Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld Events & Meetings

More
10 Oct 2010 13:04 #81141 by Γιάννης Ρέμας

TheReaper wrote:

legend10 wrote: αααα έχω βίντεο από τον αγώνα άμα θέλετε να τα αναιβάσω πείτε μου πως

Πρώτα τα ανεβάζεις στο youtube. Όταν το κάνεις αυτό, ανοίγεις το gameworld σε άλλη καρτέλα και για να προσθέσεις το βίντεο θα πρέπει είτε να γράψεις *[youtube](το url του βίντεο)[/youtube]* είτε να πατήσεις το κουμπί που έχω σημειωμένο στην φωτογραφία.

(λόγω του ότι αυτή τη στιγμή δεν κάνει upload στο imageshak δεν μπορώ να σου βάλω την εικόνα-ίσως αργότερα)

είμαι noobas σε αυτά τα πράγματα μπορείς να μου πεις πως θα τα ανεβάσω στο youtube?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Oct 2010 13:05 #81142 by Aνέστης Αδαμίδης

legend10 wrote:

TheReaper wrote:

legend10 wrote: αααα έχω βίντεο από τον αγώνα άμα θέλετε να τα αναιβάσω πείτε μου πως

Πρώτα τα ανεβάζεις στο youtube. Όταν το κάνεις αυτό, ανοίγεις το gameworld σε άλλη καρτέλα και για να προσθέσεις το βίντεο θα πρέπει είτε να γράψεις *[youtube](το url του βίντεο)[/youtube]* είτε να πατήσεις το κουμπί που έχω σημειωμένο στην φωτογραφία.

(λόγω του ότι αυτή τη στιγμή δεν κάνει upload στο imageshak δεν μπορώ να σου βάλω την εικόνα-ίσως αργότερα)

είμαι noobas σε αυτά τα πράγματα μπορείς να μου πεις πως θα τα ανεβάσω στο youtube?

Πας στο youtube, κάνεις ένα λογαριασμό(sign up) και μετά αν στο έχει στα ελληνικά, πατάς στο κουμπί "Μεταφόρτωση". Αν στο έχει στα αγγλικά πατάς "Upload".

More
10 Oct 2010 13:12 #81143 by Ιβάν

Nikolis wrote:

Alcatraz wrote: Ρε παιδιά μήπως πρέπει να πάρω κανένα τετράδιο για σημειώσεις?

Τι να το κάνεις μωρέ;

Να κρατήσω σημειώσεις. Αλλά άστο τώρα το έδωσα πίσω στην μάνα μου το τετράδιο και έφυγε.

ΥΓ. Όπως καταλάβατε είμαι είδη στο Athens Digital. :mrgreen:

More
10 Oct 2010 13:16 #81146 by Aνέστης Αδαμίδης
Τι πήγες να κάνεις; Να μας ζεστάνεις το μέρος μέχρι να έρθουμε; :lol:

More
10 Oct 2010 13:22 #81148 by Ιβάν

TheReaper wrote: Τι πήγες να κάνεις; Να μας ζεστάνεις το μέρος μέχρι να έρθουμε; :lol:

Άντε έλα και εσύ γιατί είμαι μόνο εγώ και ο Μάνος. Μαλλον θα του πω να μου δώσει καρτελάκια για να μοιράσω και εγώ. Τι ακριβώς πρέπει να κάνω στον τομέα του Gaming? Να δοκιμάσω τα games?

More
10 Oct 2010 13:39 #81150 by Aνέστης Αδαμίδης

Alcatraz wrote:

TheReaper wrote: Τι πήγες να κάνεις; Να μας ζεστάνεις το μέρος μέχρι να έρθουμε; :lol:

Άντε έλα και εσύ γιατί είμαι μόνο εγώ και ο Μάνος. Μαλλον θα του πω να μου δώσει καρτελάκια για να μοιράσω και εγώ. Τι ακριβώς πρέπει να κάνω στον τομέα του Gaming? Να δοκιμάσω τα games?

Ή να κόβεις την κίνηση :wink: Κάνε ό,τι θέλεις, κανένας δεν σε παρεξηγεί.

More
10 Oct 2010 14:12 #81154 by Νίκος Καραχάλιος
Εγω ρε παιδια εκανα μια βολτα και στο 45λεπτο εφυγα και πηγα για σουβλακια... :? :? :?

More
10 Oct 2010 14:29 #81155 by Ιβάν

Reith wrote: Εγω ρε παιδια εκανα μια βολτα και στο 45λεπτο εφυγα και πηγα για σουβλακια... :? :? :?

Σήμερα θα έρθεις?

More
10 Oct 2010 14:31 #81156 by Νίκος Καραχάλιος

Alcatraz wrote:

Reith wrote: Εγω ρε παιδια εκανα μια βολτα και στο 45λεπτο εφυγα και πηγα για σουβλακια... :? :? :?

Σήμερα θα έρθεις?

Οχι δεν θα μπορεσω..Εχει τπτ καλο?

More
10 Oct 2010 14:34 #81157 by Γιάννης Ρέμας
ανέβασα μόνο αυτά του αγώνα η ανάλυση και ο ήχος δεν είναι και τόσο καλός γιατί το κινητό μου είναι για τα μπάζα
[youtube:pskulgjw]
[/youtube:pskulgjw]