δήλωσε: "Για να επανέλθουμε στο οικοσύστημα των μηχανών, δημιουργήθηκε ώστε να κρατάει την ισορροπία στη Γη και να εμποδίζει τους ανθρώπους από το να την καταστρέψουν πάλι. Τα Tremortusks δημιουργήθηκαν ως μηχανές μάχης για να προστατεύουν τις υπόλοιπες μηχανές".
Λοιπόν διάβασα προσεχτικά τα προηγούμενα πόστ να τα θυμηθώ και η δυνατότητα για ιπτάμενες μηχανές είναι αρκετά ενδιαφέρουσα.Αν δηλαδή στο μέλλον αποκτήσετε PS5 και κάνετε το λάθος να αγοράσετε την απλή έκδοση, τότε θα πρέπει είτε να το παίξετε με τα γραφικά που έχει στο PS5, είτε να αγοράσετε το παιχνίδι από την αρχή.
Καλό θα είναι όσοι σκέπτεστε να αγοράσετε PS5 στο μέλλον, να αγοράσετε εξ αρχής την Digital Deluxe Edition ή την Regalla Edition.
Όσο για την έκδοση του PS4, δεν θα τρέχει όπως η έκδοση για PS5, αλλά οι κάτοχοι PS4 θα έχουν μία εξίσου συναρπαστική εμπειρία. Το Horizon Zero Dawn του 2017 δεν εκμεταλλεύτηκε στο μέγιστο το potential του PS4 και θα εκμεταλλευτούμε ορισμένους ανεξερεύνητους πόρους για να βελτιώσουμε την έκδοση αυτή".