Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld Events & Meetings

More
10 Oct 2010 10:31 #81120 by Ιβάν
Ρε παιδιά μήπως πρέπει να πάρω κανένα τετράδιο για σημειώσεις?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Oct 2010 11:49 #81121 by Άγγελος Φασούλης

TheReaper wrote: Το μόνο καλό είναι μια κοπελιά που είναι στο staff και την λένε Αλεξάνδρα. Την είδε και ο draginfable.

Αυτό να λέγεται!

TheReaper wrote: Φάση

Πάω στην έκθεση και αρχίζω να κόβω βόλτες δεξιά κι αριστερά μπας και βρω τον Μάνο, γιατί υπέθεσα πως αν έχει πάει κάποιος από το φόρουμ, θα είναι μαζί του. Μάνο δεν βρίσκω, αλλά πέφτω τυχαία στον Frank16. Μετά από λίγο έρχεται κι ο Μάνος και πιάνουμε την κουβέντα. Πιο μετά έρχεται κάποιος και λέει: "Τελικά ποιος είναι ο Reaper;" και απαντάω "Εγώ". Αφού σου είχα πει πως θα την έχω στην πλάτη τη στάμπα. Εσύ που κοίταζες; Αλλά μ' άρεσε το ύφος σου ρε draginfable. Τέτοια απορία να γυρεύει κανείς τον Χάρο πρώτη φορά! :mrgreen:

Και εγώ δεν είχα τον νου μου ότι θα είναι στην πλάτη η στάμπα και έψαχνα, δεν λες που βρήκα τον Μάνο... Τέλοσπάντων, μετά από ένα σύντομο παιχνίδι στο Fifa στο οποίο μπήκαν καμία οχταριά γκολ πέσαμε με τα μούτρα στο halo reach( Μιας και δεν είχε κανένα άλλο αξιόλογο FPS ή κάνα fighting και καθώς είμαστε και οι δύο για τα πανηγύρια στο rockband.

More
10 Oct 2010 12:04 #81123 by Aνέστης Αδαμίδης

draginfable wrote:

TheReaper wrote: Το μόνο καλό είναι μια κοπελιά που είναι στο staff και την λένε Αλεξάνδρα. Την είδε και ο draginfable.

Αυτό να λέγεται!

Ήθελαν και booth babes οι κακόμοιροι! Δε λένε πάλι καλά που είχαμε κι αυτές που είχαμε. :mrgreen:

More
10 Oct 2010 12:12 #81125 by Νικολής Ασημάκης

Alcatraz wrote: Ρε παιδιά μήπως πρέπει να πάρω κανένα τετράδιο για σημειώσεις?

Τι να το κάνεις μωρέ;

More
10 Oct 2010 12:22 #81127 by Aνέστης Αδαμίδης
Μπορεί να θέλει να κρατήσει τηλέφωνα! :mrgreen:

More
10 Oct 2010 12:35 #81132 by Γιάννης Ρέμας
παιδιά και εγώ βρισκόμουν εκεί χτες το απόγευμα άλλα δεν βρήκα πουθενά τον Μάνο άρα και εσάς, δεν ευχαριστήθηκα και τόσο μετά games πού είχε δοκίμασα να παίξω fifa και δεν μπορούσα να παίξω καθόλου έπαιξα λίγο στο xbox νομίζω to halo θα να ήταν και δεν μπορώ να καταλάβω πως παίζετε εσείς fps σε κονσόλες είναι πολύ παλούκι, μετά πήγα στα ρομπότ οπού πήρα μια μικρή τρομάρα με το λουλούδι ρομπότ και μετά παρακολούθησα τον σπουδαίο αγώνα Κρήτη Ντόρτμουντ οπού έπεσαν τρελά γέλια με τα ρομπότ των Γερμανών να πέφτουν από μόνα του και ο δικός μας τερματοφύλακας να γυρνά προς τα εμάς και να μας κοίτα (είμουν πίσω από το τέρμα) goal δεν είδαμε στο πρώτο ημίχρονο και έφυγα οπού πήρα μια μεγάλη δόση κουλτούρας αφού είδα όλες τις ταινίες μικρού μήκους στο τέλος πήγα στα παιδιά που φτιάχνουν τα κουτιά και είχαν κάνει τρομερή δουλεία οποίος άντεξε και το διάβασε όλο αυτό μπράβο του!!! :lol: :lol: :lol: αααα έχω βίντεο από τον αγώνα άμα θέλετε να τα αναιβάσω πείτε μου πως

More
10 Oct 2010 12:35 #81133 by arkypraios

draginfable wrote:

Αυτό να λέγεται!

