Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

E3 2015

More
15 Jun 2015 02:17 #162631 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic E3 2015
Θα μπορουμε να την κατεβασουμε με καποιο τροπο σαν ενα και μοναδικο αρχειο ωστε να τις εχουμε ολες μαζι και να τις δουμε εκτενεστερα?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jun 2015 07:14 #162638 by Παντελής Δασκαλέλος
Μπορεί να μην είδαμε The Elder Scrolls VI, αλλά νομίζω ότι η Bethesda δεν άφησε κανένα παραπονεμένο. Το Doom φάνηκε αξιόλογο, το Dishonored 2 δείχνει υποσχόμενο, ενώ το Fallout 4 έχει αρκετά νέα gimmicks, αλλά παρόλα αυτά μου άφησε καλές εντυπώσεις και φυσικά αναμένω με αγωνία την Collector's Edition. Για την ώρα πάνω να φορτίσω το iPad και να κατεβάσω το Fallout Shelter ;)

More
15 Jun 2015 07:52 #162642 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic E3 2015
Εκπληκτική η πρώτη παρουσίαση της E3. Η Bethesda δικαίωσε το γιατί είχε την -κατά πολλούς- πολυαναμενόμενη press conference. Ξεκίνησε ιδανικά με το DOOM όπου είδαμε gameplay videos, συνέχισε με το πρώτο pre-rendered trailer του Dishonored 2 που μας άνοιξε την όρεξη, ενώ όσο για το Fallout 4, ειλικρινά μας εξέπληξε!

Ειναι η παιχνιδάρα της χρονιάς που θέλω να παίξω όσο τίποτα άλλο. Θα κλειστώ με τις ώρες σπίτι, όπως και με το Skyrim. Βομβαρδιστήκαμε από gameplay videos και μείναμε άφωνοι. Μάθαμε ασφαλώς για character customization, mods στα όπλα, crafting σπιτιού και χρήση του σκύλου ως companion. Σκεφτείτε ότι απομένουν το combat system, τα quests και πολλά ακόμη στοιχεία. Έχουμε δρόμο μπροστά μας.

Ειναι πολύ θετικό το ότι στις 10 Νοεμβρίου θα δούμε μία ακόμη παιχνιδάρα. Sorry Χριστιάνα, θα είναι καλύτερο από το The Witcher 3 όπως και να έχει. Τελικά ο Geralt δεν θα βγει Game of the Year.
#OxiAlloFreeFlowCombatSystem B)

fits79 wrote: Θα μπορουμε να την κατεβασουμε με καποιο τροπο σαν ενα και μοναδικο αρχειο ωστε να τις εχουμε ολες μαζι και να τις δουμε εκτενεστερα?

Κάθε press conference που γράφεται στο site μπορείς να την δεις λίγες ώρες μετά σε youtube video στο ίδιο άρθρο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
15 Jun 2015 08:07 - 15 Jun 2015 08:17 #162643 by Grigoris
Θα πρότεινα σε οσους ξερουν να ποσταρουν και λινκς για να κατεβασουμε ολοκληρα τα βιντεος των press conference της καθε εταιριας σε καλη αναλυση απο 720p και ανω.

Π.χ.:
01. Bethesda

02. Oculus rift
Last edit: 15 Jun 2015 08:17 by Grigoris.

More
15 Jun 2015 08:53 #162645 by Μάνος Γρυπάρης
Μιας και εχεις τα YouTube videos απλα κατεβασε τα με το Free Studio που κατεβαζει οτι υπαρχει στο YouTube.

Γραψε στο Google: Free Studio .

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
15 Jun 2015 21:09 #162680 by xris kar
Replied by xris kar on topic E3 2015
εγω δεν καταλαβα τι παιζει με το Valve VR στα Windows 10 μέσω συνεργασίας της Microsoft με την Valve...βγαλανε καποια ειδηση??

More
16 Jun 2015 01:53 - 16 Jun 2015 02:05 #162711 by Μάνος Γρυπάρης
Microsoft Press Conference

Πολύ καλές παρουσιάσεις με άφθονα exclusives. Θετικό το backwards compatibility, η MS δείχνει ότι σέβεται όσους πλήρωσαν τα games τους στο Xbox 360....έστω και καθυστερημένα.

