Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Gamescom 2014

More
12 Aug 2014 01:50 #147836 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Περιμένω Uncharted 4 πως και πως!

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Aug 2014 05:22 #147846 by Γιώργος Λόλας
Η φετινή Gamescom πιστεύω ότι θα έχει αρκετό ενδιαφέρον εν μέσω και της μεταβατικής (ακόμα) περιόδου στις "next-gen" κονσόλες. Ελπίζω να μην πέσουν με τα μούτρα με νέα τρέιλερς από games που έχουμε δει ήδη στην E3 (εκτός και αν πρόκειται για το No Man's Sky :lol: ), αλλά να δούμε και τίποτα καινούριο. Περιμένω να δω PES 2015 πάντως και περισσότερο υλικό από το Quantum Break. Πιστεύω ότι θα δώσουν το παρόν games που δεν ήταν έτοιμα για παρουσίαση στην E3 και ίσως κάποια νέα δυνατά exclusives. Όπως είπε και ο Παντελής, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιες υπηρεσίες θα διατεθούν και στη χώρα μας για το Xbox One.

More
12 Aug 2014 17:22 #147874 by Μάνος Γρυπάρης
Η συνέντευξη τύπου της Microsoft ολοκληρώθηκε

Εxclusives τα Rise of the Tomb Raider, Frontier και Scarerun. Ειδικά το Rise of the Tomb Raider δεν ξέρω πόσοι το περιμένατε, αλλά η MS έκανε καλή κίνηση.

26 indie games παρουσιάστηκαν κι αυτή είναι η απάντηση του Xbox One στα indie του PS4. Μένει να δούμε ποια από αυτά θα είναι τελικά exclusives.

Το Xbox One κυκλοφορεί στις 5 Σεπτεμβρίου και με το πακέτο 400 ευρώ με Forza Horizon 2 και Fifa 15 είναι μια δελεαστική πρόταση έναντι στα 400 ευρώ του PS4. Η Microsoft αφαίρεσε το Kinect , μείωσε το κόστος και προσπαθεί να κάνει πωλήσεις. Πιστεύω άφησε θετικές εντυπώσεις. Δεν περιμέναμε περισσότερα exclusives. Άλλωστε...είναι Gamescom. Το λευκό Xbox One που εμένα μου αρέσει περισσότερο, θα βγει επίσης στα 400 ευρώ με το Sunset Overdrive. Και για τους έχοντες φράγκα, συλλεκτικό Xbox One με Call of Duty skin και Cod Advanced Warfare στα 500 ευρώ.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
12 Aug 2014 18:21 #147876 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic Gamescom 2014
Μανο διόρθωσε γρήγορα το παραπάνω post σου και ειδικά σε αυτό το σημείο "Το λευκό PS4 που εμένα μου αρέσει περισσότερο, θα βγει επίσης στα 400 ευρώ με το Sunset Overdrive"
Ετσι οπως το λες ο αλλος καταλαβαινει οτι το sunset overdrive ειναι παιχνιδι του ps4.

Δηλαδη το νεο tomb raider θα ειναι αποκλειστικο μονο για το xbox one?

Δεν θα βγει στο ps4?

More
12 Aug 2014 19:18 #147879 by Παντελής Δασκαλέλος

fits79 wrote: Μανο διόρθωσε γρήγορα το παραπάνω post σου και ειδικά σε αυτό το σημείο "Το λευκό PS4 που εμένα μου αρέσει περισσότερο, θα βγει επίσης στα 400 ευρώ με το Sunset Overdrive"
Ετσι οπως το λες ο αλλος καταλαβαινει οτι το sunset overdrive ειναι παιχνιδι του ps4.

Δηλαδη το νεο tomb raider θα ειναι αποκλειστικο μονο για το xbox one?

Δεν θα βγει στο ps4?

