Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

E3 2015

More
11 Feb 2015 17:06 #156594 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Mouse wrote: Elder Scrolls 6 ή Fallout 4. Πιστευω και τα δύο καλοδεχούμενα.

Αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε αυτά τα δύο, θα πήγαινα με το Elder Scrolls με τα χίλια. Ας ανακοινώσουν και τα δύο να μείνουμε όλοι ικανοποιημένοι! χεχε :woohoo:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Feb 2015 13:21 #156964 by G3n3raL86
Dishonored 2 θα ηθελα να δω οποσδηποτε. Το 1 το ελιωσα 3 φορες σε full stealth, οντας μεγαλος φαν τω παλιων Thief και περιμενω πως και πως το 2.

Επισης και εγω ειμαι υπερ του New Vegas παρα του F3.

My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

More
02 May 2015 15:21 #160250 by Αλκμήνη Καζάνα
Replied by Αλκμήνη Καζάνα on topic E3 2015
Περιμενω πως και πως την press conference της Microsoft. Περιμενω κατι τελειο , κατι που θα μας συναρπασει ολους. Απο τοτε που δοκιμασα Xbox One και παιχνιδια αποκλειστικα στο Xbox εχω να πω οτι ειναι απλα πολυ ικανοποιητικα και η Microsoft δεν απογοητευει πολλες φορες.

More
03 May 2015 11:57 #160313 by Georgios Manolis
Replied by Georgios Manolis on topic E3 2015
Εγώ όπως είπα περιμένω το Pc gaming event η όπως λέγεται μετα τις conferences των μεγάλων εταιριών στις 16 του Ιούνη.Όπου 8α δώσουν το παρόν πολλοί γνωστοί και μη developers του χώρου.Απο τους devs της λίστας περιμένω να δω τι θα μας δείξει η Crytek,Namco Bandai για Tekken 7 κυρίως και Square Enix για το Deus Ex: Mankind Divided. ;)

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
15 May 2015 18:50 #160926 by Παντελής Δασκαλέλος
Στο άρθρο της στήλης Console Wars με τίτλο "Ε3 2015: Ti περιμένουμε να δούμε" σας παρουσιάζουμε τις προβλέψεις μας για τα games που θα παρουσιαστούν στην Ε3.

Γενικά υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά όπως αν θα δούμε Fallout 4, Mass Effect 4, αν θα δούμε παρουσιάσεις VR συσκευών από τις Sony και Microsoft, αλλά και τι θα γίνει με το The Last Guardian. Εσείς ποια games περιμένετε να δείτε;

More
15 May 2015 22:36 #160933 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic E3 2015
Ανακοινώθηκε και η press conference της Sony. Τριτη ξημερώματα στις 04:00.

Πάλι ξενύχτηδες. Να δω πως θα αντέξουμε. Τουλάχιστον ελπίζουμε να έχει Shadow of the Beast , το επόμενο video game της Quantic Dream και καμιά έκπληξη (The Last Guardian αμφιβάλλω) πέρα από το σίγουρο Uncharted 4

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
03 Jun 2015 14:12 #162165 by Myrmidon
Replied by Myrmidon on topic E3 2015
Για διευκολυνση, στο attachment θα βρειτε τι πληρες προγραμμα των conferencies των μεγαλων εταιριων, φτιαγμενο απο τον Cheesemeister3k, οπως το ανεβασε στο δικο του twitter.

Εμεις εδω στην Ελλαδα ακολουθουμε την αντιστοιχη ωρα Helsinki ΕΕST (Eastern European Summer Time).

Παραδειγμα, για να παρακολουθησουμε ποτε αρχιζει το conferance της Bethesda, το οποιο ειναι προγραμματισμενο για ωρα 7μμ Los Angeles στις 14/6 Κυριακη, σε εμας η ωρα θα ειναι 5μμ 15/6 Δευτερα, αντιστοιχα.
Attachments:

More
13 Jun 2015 23:01 #162589 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic E3 2015
E3 2015: Όλες οι press conferences
Ημέρες/Ώρες σε αναλυτικά άρθρα. Τα πάντα όλα.

E3 2015: Όλα τα games
120 games σύνολο. Αυτή είναι η πλήρης λίστα που ψάχνετε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Jun 2015 21:09 #162620 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic E3 2015
Θα ανεβουν εδω λινκ για ολες τις press conference σε 1080p αναλυση?

More
15 Jun 2015 02:04 #162630 by Πιέρρος Φουστέρης
Όλες οι Press Conferences θα καλυφθούν ζωντανά με updates από τη συντακτική ομάδα του GameWorld στην σχετική είδηση, η οποία θα βρίσκεται, κατά τη διάρκεια της press conference της κάθε εταιρείας, πρώτη-πρώτη στη λίστα των ειδήσεων. Επίσης, θα υπάρχει, στη μέση της σελίδας και συγκεκριμένα στο video player μας, το κανάλι του Twitch όπου θα προβάλλεται η κάθε press conference. Όσον αφορά την ανάλυση, νομίζω πως εξαρτάται από την E3 και όχι από εμάς. Πιστεύω, όμως, πως θα είναι τέτοια.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister