Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Επειδή πρόσφατα ολοκλήρωσα το πρώτο παιχνίδι, εννοείται ότι θα αποκτήσω και το δεύτερο. Τώρα, η Regala φαίνεται λίγο δυσπρόσιτη, αλλά θα κάνω λίγη οικονομία επιπλέον. Πιστεύω αξίζει να μπει στη συλλογή.
Λογικό, κι εγώ συνήθως έτσι κάνω στα παιχνίδια. Αλλά ένεκα οι συλλεκτικές και η τρέλα μου με τα αγαλματάκια, γι' αυτό μόνο θα πάω day one και preorder. Οι συλλεκτικές φεύγουν αέρας. Και είναι κρίμα για μια τόσο όμορφη συλλεκτική.
Επειδή πρόσφατα ολοκλήρωσα το πρώτο παιχνίδι, εννοείται ότι θα αποκτήσω και το δεύτερο. Τώρα, η Regala φαίνεται λίγο δυσπρόσιτη, αλλά θα κάνω λίγη οικονομία επιπλέον. Πιστεύω αξίζει να μπει στη συλλογή.
Εγώ πήρα πλατίνα στο πρώτο. Βέβαια είναι από τα παιχνίδια που ενώ στην αρχή δεν μου άρεσαν, τελικά το ολοκλήρωσα 100 % .
Το επόμενο λογικά θα αγοραστεί αλλά όχι day one. Με βλέπω να το παίρνω το 2023 ή 2024. Θα δούμε . Δεν είμαι τρελαμένος ώστε να βιαστώ.
Λογικό, κι εγώ συνήθως έτσι κάνω στα παιχνίδια. Αλλά ένεκα οι συλλεκτικές και η τρέλα μου με τα αγαλματάκια, γι' αυτό μόνο θα πάω day one και preorder. Οι συλλεκτικές φεύγουν αέρας. Και είναι κρίμα για μια τόσο όμορφη συλλεκτική.
Εγώ πήρα πλατίνα στο πρώτο. Βέβαια είναι από τα παιχνίδια που ενώ στην αρχή δεν μου άρεσαν, τελικά το ολοκλήρωσα 100 % .
Το επόμενο λογικά θα αγοραστεί αλλά όχι day one. Με βλέπω να το παίρνω το 2023 ή 2024. Θα δούμε . Δεν είμαι τρελαμένος ώστε να βιαστώ.
Αφού τις γράφει τις τιμές για τις συλλεκτικές. 200€ η μία και 250€ η Regalla. Αν μιλάς για κονσόλες PS4/One X τότε ναι, το καταλαβαίνω ότι το κόστος είναι πολύ μεγάλο. Αλλά το Horizon βλέπω ότι φτιάχνεται για το 5 περισσότερο, οπότε το κόστος είναι άλλο. Εντάξει, εγώ όπως είπα παίρνω και καμιά συλλεκτική έτσι για την ιστορία, είναι όμορφες μερικές. Η Regalla για μένα είναι μια συλλεκτική που αξίζει να αποκτήσεις. Όπως ήταν και το Dishonored 2. Αλλά το Horizon, επειδή το τερμάτισα και live on Twitch, το έχω πιο πρόσφατο και μου άρεσε πάρα πολύ σαν ιστορία.
Μια συλλεκτική κοστίζει πολύ ακριβά...περίπου όσο μια κονσόλα...δύσκολο να δώσω τόσα πολλά ποτέ μου για παιχνίδι. Δεν ξέρω αν μου την δώσει και αγοράσω κάποιο αγαλματάκι κάποια στιγμή στο μέλλον ξεχωριστά, αλλά δεν συνηθίζω να δίνω τόσα γιατί είμαι προσεκτικός ως πρός που ξοδεύω και δεν κάνω σπατάλες για πράγματα που μπορεί να μετανιώσω.
Αλλά το Horizon βλέπω ότι φτιάχνεται για το 5 περισσότερο, οπότε το κόστος είναι άλλο.
όχι ακόμα, αλλά το σκοπεύω. Απλά, όπως και με το Black Flag, θεωρώ ότι τα παιχνίδια που φτιάχνονται cross-gen, έχουν καλύτερη απόδοση στην επόμενη γενιά, αντί στην προηγούμενη. Οπότε θα πάρω ένα 5 μόλις καταφέρω, για να παίξω εκεί. Αλλά η συλλεκτική είναι συλλεκτική φίλε μου
Αλλά το Horizon βλέπω ότι φτιάχνεται για το 5 περισσότερο, οπότε το κόστος είναι άλλο.
Αγόρασες κιόλας PS5 ;
Μεγειά την κονσόλα και την συλλεκτική όταν με το καλό φτάσει στα χέρια σου.
Εγώ για προσωπικό λόγο θα πρέπει να ξοδέψω 2000 € οπότε με το PS4 θα μείνω για πολύ καιρό ακόμα.
'Αλλωστε, το Horizon Forbidden West θα είναι αξιοπρεπές και στο PS4. 'Εχω εμπιστοσύνη στην Guerilla.Πιστεύω πως έριξε μεράκι και για την PS4 έκδοση.
Βέβαια η αλήθεια είναι πως δεν ξετρελάθηκα με το πρώτο.