Διορθώθηκε. Ο δαίμων του τυπογραφείου ξαναχτύπησε Xbox One ήθελε να πει ο Μάνος. Το νέο Tomb Raider θα βγει μόνο στο Xbox One. Κίνηση ματ κατ' εμέ γιατί θα βγει την ίδια περίοδο με το Uncharted. Όχι ότι θα μειώσει τις πωλήσεις του ή δεν θα πάρει ο κόσμος Uncharted. Απλά λέει η Microsoft Uncharted εσείς Tomb Raider εμείς. Παραπλήσια games και τα δύο, καθώς αμφότερα έχουν δανειστεί στοιχεία το ένα από το άλλο. Διατηρείται κοινώς η πρωτεία στα exclusives.

More
12 Aug 2014 19:41 #147881 by Grigoris
Δηλαδη νεο tomb raider θα δουνε μονο οσοι αγορασουν το xbox one?

Αν και προσωπικα δεν πιστευω να αφησει το tomb raider ετσι η sony κατι θα κανει κι αυτη για να το παρει στη κονσολα της.

Πιστευω θα ειναι απλα ενα time exclusive και οχι μονιμο αποκλειστικο της ms.

More
12 Aug 2014 19:49 #147882 by Grigoris
Για εμενα προσωπικα εχει χασει το παιχνιδι η ms γιατι εκανε απιστευτα πολλες πατατες και τη μια μετα την αλλη(Βλεπε ε3 2013, υποχρεωτικο kinect2, βλεπε προπαθησε να κανει το xbox one μια συσκευη για ολα και media player και παιχνιδια και ολα) με ολα αυτα εχασε την επιστοσυνη των αγοραστων της γιατι ολο λεει και ξελεει μετα.

Για εμενα παλι προσωπικα δεν νομιζω να κερδισει σε αυτη τη γενια κονσολων και ουτε προκειτε να περασει το ps4 ποτε σε παγκοσμιες πωλησεις οτι και να κανει εκτος βεββαια αν την αφησει η sony με την απραξια της να περασει μπροστα ετσι.

More
12 Aug 2014 22:12 #147886 by Παντελής Δασκαλέλος

fits79 wrote: Δηλαδη νεο tomb raider θα δουνε μονο οσοι αγορασουν το xbox one?

Αν και προσωπικα δεν πιστευω να αφησει το tomb raider ετσι η sony κατι θα κανει κι αυτη για να το παρει στη κονσολα της.

Πιστευω θα ειναι απλα ενα time exclusive και οχι μονιμο αποκλειστικο της ms.

Δεν είναι timed exclusive, μπορείς φυσικά να πιστεύεις ότι θέλεις παρόλα αυτά. Όπως και να έχει νέο Tomb Raider θα δουν όσοι αγοράσουν Xbox One, υπάρχει και το άλλο game που είναι multiplatform πάντως. Σε σχέση με το δεύτερο post σου ισχύουν αυτά που λες αλλά με παρουσιάσεις όπως αυτή σήμερα και με αυτήν που είδαμε στην E3 το έδαφος καλύπτεται. Forza Horizon 2, Sunset Overdrive, Ori, Halo 5, Halo Collection και τώρα Tomb Raider. Από την άλλη πλευρά βλέπουμε ψίχουλα. Όπως είπες απραξία αυτή είναι η σωστή λέξη, η μία εταιρεία αναγνώρισε τα λάθη της, έβαλε τους gamers πάνω από όλα, εμπιστεύτηκε το Xbox One στον σωστό άνθρωπο και βαδίζει με σταθερά βήματα. Η Sony επαναπαύεται, 5 εκατομμύρια πωλήσεις παραπάνω είναι ένα νούμερο που εύκολα μπορεί να καλυφθει, εάν δεν υπάρχει ανταγωνισμός.

