Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Gamescom 2014

More
11 Aug 2014 00:21 #147797 by Μάνος Γρυπάρης
Ξεκινάει αύριο Δευτέρα. Δείτε αναλυτικά τις ημέρες και ώρες των συνεντεύξεων τύπου.

Η Gamescom αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια το μεγαλύτερο σε προσέλευση κόσμου gaming event παγκοσμίως.

Gamers από όλο τον κόσμο και κυρίως από την Ευρώπη, συγκεντρώνονται στο εκθεσιακό κέντρο Koelnmesse που βρίσκεται στην Κολωνία της Γερμανίας, για να δουν και να παίξουν από κοντά πολλά νέα και ακυκλοφόρητα games. Οι εκθέτες κατακλύζουν όλους τους χώρους του εκθεσιακού κέντρου, με μικρά ή μεγάλα περίπτερα, ενώ οι μεγάλοι publishers παρουσιάζουν τα νέα τους games μέσω συνεντεύξεων τύπου.

Φέτος μπορείτε να παρακολουθήσετε live την Gamescom, όπως άλλωστε και κάθε μεγάλο gaming event, με συνεχές live update στο GameWorld.gr. Sony και Microsoft θα διασταυρώσουν για άλλη μια φορά τα ξίφη τους, ενώ κυρίως η Ubisoft, αλλά και οι EA, Square Enix και Activision, θα έχουν μια σειρά από παρουσιάσεις των νέων τους τίτλους.

Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες των παρουσιάσεων:
- Activision press conference: Δευτέρα 11/8 στις 21:00
- Microsoft press coference: Τρίτη 12/8 στις 15:00
- Sony press conference: Τρίτη 12/8 στις 20:00
- ΕΑ press conference: Τετάρτη 13/8 στις 11:00
- Konami press conference: Τετάρτη 13/8 στις 21:00

Εσεις ποια games θα θέλατε να δείτε περισσότερο και από ποιες εταιρείες? Μπορείτε να απαντήσετε σε αυτό το forum topic.

Προσωπικά θα ήθελα να δω περισσότερες πληροφορίες για Destiny, Uncharted 4, The Division και Shadow of the Beast.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Aug 2014 00:51 #147800 by Γεώργιος Μανταφούνης
Περιμένω πάρα πολύ να δω το Assassin's Creed Unity. Είμαι τεράστιος φαν της σειράς και ανυπομονώ κάθε χρόνο για νέο gameplay video. :p

More
11 Aug 2014 01:12 #147801 by Χριστιάνα Θάνου
Περιμένω πως και πως να δω την Press Conference της Sony. Πιστεύω πως θα δείξει κάτι για την υπηρεσία Gaikai που είχε ανακοινώσει μέσα από την οποία θα μπορούμε να παίζουμε παλιά Games. Επίσης είμαι σίγουρη ότι θα ειπωθεί κάτι για το PlayStation Now.
-Δεν αποκλείεται να δούμε κανένα PS4 Slim
-Πολύ πιθανό να δούμε νέο exclusive

Όσο για την Konami, περιμένω να δω περισσότερα για MGS και ίσως κάποιον νέο τίτλο Castlevania και Silent Hill.

More
11 Aug 2014 01:24 #147803 by Βαγγέλης Δασκαλάκης
Περιμένω για AC Unity επειδή βλέπω μια γενική διαφορά σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα Assassin's creed που βγήκαν και θέλω να δω για rainbow six

More
11 Aug 2014 13:22 #147809 by Αλκμήνη Καζάνα
Περιμενω σαν τρελη AC Unity!! Επισης The Sims 4 γιατι ειμαι collector καθως και LittleBigPlanet 3 γιατι ειναι απιστευτο παιχνιδι!

