Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

DotA: Γενική συζήτηση

More
19 Mar 2010 22:08 #69485 by doxitis
Battle.net

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 May 2010 00:17 #72537 by SmartKiLL
Η Dota αρχιζει να γινετε μια κλονος του ΗοΝ!!! αμα διτε το map dota allstars 6.67 θα καταλαβετε!!

More
22 May 2010 00:22 #72538 by Γιώργος Δημόπουλος
Εγω κατεβασα το νεο map.Επαιζα καιρο το κανονικο warcraft αποφοφασισα να το δοκιμασω, ακομα δν εχω καταλαβει τπτ απολυτως αλλα σιγα-σιγα....Θα ρωτησω κ αποριες εδω....

More
22 May 2010 15:05 #72557 by pReDiCtOR
@SmartKill μας δουλευεις ε? Ειναι το ακριβως αντιστροφο. Το HoN ειναι copια της dota, πηραν και τα "δικαιωματα" απο τον icefrog.

@1000giorgos θα σου προτεινα να κατεβασεις την AI εκδοση (που παιζεις με botακια) εκτος κι αν αντεχεις ΑΠΕΙΡΟ flaming.

More
22 May 2010 15:34 #72559 by Γιώργος Δημόπουλος

predictor wrote: @1000giorgos θα σου προτεινα να κατεβασεις την AI εκδοση (που παιζεις με botακια) εκτος κι αν αντεχεις ΑΠΕΙΡΟ flaming.

Δν καταλαβα τπτ απολυτως. :mrgreen:

More
22 May 2010 17:19 #72563 by Νίκος Καραχάλιος

predictor wrote: @SmartKill μας δουλευεις ε? Ειναι το ακριβως αντιστροφο. Το HoN ειναι copια της dota, πηραν και τα "δικαιωματα" απο τον icefrog.

Το ΗοΝ φυσικα και ειναι copia του dota αλλα σαφως καλυτερο :P :P

More
24 May 2010 22:51 #72680 by SmartKiLL

predictor wrote: @SmartKill μας δουλευεις ε? Ειναι το ακριβως αντιστροφο. Το HoN ειναι copια της dota, πηραν και τα "δικαιωματα" απο τον icefrog.

@1000giorgos θα σου προτεινα να κατεβασεις την AI εκδοση (που παιζεις με botακια) εκτος κι αν αντεχεις ΑΠΕΙΡΟ flaming.

oups!sorry παιδες μπερδευτικα ηθελα να πω το αντιθεετο!!τορα τιν ΑΙ εκδοση δν καταλαβα και αυτο με τα δηκαιωματα

More
25 May 2010 12:19 #72690 by pReDiCtOR
Οπως προσεξατε, με την κανονικη map δεν μπορειτε να παιξετε με botακια, ενω βαζετε μεσα στο παιχνιδι computer, αυτο δεν διαλεγει χαρακτηρα.
Για να παιξετε με botακια, κατεβαζετε αυτη τη map. Τωρα θα μπυ πειτε ... "Μα γιατι να την κατεβασω" ..... μα για να checkαρετε τους ηρωες και τα items! Που αλλου θα τα δοκιμασετε σε 5v5 game?
A, και οσοι δυσκολευτειτε "λιγακι" στην αρχη (ακομη και πιο μετα) ... ΔΕΝ θα φταιτε εσεις, τα bot(z) παιρνουν διπλασιο exp και gold (υπαρχει command στην αρχη που λεει πως να το απενεργοποιησετε).

Τωρα για τα δικαιωματα, εγω το "υπεθεσα". Κοιταχτε τι ειχε γραψει ο Icefrog.
-"They contacted me a few years ago to ask if I had any objections to them doing a game heavily based on DotA, which I didn't. I don't really mind all these new games (6 total now I think), competition is a good thing in the long run. I will still work hard to develop and improve DotA on WC3 for everyone that is still interested in it."
rr, πως γινεται αυτο ??? Ουτε 1 $ δεν πηρε? Μαλλον, δεν του προσφεραν ουτε 1 $ ?

Και για το "Το HoN ειναι σαφως καλυτερο απο την Dota" κομματι' Προτιμω Dota! (και δεν ειμαι ο μονος)

* Flaming

More
09 Jun 2010 13:20 #73566 by Maldino

GoldString wrote: εγώ που πήρα το αυθεντικό μαζί με έναν φίλο μου (τον εκμεταλέυτηκα) το πακέτο είχε δυο disk για να παίζει το batle net.Πάντως το σπάσμένο δεν λέει διότι δεν υπάρχει περίπτωση να παίξεις batle net και εάν πας να παίξεις Λαν από garena δεν λέει ....θα παλαβώσεις από το lag

Ρε φιλε εχω κατεβασει το garena αλλα δεν μπορω να βρω παικτες στο Lan. Το παιχνιδι ειναι σπαστο αλλα δεν νομιζω να φταιει αυτο...καμια ιδεα?

More
09 Jun 2010 16:39 #73578 by pReDiCtOR
@goldstring μια χαρα ειναι το Garena.
@Maldino πρεπει να αλλαξεις την εκδοση, here
Εχεις δουλεια. Πρεπει να πας απο 1.24 στην 1.24b, μετα c, επειτα d και εν τελει e.
Αυτα ειναι οσα εχουν βγει μεχρι τωρα, αναμενεται να βγουν και αλλα.
Και κατι αλλο, οταν δεν βλεπεις host στο lan (και εισαι σιγουρος οτι εχεις το τελευταιο patch) τοτε πρεπει να τον κανεις Tunnel.