TheReaper wrote: Φάση

Πάω στην έκθεση και αρχίζω να κόβω βόλτες δεξιά κι αριστερά μπας και βρω τον Μάνο, γιατί υπέθεσα πως αν έχει πάει κάποιος από το φόρουμ, θα είναι μαζί του. Μάνο δεν βρίσκω, αλλά πέφτω τυχαία στον Frank16. Μετά από λίγο έρχεται κι ο Μάνος και πιάνουμε την κουβέντα. Πιο μετά έρχεται κάποιος και λέει: "Τελικά ποιος είναι ο Reaper;" και απαντάω "Εγώ". Αφού σου είχα πει πως θα την έχω στην πλάτη τη στάμπα. Εσύ που κοίταζες; Αλλά μ' άρεσε το ύφος σου ρε draginfable. Τέτοια απορία να γυρεύει κανείς τον Χάρο πρώτη φορά! :mrgreen:

Και εγώ δεν είχα τον νου μου ότι θα είναι στην πλάτη η στάμπα και έψαχνα, δεν λες που βρήκα τον Μάνο... Τέλοσπάντων, μετά από ένα σύντομο παιχνίδι στο Fifa στο οποίο μπήκαν καμία οχταριά γκολ πέσαμε με τα μούτρα στο halo reach( Μιας και δεν είχε κανένα άλλο αξιόλογο FPS ή κάνα fighting και καθώς είμαστε και οι δύο για τα πανηγύρια στο rockband.

Εγώ το θυμόμουν ότι θα ήταν στην πλάτη η στάμπα αλλα νόμιζα πως το θυμόσουν και εσύ.

More
10 Oct 2010 12:38 #81134 by arkypraios

legend10 wrote: παιδιά και εγώ βρισκόμουν εκεί χτες το απόγευμα άλλα δεν βρήκα πουθενά τον Μάνο άρα και εσάς, δεν ευχαριστήθηκα και τόσο μετά games πού είχε δοκίμασα να παίξω fifa και δεν μπορούσα να παίξω καθόλου έπαιξα λίγο στο xbox νομίζω to halo θα να ήταν και δεν μπορώ να καταλάβω πως παίζετε εσείς fps σε κονσόλες είναι πολύ παλούκι, μετά πήγα στα ρομπότ οπού πήρα μια μικρή τρομάρα με το λουλούδι ρομπότ και μετά παρακολούθησα τον σπουδαίο αγώνα Κρήτη Ντόρτμουντ οπού έπεσαν τρελά γέλια με τα ρομπότ των Γερμανών να πέφτουν από μόνα του και ο δικός μας τερματοφύλακας να γυρνά προς τα εμάς και να μας κοίτα (είμουν πίσω από το τέρμα) goal δεν είδαμε στο πρώτο ημίχρονο και έφυγα οπού πήρα μια μεγάλη δόση κουλτούρας αφού είδα όλες τις ταινίες μικρού μήκους στο τέλος πήγα στα παιδιά που φτιάχνουν τα κουτιά και είχαν κάνει τρομερή δουλεία οποίος άντεξε και το διάβασε όλο αυτό μπράβο του!!! :lol: :lol: :lol: αααα έχω βίντεο από τον αγώνα άμα θέλετε να τα αναιβάσω πείτε μου πως

Εγώ ήμουν δίπλα στο τέρμα αλλά που να ξέρα ότι ήσουν εσύ?

More
10 Oct 2010 12:46 #81137 by Γιάννης Ρέμας

arkypraios wrote:

legend10 wrote: παιδιά και εγώ βρισκόμουν εκεί χτες το απόγευμα άλλα δεν βρήκα πουθενά τον Μάνο άρα και εσάς, δεν ευχαριστήθηκα και τόσο μετά games πού είχε δοκίμασα να παίξω fifa και δεν μπορούσα να παίξω καθόλου έπαιξα λίγο στο xbox νομίζω to halo θα να ήταν και δεν μπορώ να καταλάβω πως παίζετε εσείς fps σε κονσόλες είναι πολύ παλούκι, μετά πήγα στα ρομπότ οπού πήρα μια μικρή τρομάρα με το λουλούδι ρομπότ και μετά παρακολούθησα τον σπουδαίο αγώνα Κρήτη Ντόρτμουντ οπού έπεσαν τρελά γέλια με τα ρομπότ των Γερμανών να πέφτουν από μόνα του και ο δικός μας τερματοφύλακας να γυρνά προς τα εμάς και να μας κοίτα (είμουν πίσω από το τέρμα) goal δεν είδαμε στο πρώτο ημίχρονο και έφυγα οπού πήρα μια μεγάλη δόση κουλτούρας αφού είδα όλες τις ταινίες μικρού μήκους στο τέλος πήγα στα παιδιά που φτιάχνουν τα κουτιά και είχαν κάνει τρομερή δουλεία οποίος άντεξε και το διάβασε όλο αυτό μπράβο του!!! :lol: :lol: :lol: αααα έχω βίντεο από τον αγώνα άμα θέλετε να τα αναιβάσω πείτε μου πως

Εγώ ήμουν δίπλα στο τέρμα αλλά που να ξέρα ότι ήσουν εσύ?

ήταν αρκετοί νεαροί κοντά μου λογικά θα σε είδα

More
10 Oct 2010 12:55 #81140 by Aνέστης Αδαμίδης

legend10 wrote: αααα έχω βίντεο από τον αγώνα άμα θέλετε να τα αναιβάσω πείτε μου πως

Πρώτα τα ανεβάζεις στο youtube. Όταν το κάνεις αυτό, ανοίγεις το gameworld σε άλλη καρτέλα και για να προσθέσεις το βίντεο θα πρέπει είτε να γράψεις *[youtube](το url του βίντεο)[/youtube]* είτε να πατήσεις το κουμπί που έχω σημειωμένο στην φωτογραφία.

(λόγω του ότι αυτή τη στιγμή δεν κάνει upload στο imageshak δεν μπορώ να σου βάλω την εικόνα-ίσως αργότερα)