Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Χρησιμοποιείτε Cheats?

Poll: Χρησιμοποιείτε Cheats? (was ended 2007-08-12 04:56:12)

Χρησιμοποίω πάντα αν είναι διαθέσιμα Cheats.
2 15.4%
Χρησιμοποιώ Cheats μόνο εαν έχω ''κολλήσει'' κάπου στο παιχνίδι
4 30.8%
Δεν χρησιμοποιώ Cheats
7 53.8%
Total number of voters: 0
Only registered users can participate to this poll
  • a Guest
  • Visitor
  • Visitor
25 Jul 2007 22:23 #35780 by a Guest
Replied by a Guest on topic Χρησιμοποιείτε Cheats?
Μέχρι στιγμής πιστεύω πως μόνο ο aposperitis και εγώ έχουμε απαντήσει ειλικρινά... Παραδεχτείτε το μωρέ, είναι υπερβολικό να λέτε "ΠΟΤΕ δεν έχω χρησιμοποιείσει cheats, και όχι, μόνο ανώριμο δεν είναι. Το να κολήσεις σε σημείο το παιχνιδιού μετά από λίγο καταντάει κουραστικό και σου καθυστερεί την συνέχεια.

Aposperiti για να μην επαναλαμβάνομαι, είμαι μία απ' τα ίδια... Μόλις τελείωσα το lego star wars 2 και οφείλω να πω πως, ΝΑΙ! ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ CHEATS!!! Βασικά στο παιχνίδι δεν μπορείς να χάσεις έτσι κι αλλιώς, απλά μειώνεται το σκορ σου, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία χεχεχεχεχε

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Jul 2007 23:37 #35783 by Νικολής Ασημάκης

ToFonikoAgouri\ wrote: Aposperiti για να μην επαναλαμβάνομαι, είμαι μία απ' τα ίδια... Μόλις τελείωσα το lego star wars 2 και οφείλω να πω πως, ΝΑΙ! ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ CHEATS!!! Βασικά στο παιχνίδι δεν μπορείς να χάσεις έτσι κι αλλιώς, απλά μειώνεται το σκορ σου, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία χεχεχεχεχε

Γκουχ, γκουχ... Γιατί,έχει κωδικούς;

More
26 Jul 2007 01:01 #35793 by Κωνσταντής Νικολάου
Μονο στο GTA έχω βάλει cheats. Γιατί πολύ απλά δεν τερματίζεται αλλιώς. ’μα μου δείξει κανένας ότι το τερμάτισε χωρίς cheats/walkthroughs θα τον παραδεχτώ.

Ps. Όταν λέμε τερματισμός εννοούμε 100% όλα τα κρυμένα πακέτα όλες τις αποστολές εκτ.

Greeks do not fight like heroes... heroes fight like Greeks (Winston Churchill, 1941)

More
26 Jul 2007 01:08 #35795 by Χριστόφορος

ToFonikoAgouri\ wrote: Μέχρι στιγμής πιστεύω πως μόνο ο aposperitis και εγώ έχουμε απαντήσει ειλικρινά... Παραδεχτείτε το μωρέ, είναι υπερβολικό να λέτε "ΠΟΤΕ δεν έχω χρησιμοποιείσει cheats, και όχι, μόνο ανώριμο δεν είναι. Το να κολήσεις σε σημείο το παιχνιδιού μετά από λίγο καταντάει κουραστικό και σου καθυστερεί την συνέχεια.

Δεν ξέρω για σένα φονικό λαχανικό( :twisted: ),αλλά όντως δεν έχω βάλει ποτέ κωδικούς.Walkthroughs έχω κοιτάξει ναι.Αλλά μόνο σε πολύ ειδικές περιστάσεις(βλ. 500 Agility Orbs στο Crackdown).

PSN: personGR

More
26 Jul 2007 01:43 #35797 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ χρησιμοποιώ cheats μόνο σε real time strategy (όπως το Warcraft 3 που τα quest

More
26 Jul 2007 09:39 #35801 by nick
εγώ ενα + σε αυτά που πε ο SA7 με την μονη διαφορά οτι στην θέση του x-box 360 είναι το ps3 :P

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
26 Jul 2007 16:23 #35819 by a Guest
Replied by a Guest on topic Χρησιμοποιείτε Cheats?

Nikolis\ wrote:

ToFonikoAgouri\ wrote: Aposperiti για να μην επαναλαμβάνομαι, είμαι μία απ' τα ίδια... Μόλις τελείωσα το lego star wars 2 και οφείλω να πω πως, ΝΑΙ! ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ CHEATS!!! Βασικά στο παιχνίδι δεν μπορείς να χάσεις έτσι κι αλλιώς, απλά μειώνεται το σκορ σου, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία χεχεχεχεχε

Γκουχ, γκουχ... Γιατί,έχει κωδικούς;

Μα γι' αυτό το είπα ρε, δεν είδες τα μικρά γραμματάκια? Σημασία έχει πως δεν έβαλα cheats, όχι πως δεν υπάρχουν

More
31 Oct 2009 11:09 #63743 by Αντώνης Μπιθούλκας
Εγώ μόνο αν είμαι απελπισμένος και δε μπορώ να περάσω κάποιο παιχνίδι με τίποτα!

More
05 Nov 2009 20:55 #64139 by hara75gr
εννοείται ότι μετά από κάποιο καιρό που παίζω ένα παιχνίδι πρέπει να χρησιμοποιήσω cheat για να αποφύγω τη βαρεμάρα :P

More
10 Nov 2009 20:02 #64623 by doxitis
Γενικα δεν χρησιμοποιω cheats αλλα στο GTA βαζω ετσι για την πλακα μου και σε κανα αλλο παιχνιδι... :P