EA press conference:

Απογοήτευση για μένα. Μόνο το Star Wars: Battlefront άξιζε, άντε και το Need for Speed για μένα, καθώς δεν παίζω Mirror's Edge. Το Fifa 16 επίσης δεν με έπεισε. Τα βασικά προβλήματα A.I., τερματοφυλάκων και διαιτητών...περάστηκαν στο ντούκου για μερικές γενικότητες.

xRiS!! wrote: εγω δεν καταλαβα τι παιζει με το Valve VR στα Windows 10 μέσω συνεργασίας της Microsoft με την Valve...βγαλανε καποια ειδηση??

Απλά θα συνεργαστεί ώστε το Valve VR να είναι συμβατό με τα Windows 10.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 16 Jun 2015 02:05 by Μάνος Γρυπάρης.

More
16 Jun 2015 05:49 #162717 by Grigoris
Εχει βρει κανεις πουθενα της ms & sony σε πραγματικα καλη αναλυση των 1080p γιατι εγω μονο μεχρι 720p τις βρισκω.

More
16 Jun 2015 06:38 #162722 by Μάνος Γρυπάρης
Sony Press Conference

Επίσημο link:

Η Sony απάντησε στην Microsoft και τα συμπεράσματα είναι δικά σας σχετικά με το ποια συνέντευξη τύπου σας άρεσε περισσότερο. Προσωπικά καλύφθηκα απ' την ποικιλία τίτλων, αν και εφόσον αναμένονται από πίσω God of War 4 και Gran Turismo 7. Επίσης, περιμένω από την Sony στο μέλλον μια απάντηση και για το backwards compatibility, καθώς το να είσαι η μόνη κατασκευάστρια εταιρεία που αποκλείει games παλαιότερων κονσολών είναι από μόνο του κάτι αρνητικό. H Microsoft άκουσε πολλά "γαλλικά" με τα λάθη του Don Mattrick περί DRM και always online, τα ξέχασε σιγά-σιγά και πλέον προσπαθεί να αντιστρέψει το κλίμα με το backwards compabitility, δείχνοντας ότι νοιάζεται για τους χρήστες της. Δεν θα σώσουν την Sony τα 10, 20, 40, όσα ευρώ κερδίσει από PS3 games που θα ξαναγοράσει κάποιος, όταν υπάρχει ένα μεγάλο κοινό που θα μπορούσε να αγοράσει PS4 πουλώντας το PS3 του. Πολύ απλά σε πιο...casual gamers, γιατί δεν μπορεί να συμπληρώσει το απαραίτητο χρηματικό ποσό για την αγορά του και ταυτόχρονα θέλει να παίζει τα games που αγόρασε! Συνεπώς τον χάνεις αγαπητή Sony από πελάτη, άρα χάνεις και το 400άρι που θα δώσει στο PS4.

Σε θέματα προσφορών πάντως, δεν μάθαμε κάτι για ειδικές προσφορές της Sony για PS Plus συνδρομητές, καθώς επίσης το PS Vita...πέρασε στο ντούκου, λαμβάνοντας μόνο ένα "χάδι στορμής" από όσα games ανακοινώνονταν και για αυτό. Εκ πρώτης όψεως ένας τίτλος εξ αυτών είναι το World of Final Fantasy. Σίγουρα όμως όσοι είχαν δώσει αρχικά 250-300 ευρώ για το PS Vita, δεν περίμεναν σήμερα να το χρησιμοποιούν περισσότερο ως gadget. Κατά τα άλλα, ήταν μια press conference στην οποία η Sony εμφανίστηκε ως παρουσία και ουσία εμφανώς πιο βελτιωμένη σε σχέση με άλλες χρονιές και με βάση τις αντιδράσεις του κόσμου κέρδισε θετικές εντυπώσεις.

@fits79 : Δες και στα επίσημα youtube channels. Δεν κατάφερα να βρω κατι.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
16 Jun 2015 06:42 - 16 Jun 2015 06:48 #162723 by Grigoris
Βρηκα αυτη που λογικα ειναι οκ.

τσεκαρετε την και εσεις και πεστε μου.
Last edit: 16 Jun 2015 06:48 by Grigoris.