More
13 Aug 2014 00:33 #147905 by Grigoris
Καλα ολοι ξερουμε οτι εισαι υποστηρικτης για να μην πω fanboy γιατι ειναι βαρια λεξη της ms γενικως οποτε δεν περιμενα να πεις τιποτα λιγοτερο για το xbox one ακομα και στην ε3 2013 κατι θετικο θα ειχες βρει για το xbox one να πεις παρολο που δεν εχω διαβασει τα τοτε αρθρα σου το πιστευω πολυ αυτο.

Επομενως να μου επιτρεψεις να μην παρω πολυ σοβαρα την αποψη σου και σου εξηγησα το λογο.

Εγω απο την αλλη συνηθως σε οποια κονσολα διαλεγω γινομαι μετα fanboy αλλα μεχρι να διαλεξω κονσολα ολα παιζουν παντα μιλαω προσωπικα ετσι.

More
13 Aug 2014 02:36 #147907 by Μάνος Γρυπάρης
Ολοκληρώθηκε η press conference της Sony

Λίγα πράγματα είδαμε. Το Hellblade της Ninja Theory θα αποτελέσει πιθανόν καλό exclusive. H Ninja Theory είχε βγάλει το Heavenly Sword. Μάλιστα η πρωταγωνίστρια του Hellblade μοιάζει λίγο με την Nariko.

[BBvideo 560,340:x2dt2mr5]
[/BBvideo:x2dt2mr5]

Η Sony περιμένει από τα indie games να την "κρατήσουν" μέχρι να βγουν τα βαριά πυροβολικά από πίσω. Δεν είδαμε όμως τίποτα για Uncharted 4, God of War 4, Shadow of the Beast οπότε μην εκπλαγείτε αν δεν τα δούμε εντός του 2015! Ειδικά το Shadow of the Beast εύκολα θα μπορούσε να γίνει το επόμενο The Last Guardian, για το οποίο μάλλον πιστεύω ότι ισχύουν οι φήμες και η Sony τα κουκουλώνει. Δεν γίνεται ολόκληρος κολοσσός και να ταλαιπωρείται από τους developers. Ας προσλάβει νέο αίμα να τελειώσει την δουλειά.

To gameplay video του Driveclub μου άρεσε πολύ κι από εκεί και πέρα το Share Play. Αν καταφέρουμε να παίζουμε όλα τα games των φίλων μας χωρίς να τα έχουμε, εκεί πια η Sony θα κάνει παπάδες καθώς οι...λεφτάδες θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι όλων. :D

Κι εμείς παιδιά ως δημοσιογράφοι που τα παίρνουμε free θα βάλουμε το χεράκι μας να σας αφήνουμε την κονσόλα ανοιχτή να παίζετε. Εύκολα δηλαδή στους top Forum-ίτες του μήνα η συλλογή μου θα είναι διαθέσιμη.

Εδώ τα καλά PSN IDs για το Share Play

fits79 wrote: Καλα ολοι ξερουμε οτι εισαι υποστηρικτης για να μην πω fanboy γιατι ειναι βαρια λεξη της ms γενικως οποτε δεν περιμενα να πεις τιποτα λιγοτερο για το xbox one ακομα και στην ε3 2013 κατι θετικο θα ειχες βρει για το xbox one να πεις παρολο που δεν εχω διαβασει τα τοτε αρθρα σου το πιστευω πολυ αυτο.

Επομενως να μου επιτρεψεις να μην παρω πολυ σοβαρα την αποψη σου και σου εξηγησα το λογο..

Ναι, μην πεις "fanboy" γιατί όντως είναι βαρύ. 1ον γιατί ο Παντελής είναι 32 χρονών μαντράχαλος και όχι "boy", 2oν γιατί αν ήταν fanboy δεν θα δούλευε στο GameWorld και 3ον επειδή από την 6η γενιά και μετά έχει πάντοτε όλες τις κονσόλες και παίζει όλα τα games.

Όσο για την άποψη, το τι πιστεύει ο καθένας για τα games είναι υποκειμενικό και δεν περιμένει να πείσει τον άλλο. Παίζουμε ο καθένας διαφορετικά πράγματα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)