Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

DotA: Γενική συζήτηση

More
10 Jun 2010 02:01 #73620 by Maldino
Σε ευχαριστω πολυ φιλε για την βοηθεια σου!!! Ηταν πολυτιμη και παλι καλα που υπαρχει το φορουμ για τετοιες περιπτωσεις :mrgreen: :mrgreen:

predictor wrote: @Maldino πρεπει να αλλαξεις την εκδοση, here
Εχεις δουλεια. Πρεπει να πας απο 1.24 στην 1.24b, μετα c, επειτα d και εν τελει e.
Αυτα ειναι οσα εχουν βγει μεχρι τωρα, αναμενεται να βγουν και αλλα.
Και κατι αλλο, οταν δεν βλεπεις host στο lan (και εισαι σιγουρος οτι εχεις το τελευταιο patch) τοτε πρεπει να τον κανεις Tunnel.

Ενα ενα, εχω το 1.24c αλλα θα κατεβασω αυτα που λες. Τωρα αυτο με το tunnel θα σε ρωτησω αμα δεν δουλεψει ολο αυτο. Ευχαριστω παντως!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jun 2010 04:02 #73623 by pReDiCtOR
Τπτ τπτ, ελπιζω να καταφερες να αλλαξεις εκδοση.
(θελεις και το warcraft version switcher(wvs) και το patch)

More
10 Jun 2010 12:21 #73627 by Maldino

predictor wrote: Τπτ τπτ, ελπιζω να καταφερες να αλλαξεις εκδοση.
(θελεις και το warcraft version switcher(wvs) και το patch)

Αυτο σε τι χρησιμευει?

More
10 Jun 2010 14:16 #73636 by pReDiCtOR
To wvs ειναι το προγραμμα που αλλαζει την εκδοση, και το patch ειναι η εκδσοση στην οποια θα αλλαξεις. Οποτε, πας garena.com/forum -> search -> (γραφεις) "patch" και θα πας στα τοπικ των 1.24d & 1.24e. (εχει οδηγιες για ολη τη διαδικασια και κατα πασα πιθανοτητα θα εχει και link για να κατεβασεις το wvs {KΑΙ στα 2 topics})

(Btw, δεν δινω links γιατι δεν μου ανοιγει κανενα topic και ουτε να κανω login δεν μπορω rr.)

More
10 Jun 2010 14:25 #73637 by Maldino

predictor wrote: To wvs ειναι το προγραμμα που αλλαζει την εκδοση, και το patch ειναι η εκδσοση στην οποια θα αλλαξεις. Οποτε, πας garena.com/forum -> search -> (γραφεις) "patch" και θα πας στα τοπικ των 1.24d & 1.24e. (εχει οδηγιες για ολη τη διαδικασια και κατα πασα πιθανοτητα θα εχει και link για να κατεβασεις το wvs {KΑΙ στα 2 topics})

(Btw, δεν δινω links γιατι δεν μου ανοιγει κανενα topic και ουτε να κανω login δεν μπορω rr.)

Eμενα μου δουλεψε παντως χωρις το switcher. Και μια ερωτηση αν μπορεις να μου απαντησεις. Πως μπορω να φτιαξω game ωστε να παιζω με εναν φιλο μου πχ.?

More
10 Jun 2010 15:24 #73642 by pReDiCtOR
Local Area Network (Lan) -> Create New Game -> διαλεγεις τον χαρτη και εισαι good to go. Aν δεν σε βλεπει, πρεπει να σε κανει tunnel (και απαραιτητη προυποθεση, για να παιξετε μαζι. ειναι να εχετε την ιδια εκδοση). Για να κανεις tunnel στο garena, πρεπει πρωτα απ' ολα να ειστε στο ιδιο room, υστερα πατας στην αναζητηση το nick του φιλου σου, και με το δεξι click σου βγαζει μια επιλογη που λεει tunnel, that's all.

More
11 Nov 2010 09:47 #83997 by Hercules
εγω προσωπικα μισω το dota γιατι είναι αηδια...και επιπλεον γιατι ολοι οι καθυστερημενοι που παιζουν dota στα ιντερνετ καφε ..καπνιζουν, φωναζουν και βριζουν...και μου σπαν τα νευρα...

The best place to go POSTAL is Greece...

It is going to be fun...

my cromosoms that define my sex are YY...so yes i am more man than you are...

More
30 Oct 2012 15:01 #113914 by Αντώνης Παντελιάς
υπαρχει πουθενα κανενα βιντεο εκμαθησης ντοτα για εμας τους νεους ?
εχει πεσει πολυ βαρεμαρα και ειπα να το ριξω στο λολ και στο ντοτα

More
28 Jun 2013 01:59 #126907 by Μάνος Γρυπάρης
Βασικά το κανάλι YouTube.com/LearnDotanDota έχει διάφορα βίντεο.

Δες κι αυτό:
[youtube:1oscdw94]
[/youtube:1oscdw94]

Αν γράψεις στο YouTube "Dota 1 tutorials" θα βρεις αρκετά.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
03 Jul 2013 22:39 #127388 by Βασίλης Καλφούντζος
Κάτι που όσους παίζαμε DotA μας στεναχώρησε ιδιαίτερα μιας και το Dotalicious μας έχει δώσει άπειρες στιγμές χαράς και λύπης, άπειρα τουρνουά και πολλές, πολλές εμπειρίες.
Όπως βλέπετε έχουμε μείνει "άστεγοι" μιας και η Garena δεν αποτελεί λύση (εσείς που την ξέρετε με "νιώθετε"). Έμεινε το WoDota το οποίο σιγά σιγά και αυτό "χαλάει".
Μία είδηση που κατά πάσα πιθανότητα την ξέρετε, αλλά για όσους δεν την ξέρετε...διαβάστε...

www.dotalicious-gaming.com/

και κάποια comments....
www.playdota.com/forums/showthread.php?t=1344503

[align=center] GameWorld Facebook page [/center]