Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
fits79 wrote: Μανο διόρθωσε γρήγορα το παραπάνω post σου και ειδικά σε αυτό το σημείο "Το λευκό PS4 που εμένα μου αρέσει περισσότερο, θα βγει επίσης στα 400 ευρώ με το Sunset Overdrive"
Ετσι οπως το λες ο αλλος καταλαβαινει οτι το sunset overdrive ειναι παιχνιδι του ps4.
Δηλαδη το νεο tomb raider θα ειναι αποκλειστικο μονο για το xbox one?
Δεν θα βγει στο ps4?
fits79 wrote: Δηλαδη νεο tomb raider θα δουνε μονο οσοι αγορασουν το xbox one?
Αν και προσωπικα δεν πιστευω να αφησει το tomb raider ετσι η sony κατι θα κανει κι αυτη για να το παρει στη κονσολα της.
Πιστευω θα ειναι απλα ενα time exclusive και οχι μονιμο αποκλειστικο της ms.
Ναι, μην πεις "fanboy" γιατί όντως είναι βαρύ. 1ον γιατί ο Παντελής είναι 32 χρονών μαντράχαλος και όχι "boy", 2oν γιατί αν ήταν fanboy δεν θα δούλευε στο GameWorld και 3ον επειδή από την 6η γενιά και μετά έχει πάντοτε όλες τις κονσόλες και παίζει όλα τα games.fits79 wrote: Καλα ολοι ξερουμε οτι εισαι υποστηρικτης για να μην πω fanboy γιατι ειναι βαρια λεξη της ms γενικως οποτε δεν περιμενα να πεις τιποτα λιγοτερο για το xbox one ακομα και στην ε3 2013 κατι θετικο θα ειχες βρει για το xbox one να πεις παρολο που δεν εχω διαβασει τα τοτε αρθρα σου το πιστευω πολυ αυτο.
Επομενως να μου επιτρεψεις να μην παρω πολυ σοβαρα την αποψη σου και σου εξηγησα το λογο..