Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Χρησιμοποιείτε Cheats?

Poll: Χρησιμοποιείτε Cheats? (was ended 2007-08-12 04:56:12)

Χρησιμοποίω πάντα αν είναι διαθέσιμα Cheats.
2 15.4%
Χρησιμοποιώ Cheats μόνο εαν έχω ''κολλήσει'' κάπου στο παιχνίδι
4 30.8%
Δεν χρησιμοποιώ Cheats
7 53.8%
Total number of voters: 0
Only registered users can participate to this poll
More
10 Nov 2009 20:35 #64627 by antonis 21
μονο στην αρχη χρησιμοποιουσα cheats αλλα μετα τα σταματησα......ετσι κι αλλιως,τι να τα κανω αφου δεν λεει το gaming αμα δεν βρισεις την ωρα που θα παιθανεις......εσεις τι λετε?????????????? [-X

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Nov 2009 21:32 #64631 by stormare
ποτε και για κανεναν λογο.
ελπιζω οσοι βαζετε hacks (online βεβαια) να καταλαβαινετε ποσο μεγαλο κακο κανετε στην gaming κοινοτητα

για το offline απο την αλλη αν βαλεις cheat για ποιον λογο παιζεις;που ειναι το challenge;

More
03 Jan 2010 12:52 #67480 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Σε γενικές γραμμές δε χρησιμοποιώ cheats και έχω δυο-τρία χρόνια να βάλω. Ωστόσο όταν πήγαινα σε κάτι φιλαράκια και πάιζαμε GTA στο playstation το λιώναμε στα cheats. Εγώ πάντως δεν έβαζα ποτέ cheats παρά μόνο όταν μερικές φορές έπαιζα skirmish σε παιχνίδια στρατηγικής και ήθελα να δώσω επικές μάχες.

PC user forever !!!

More
28 Apr 2010 18:44 #71422 by dmitris150
στην αρχή δεν χρησιμοποιώ αλλα αν αρχίσω να βαριέμαι βάζω

More
22 Jun 2010 01:02 #74323 by Aνέστης Αδαμίδης
Κωδικοί. Ε καμιά φορά υποκύπτεις στον "πειρασμό". Εγώ βάζω cheats γενικότερα, αν τύχει και πέσουν στην αντίληψή μου. Αν μου δώσει κάνα φιλαράκι μου θα βάλω, αλλά αν δεν έχω από μόνος μου κάθομαι και το τερματίζω μόνος μου το παιχνίδι. Ούτε walkthrougs ούτε τίποτα. Απλά μετά το ξανατερματίζω, για να κάνω καλύτερο σκορ ή για να έχω διαρκή ροή στη δράση, ανάλογα το παιχνίδι.

More
19 Jan 2011 19:02 #88117 by χαραλαμπος τζιαβδαρας
ουτε εγω χρισιμοποιω cheats γτ πιστευω αν δεν ζοριστεις,τσατιστεις,ιδρωσεις πεταξεις κανα sisaxis κατω δεν εχει νοστιμαδα το gaming.. :wink:

More
19 Jan 2011 19:17 #88119 by masterv
Μόνο αν έχω κολλήσει σε ένα παιχνίδι....ποιος δεν το έχει κάνει άλλωστε?

More
09 Jun 2011 16:26 #94410 by Ανδρεας Καλογερας
Εξαρταται απο το cheat.Αν χρησιμοποιει καποιος action replay (κυριως για φιλους των pokemon) ναι, ειναι μεγαλη απατεωνια και κλεψια.Κυριως online τωρα πια, στις μαχες, καποιος μπορει να εχει pokemon 100 lv me max stats.Α, επισης, στο COD οι ¨εξυπνοι¨που χρησιμοποιουν hack για 10 prestige...Αυτου το ειδους cheats ειναι κλεψιες, ενω αυτα που τα εχει βαλει η εταιρεια δεν ειναι, καθως ΑΥΤΗ τα εχει βαλει!

JAMES HETFIELD!!!!!!.
METALLICA! \m/
KΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΘΑ ΝΑΙ ΩΡΑΙΑ, ΜΕ ΤΟ Ε- ΜΕ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΠΑΡΕΑ!!

More
25 Jul 2012 02:01 #110704 by Αποστόλης Αναστασίου
Οταν ειμουν σε μικροτερη ηλικια , ναι χρησιμοποιουσα , τωρα ομως στα παιχνιδια βλεπω παντα το σεναριο , προσπαθω να το κανω και ο ιδιος πιο ρεαλιστικο οποτε ποιος ο λογος να χρησιμοποιησω cheats ; Ενταξη μπορω να πω οτι μπενω στο πειρασμο μερικες φορες ή απλα θα βαλω κανενα cheatακι για να διασκεδασω λιγο αλλα οχι οταν θελω να παιξω ενα κανονικο game .

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.

More
26 Jul 2012 04:42 #110724 by Παναγιώτης Φλώρος
Cheats όχι... άπειρο metagaming, σίγουρα! :Ρ