Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Medieval 2: Total War

More
01 Jan 2007 00:41 #24736 by Νικολής Ασημάκης
Εσύ που έχεις φτάσει Terminator, και με ποιο λαό;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Jan 2007 12:03 #24742 by Σπύρος Κλαουδάτος
Δεν το παιζω το 2 γιατι δεν εχω PC ικανο να το παιξει στο φουλ. Θυμαμαι απο το πρωτο που ειχα φτασει στο τελος και ξαφνικα μου εβγαλε μηνυμα οτι οι turns τελειωσαν και ξενερωσα απιστευτα. Ετσι νομιζα οτι και σε αυτο το ιδιο γινεται, αλλα με αυτο που ειπε ο Soulseeker ισως το βαλω και συμβιβαστω με τα γραφικα.

Ουσιαστικα αυτο που με νοιαζει ειναι να μην σου τελειωνει αναγκαστικα το παιχνιδι.

More
01 Jan 2007 13:28 #24746 by Σταύρος
Ναι σε αυτό που λες έχεις δίκιο. Όντως στο 1ο Medieval τελείωνε το παιχνίδι όταν τελείωναν και τα turns αλλά αυτό το άλλαξαν από το Rome και μετά

Νικολή όχι Αζτεκους δεν μπορείς να πάρεις

More
01 Jan 2007 13:55 #24747 by Νικολής Ασημάκης
Τελικά δεν βλέπω να το τερματίζω. Παράτησα τους Βυζαντινούς για τους Σκοτζέζους, και μου φαίνεται πως θα τους παρατήσω και αυτούς για τους Ισπανούς! ( τελικά ξενέρωσα που στο Βυζάντιο δεν υπάρχουν ιππότες! ) Α, Terminator, μην ανησυχείς, εγώ το παίζω με όλα low και, παρ'όλα αυτά έχω κολλήσει! ( με την καλή έννοια! )

More
01 Jan 2007 16:10 #24756 by Νικολής Ασημάκης
Soulseeker, εσύ που το έχεις τερματίσει, ( εγώ μάλλον δεν θα το τερματίσω ποτέ :P ) ξέρεις αν ξεκλειδώνει όλες τις φυλές; ( εννοώ όχι σαν το Rome, που εκτός από senate και rebels, όλες τις υπόλοιπες τις έπαιζες κανονικά χάρη στον τρόπο που είχες πει, ενώ αν δεν το είχες κάνει και το τερμάτιζες, δεν σου τις έβγαζε με τίποτα. )

More
01 Jan 2007 19:00 #24770 by Σταύρος
Καταρχήν οι Βυζαντινοί έχουν «ας το πούμε» ιππότες οι οποίοι ίσως είναι και ποιο cool εμφανισιακα. Oi Dismounted Latinkon δηλ. Πέρα από αυτούς έχουν και τους Varangian Guard οι οποίοι είναι από τα καλύτερα πεζικά
Τώρα για τις φυλές που λες όχι δεν γίνεται κάτι τέτοιο γιατί οι Unplayable φυλές στο Medieval δεν είναι από την αρχή και έχουν και ιδιαιτερότητες.
Ο Πάπας είναι κάτι σαν το Senate όποτε δεν γίνεται, οι Mongols kai Timurids εμφανίζονται αργότερα στο παιχνίδι και οι Aztecs στο τέλος. Οποτε...

Τώρα αν εσύ εννοείς να έχεις όλες τις φυλές χωρίς να το έχεις τερματίσει...αυτό δεν το έχω τσεκάρει πάντως κάνε μια προσπάθεια σε κάποιο προχωρημένο game και αν έχεις και καλή οικονομία( Πάρε την Αμερική και θα δεις) στην τελική πληρώνεις χοντρά μια χώρα και σου δίνει τις περιοχές που χρειάζεσαι για να το τελειώσεις :P

More
01 Jan 2007 22:36 #24784 by Νικολής Ασημάκης
Τελικά τα αγαπημένα μου units ( από τους λαούς:France, England, Byzantium, Scotland ) είναι κατά πολύ οι Armoured Swordsmen των Άγγλων! :armata team:

More
01 Jan 2007 22:38 #24785 by Νικολής Ασημάκης
A, και μια ερώτηση. Ποια είναι τα δικά σας αγαπημένα units;

More
07 Feb 2007 21:45 #26567 by Νικολής Ασημάκης
Bρήκα τρόπο να παίξεις όλες τις φυλές απ'την αρχή!

Soulseeker\ wrote: Tα βήματα είναι πολύ απλά.
1) Βρίσκετε τον φάκελο του παιχνιδιού (λογικά θα είναι c:/program files/activision/rome total war)
2) Ανοίγετε τον φάκελο Data
3) Βρίσκετε και ανοίγετε τον φάκελο world
4) Ανοίγετε τον φάκελο maps,μετά τον campaign και τέλος τον imperial_campaign
5) Εδώ βρίσκετε το αρχείο descr_strat και το ανοίγετε(καλό θα είναι να κρατήσετε ένα backup σε αυτό το αρχείο). Θα δείτε πως θα έχει 3 λίστες. Την playable,unlockable και nonplayable. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε cut όλες τις φυλές από την λίστα nonplayable ΕΚΤΟΣ

More
27 Mar 2007 19:00 #29468 by Νίκος
Replied by Νίκος on topic Medieval 2: Total War
Γεια σας παιδια τώρα είδα την ενότητα και έχω μερικές απορίες. 'Εχετε δει κατα την διάρκεια τού παιχνιδιου καθόλου την φυλή των Αζτέκων(διάβαζα κάπου ότι υπάρχει)? Επίσης έγραφε ότι στην πορεία τού game ανακαλύπτεις την Αμερική? Ισχύει ή καταλάβα άλλα αντ'άλλων