- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Ενα ενα, εχω το 1.24c αλλα θα κατεβασω αυτα που λες. Τωρα αυτο με το tunnel θα σε ρωτησω αμα δεν δουλεψει ολο αυτο. Ευχαριστω παντως!predictor wrote: @Maldino πρεπει να αλλαξεις την εκδοση, here
Εχεις δουλεια. Πρεπει να πας απο 1.24 στην 1.24b, μετα c, επειτα d και εν τελει e.
Αυτα ειναι οσα εχουν βγει μεχρι τωρα, αναμενεται να βγουν και αλλα.
Και κατι αλλο, οταν δεν βλεπεις host στο lan (και εισαι σιγουρος οτι εχεις το τελευταιο patch) τοτε πρεπει να τον κανεις Tunnel.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Αυτο σε τι χρησιμευει?predictor wrote: Τπτ τπτ, ελπιζω να καταφερες να αλλαξεις εκδοση.
(θελεις και το warcraft version switcher(wvs) και το patch)
Eμενα μου δουλεψε παντως χωρις το switcher. Και μια ερωτηση αν μπορεις να μου απαντησεις. Πως μπορω να φτιαξω game ωστε να παιζω με εναν φιλο μου πχ.?predictor wrote: To wvs ειναι το προγραμμα που αλλαζει την εκδοση, και το patch ειναι η εκδσοση στην οποια θα αλλαξεις. Οποτε, πας garena.com/forum -> search -> (γραφεις) "patch" και θα πας στα τοπικ των 1.24d & 1.24e. (εχει οδηγιες για ολη τη διαδικασια και κατα πασα πιθανοτητα θα εχει και link για να κατεβασεις το wvs {KΑΙ στα 2 topics})
(Btw, δεν δινω links γιατι δεν μου ανοιγει κανενα topic και ουτε να κανω login δεν μπορω rr.)