Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Το PC ράδιο αρβύλα είναι το δικό μου έκθεμα,TheReaper wrote: Η έκθεση modding με τους εκκεντρικούς υπολογιστές ήταν μια ακόμη ατραξιόν της έκθεσης. Desktop μηχανή, αυτοκινήτου, playmobile και ότι μπορούσε να σκεφτεί ο καθένας και να εμπνευστεί υπήρχε εκεί. Ακόμη και desktop Ράδιο-Αρβύλα υπήρχε.
...
Εγώ πάντως θα περάσω και αύριο από εκεί, οπότε κανονίστε να είστε κι εσείς το απόγευμα. Και όλες τις υπόλοιπες μέρες. Γενικά, εμένα θα με βρείτε κάθε μέρα εκεί.
Πάρε το τρένο και ελα. Αξίζει τον κόπο. Εγώ μάλλον αύριο και την Κυριακή θα παω. Αλλά την Κυριακή σκοπεύω να ερθω από νωρίς-νωρίς και να το ξενυχτήσω.rafor wrote: Πρωτα πρεπει να γινει το Larisa Digital Month ( οχι week, πολυ λιγο ειναι...εμεις οι Λαρισαιοι με τετοιο δημαρχο δεν τσιγκουνευομαστε ).Αμαν , μονο αθηνα και θεσ/νικη γινονται καποιες εκδηλωσεις..Απο εδω μερια τιποτα...
Alcatraz wrote:
Πάρε το τρένο και ελα. Αξίζει τον κόπο. Εγώ μάλλον αύριο και την Κυριακή θα παω. Αλλά την Κυριακή σκοπεύω να ερθω από νωρίς-νωρίς και να το ξενυχτήσω.rafor wrote: Πρωτα πρεπει να γινει το Larisa Digital Month ( οχι week, πολυ λιγο ειναι...εμεις οι Λαρισαιοι με τετοιο δημαρχο δεν τσιγκουνευομαστε ).Αμαν , μονο αθηνα και θεσ/νικη γινονται καποιες εκδηλωσεις..Απο εδω μερια τιποτα...
Reith wrote: Καλα ρε παιδες γιατι ειχε ολοκληρη αιθουσα με xbox και ουτε ενα play 3?Ελεος δλδ..Παντως γενικα εφαγα μεγαλη ξενερα...Αλλα περιμενα..Βεβαια μπορει να μην πηγα σε ωρα αιχμης..Σημερα στις 9:30 πηγα...Τι να πω μονο λιγο reach kai alan wake επαιξα και ειδα ta robotics..Ε δν τρελαθηκα κιολας