More
11 Aug 2014 13:53 #147811 by Κωνσταντίνος Χαραχλάνης
Αρχικά δεν έχω παρακολουθήσει άλλη Gamescom οπότε είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα και την περιμένω πως και πως. Απο τίτλους θέλω να δω περισσότερες πληροφορίες για το Plague Inc. όσο και αν ακούγεται περίεργο.Είμαι fan του game και δεν μπορώ να κρύψω πως με τον καφέ μου είναι υπέροχο το πρωί να εξολοθρεύεις όλη τη γη. Όσον αφορά τώρα μεγάλους τίτλους περισσότερα στοιχεία για το Middle Earth: Shadow of Mordor λόγω του ότι είμαι μεγάλος fan. Παιχνίδια σαν το Destiny απο την άλλη ή σαν το Far Cry 4 δεν καίγομαι κιόλας διότι δεν πρόκειται και να τα παίξω ποτέ. Περιμένω τέλος πληροφορίες για το Halo 5 και για MGS. Δεν ξέρω αν θα δείξουν κάτι απο τα παραπάνω αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ακόμη μια ευκαιρία για το gaming community να έρθει πιο κοντά και να αποτελέσει η Gamescom άλλη μια μεγάλη γιορτή των gamers και όχι των εταιριών αποκλειστικά. Διότι αναγκαστικά θα υπάρξει και σύγκριση με την Ε3.

More
11 Aug 2014 14:34 #147814 by Γιώργος Σκαντζής
Περιμένω να δω περισσότερα στοιχεία για τα Destiny, Far Cry 4, Uncharted 4 καθώς και για τα sport games της νέας χρονιάς!!!

More
11 Aug 2014 14:36 #147815 by Παντελής Δασκαλέλος
Την φετινή Gamescom την περιμένω για διάφορους λόγους, σε πρώτη φάση αναμένω να δω ποιες θα είναι οι κινήσεις των τρίων μεγάλων του χώρου. Θέλω μια Sony που να δώσει έμφαση στις hardcore κυκλοφορίες τύπου Bloodborne, αλλά και φυσικά θέλω να δω περισσότερα για το Shadow of the Beast, αλλά και για το Deep Down, το οποίο είναι η αλήθεια ότι τείνει να ξεχαστεί και είναι καιρός να ακολουθήσουν κάποιες ανακοινώσεις και γιατί όχι κάποιο νέο τρέιλερ.

Από την Microsoft θέλω να κάνει πολύ απλά ότι έκανε και στην E3, κοινώς να δείξει μόνο games. Είναι δεδομένο ότι θα δούμε το Quantum Break, αλλά ελπίζω σε περισσότερες πληροφορίες για τα επερχόμενα exclusives της. Επίσης τώρα είναι μία καλή ευκαιρία για να μας μιλήσει για τις υπηρεσίες που θα είναι διαθέσιμες και στις υπόλοιπες ευρωπαικές χώρες, καθώς τον Σεπτέμβριο η κονσόλα έρχεται Ελλάδα. Από τη Nintendo περιμένω πολύ λίγα games οπότε δεν εκτός απροόπτου δεν πίστευω ότι θα δούμε κάποια συγκλονιστική ανακοίνωση.

Από τις υπόλοιπες εταιρείες τώρα περιμένω πολύ απλά να δούμε σοβάρες συνεντεύξεις τύπου, αναφέρομαι στο budget τους προφανώς, ώστε να γίνει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο τζέρτζελο. Προσωπικά ένα νέο Silent Hill από την Konami δεν θα με χάλαγε.

More
11 Aug 2014 15:24 #147817 by Παναγιώτης Φιλίππου
Εγώ περιμένω κάτι καινούργιο! Δηλαδή κανά νέο IP, Δεν λέω, πολύ ωραίο και το Assassins Creed: Unity και το νεο Uncharted αλλά πιστεύω πως θα έπρεπε να έχουμε καινούργιες ιδέες πλέον! Κρυφό μου όνειρο να μάθουμε κάτι για Persona 5 αλλά αυτό μάλλον θα το δούμε στο Tokyo Game Show.

More
11 Aug 2014 22:48 #147832 by Πιέρρος Φουστέρης
Περιμένω AC και FarCry 4, στα σίγουρα! Επίσης, Dead Island 2 και Dying Light, γιατί είμαι τρελός fan των ζομπιών και των open world παιχνιδιών και αυτά τα 2 παιχνίδια συνδυάζουν τις 2 κατηγορίες με τον πιο απίστευτο τρόπο! Τέλος, αν και θα με χάλαγε λίγο, θα ήθελα να δω Sims 4, μόνο και μόνο γιατί είμαι περίεργος να το τσεκάρω.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister