Αρχική
Κεντρική σελίδαΑρχείο ΕιδήσεωνΝέες κυκλοφορίεςReviewsΕκπομπή UsersΣυνεντεύξειςΔιαγωνισμοίRSS FeedsGame LinksGamers
ΕγγραφήForumDownloadsΕπεξεργασία Προφίλ. Αποσύνδεση [ SmartKiLL ] 0 νέα μηνύματα Συχνές Ερωτήσεις Αναζήτηση Μέλη Προφίλ
Τελευταια επισκεψη: Παρ Αύγ 28, 2009 5:13 pm Ημερομηνία Παρ Αύγ 28, 2009 10:22 pm
Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων | Προβολή ενεργών θεμάτων Προβολή νέων δημοσιεύσεων | Προβολή των δημοσιεύσεών σας
Αρχική Κοινότητας » Strategy » Warcraft/DoTa
Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]
που ναι το dota Ε ??? ΟΕΟ ????
Σελίδα 1 από 1
[ 6 δημοσιεύσεις ]
Παρακολούθηση θέματος | Προσθήκη θέματος στα αγαπημένα | Προβολή εκτύπωσης | Αποστολή με Ηλ.ταχυδρομείο Προηγούμενο Θέμα | Επόμενο θέμα
Συγγραφέας Μήνυμα
apressas Θέμα δημοσίευσης: που ναι το dota Ε ??? ΟΕΟ ????Δημοσιεύτηκε: Σάβ Απρ 22, 2006 4:47 pm
Beginner
Εγγραφη: Πέμ Ιαν 01, 1970 3:00 am
Δημοσ.: 40 παιδιά pls πείτε μου sth
θα παίξει το dota άμα έχω σπασμένο το frozen throne ?????
basikp;a , to δοτα θέλει και το frozen throne , ετσι ?????
λοιπόν έχω κόπια το warcraft 3
το frozen throne θα το κατεβάσω
το dota θα παίξει ?????
Soulseeker Θέμα δημοσίευσης: Δημοσιεύτηκε: Σάβ Απρ 22, 2006 5:07 pm
Game Maniac
Εγγραφη: Πέμ Αύγ 04, 2005 8:00 am
Δημοσ.: 359
Τοποθεσια: Athens Oxi den boreis na paixeis. Gia na paixeis prepei na beis sto battle net kai gia na beis sto battle net theleis cd key kai gia na exeis cd key prepei na to exeis authentiko. Opote...
Boreis vevaia na paixeis LAN h kai monos sou gia ta opoia dem xreiazete na beis sto internet. Alla apo thn mia thes pollous paixtes gia lan apo thn allh monos sou den leei katholou kai einai askopo
Κορυφή
Cthulhu Θέμα δημοσίευσης: Re: που ναι το dota Ε ??? ΟΕΟ ????Δημοσιεύτηκε: Δευτ Μάιος 22, 2006 2:04 pm
Gamer
Δημοσ.: 51 Ε, ναι ρε παιδιά, μην το ξεφτιλίσουμε και τελείως. 13 ευρώ δεν είναι τίποτα. Ένα σινεμά να βγεις και να φας μετά, νά πως φεύγει το 20άρικο.
Είπαμε, 50-60 ευρώ είναι πολλά για ένα παιχνίδι, αλλά μην πάμε και στο άλλο άκρο και τα θέλουμε όλα τζάμπα και βερεσέ...
... book=01326
Εκπομπή: BattleCry, κάθε Κυριακή 17:00-19:00
Αβίαστα, αβάδιστα, αβασάνιστα, στο χώρο σας με απόλυτη εχεμύθεια, οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των Strategy Games, αναμνήσεις, γκρίνιες, κι ότι ήθελε προκύψει. Για να καίγονται (περισσότεροι) οι παλιοί και να τσουρουφλίζονται οι καινούριοι...
Κορυφή
ArChEaN Θέμα δημοσίευσης: Re: που ναι το dota Ε ??? ΟΕΟ ????Δημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 23, 2006 1:05 am
Beginner
Δημοσ.: 39
Τοποθεσια: Athens, Greece Αν δεν κάνω λάθος, αρκετά online shops προσφέρουν πακετάκι το RoC και το TFT σε τιμή γύρω στα 20e.
Δια του λόγου του αληθές
www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCG.01273
20e για ένα τόσο κλασσικό παιχνίδι νομίζω ότι είναι μια ιδιαίτερα καλή τιμή.
Κορυφή
Tilion Θέμα δημοσίευσης: Re: που ναι το dota Ε ??? ΟΕΟ ????Δημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 23, 2006 10:53 am
Graphics Designer
Εγγραφη: Τετ Δεκ 14, 2005 9:00 am
Δημοσ.: 1278
Τοποθεσια: Πάτρα Cthulhu\";p=\"12908 έγραψε:
Ε, ναι ρε παιδιά, μην το ξεφτιλίσουμε και τελείως. 13 ευρώ δεν είναι τίποτα. Ένα σινεμά να βγεις και να φας μετά, νά πως φεύγει το 20άρικο.
Είπαμε, 50-60 ευρώ είναι πολλά για ένα παιχνίδι, αλλά μην πάμε και στο άλλο άκρο και τα θέλουμε όλα τζάμπα και βερεσέ...
Πολύ σωστά !!!
Και κόπια που λέει ο λόγος να το πάρεις θα σου πάει στα 10 ευρώ !!!
Ε, πέσε πως με τα 3 υπόλοιπα ευρώ αγοράζεις το βιβλιαράκι, τη θήκη και το ser
πολυ σωστα!!