Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Χρησιμοποιείτε Cheats?

Poll: Χρησιμοποιείτε Cheats? (was ended 2007-08-12 04:56:12)

Χρησιμοποίω πάντα αν είναι διαθέσιμα Cheats.
2 15.4%
Χρησιμοποιώ Cheats μόνο εαν έχω ''κολλήσει'' κάπου στο παιχνίδι
4 30.8%
Δεν χρησιμοποιώ Cheats
7 53.8%
Total number of voters: 0
Only registered users can participate to this poll
More
26 Jul 2012 10:31 #110725 by Θοδωρής Κώτσελας
μονο στα gta.σε αυτα τα παιχνιδια ζητημα ειναι εαν εχω κανει 10 αποστολες συνολικα.τα παιζω ετσι για την πλακα,οποτε η χρηση καποιων κωδικων ανεβαζει τη διασκεδαση :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Feb 2013 21:11 #120492 by Βαγγέλης Καντιδάκης
Συνήθως προσπαθώ να τελειώσω το παιχνίδι κανονικά και μετά παίζω και με cheats, γιατί εξαφανίζεται η δυσκολία και το gameplay γίνεται διασκεδαστικό

More
10 Nov 2013 17:53 #135066 by Donnie Darko
Βασικα βαζω cheats αφου τερματισω το παιχνιδι!!!!

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
10 Nov 2013 20:32 #135070 by Δημήτρης Κάτσης
Εγώ γενικά χρησιμοποιώ cheats κυρίως για την πλάκα σε παιχνίδια όπως GTA και ας μην τα έχω τερματίσει τα βάζω και απλά αντί να ακολουθήσω το story κάνω διάφορα! Για να είμαι ειλικρινής το μόνο game που χρειάστηκα και χρησιμοποίησα cheat για να το τερματίσω ήταν το far cry 1! Μακράν το ποιο δύσκολο και σπαστικό fps που έγινε ποτέ! Χωρίς cheat εγώ προσωπικά ακόμη και τώρα δεν θα το είχα τερματίσει! Γενικά cheats δεν χρησιμοποιώ αλλά σε τέτοιες καταστάσεις πας πάσο...

More
10 Nov 2013 21:02 #135071 by Σπύρος
Ποτέ, είναι σα να πετάω τα λεφτά που έδωσα για το παιχνίδι, χαλώντας την εμπειρία που θα έπρεπε να μου δώσουν.

More
11 Nov 2013 00:21 #135075 by Χριστιάνα Θάνου
Και εγώ cheats μόνο αφού το τερματίσω μια φορά πρώτα.

More
17 Jan 2014 12:53 #139272 by Sotiris Greece
Με τα cheats κάνω την ζωή μου ευκολότερη όπως το action replay max τα trainers και το cheat engine.

More
17 Jan 2014 13:03 #139273 by Γιωργος Φραζεσκαρος
hesoyam και Turnuptheheat ήταν από τις πρώτες λέξεις που έμαθα να γράφω χωρίς να βλέπω

Ο Καρχαρίας όμως μου το παίζει τσανμπουκάς

More
19 Aug 2021 01:05 #254609 by Stathis Moose Stathopoulos
Οι Bungie και Ubisoft έκαναν κοινή αγωγή κατά της εταιρείας cheating Ring-1

Αγωγή για τα Destiny 2 και Rainbow Six Siege .

Η Bungie και η Ubisoft αποφάσισαν να κινηθούν δικαστικά ενάντια στην εταιρεία cheating Ring-1 . Συγκεκριμένα, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κοινή αγωγή για cheats που έχουν φτιαχτεί για τα games Destiny 2 και Rainbow Six Siege.

Η εταιρεία Ring-1 πουλάει cheats για το Rainbow Six Siege με συνδρομή 25 ευρώ την εβδομάδα. Οι cheaters αγοράζουν cheats, όπως aimbot για το Rainbow Six Siege, ESP tools που ρυθμίζονται για να δείχνουν health και απόσταση σε άλλους παίκτες ή να αλλάζουν τα weapon spread και το recoil, υπάρχει αλλαγή εμφάνισης hardware ID για να μην τους κάνουν report άλλοι παίκτες κτλ.

Η αγωγή κατατέθηκε στις 23 Ιουλίου . Το πιο απίστευτο cheat λέγεται "Long Knife" και κάνει stab άλλους παίκτες...στην άλλη άκρη του χάρτη!

Με 30 ευρώ την εβδομάδα, ένας cheater μπορεί να κάνει συνδρομή για Destiny 2 hacks, στα οποία συμπεριλαμβάνονται PvP aimbot και εμφάνιση άλλων ESP και hardware ID στο προφίλ σας. Αντίστοιχα πακέτα υπάρχουν σε Rust, Apex Legends, Call of Duty, Escapt from Tarkov, Hunt Showdown, Dead by Daylight, PUBG και άλλα games, οπότε μπορεί και άλλες εταιρείες να θελήσουν να κινηθούν νομικά.

Η αγωγή αναφέρει ότι η εταιρεία Ring 1 πουλάει προϊόντα "τα οποία καταστρέφουν την gaming εμπειρία, επηρεάζουν οικονομικά την εταιρεία και χαλάνε την φήμη της στα communities". Παράλληλα, η Ring-1 κατηγορείται για παραβίαση trademark, καθώς χρησιμοποιεί τα γραφικά των games.

Οι ενάγοντες δεν ζητούν συγκεκριμένο ποσό αποζημίωσης, αλλά το τελικό ποσό που θα αποζημιωθούν θα καθοριστεί από το δικαστήριο.

Διαβάστε ακόμη για τις αγωγές της Activision σε εταιρείες που φτιάχνουν cheats.

More
02 Jan 2022 12:46 - 02 Jan 2022 12:49 #259617 by Sotiris Greece
Γραμμένα από τα χέρια μου πριν από 25 χρόνια τότε copy-paste από το περιοδικό του καταστήματος. 

Και εδώ τα action replay!
Last edit: 02 Jan 2022 12:49 by Sotiris Greece.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης