Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Medieval 2: Total War

More
21 Dec 2006 19:37 #24191 by Esperos
Replied by Esperos on topic Medieval 2: Total War
H νέα έκδοση του Total War είναι πλέον γεγονός, αν σας ενδιαφέρει η γνώμη μας για έναν τίτλο που άφησε πραγματικά ιστορία δεν έχετε πάρα να διαβάσετε το review του και να μας πείτε τις γνώμες σας!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Dec 2006 00:46 #24201 by Σπύρος Κλαουδάτος
Aλλο ενα παιχνιδι που το PC μου απαγορευει να το παιξω καλα. Και το PC μου δεν ειναι της πλακας...

More
22 Dec 2006 02:21 #24204 by Hektor
Replied by Hektor on topic Medieval 2: Total War
Αυτο που ελεγα... Για αυτο PS3 guys!

Παω για το κορνερ...!

More
23 Dec 2006 19:44 - 25 Dec 2006 12:59 #24270 by Σταύρος
Παιδία δεν ξέρω τι λέτε αλλά εμένα με μια GeForce 7600GS πάει μια χαρά (το pc μου αντε να την παλευει κανα χρόνο max). Από μόνο του μου είχε στο high αρκετά display options και γενικός δεν έχω παράπονο. Βέβαια στις πολύ μεγάλες μάχες υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν είναι και πολύ συχνές όποτε οκ
Last edit: 25 Dec 2006 12:59 by Σταύρος.

More
25 Dec 2006 05:28 #24338 by Νικολής Ασημάκης
To πρωτοέπαιξα σήμερα! Φοβερό παιχνίδι!! Τα αγαπημένα μου νέα στοιχεία είναι οι σταυροφορίες και τα βίντεο που βλέπεις των assassins! Είδα ένα που δείχνει τον assassinο μας να μπένει στο δωμάτιο του θύματος την ώρα που αυτό κοιμάται, κρατώντας ένα φίδι. Αφήνει το φίδι, και αυτό, αντί να δαγκώσει το θύμα, πέρνει στο κυνήγι ένα ποντίκι!!! Τρομερό!!!!!!!!!! :icon great laugh:

More
25 Dec 2006 13:02 #24348 by Σταύρος
Ναι τα βίντεο είναι πολύ καλά αν και μετά από ένα σημείο τα βαριέσαι( με τόσους που θα έχεις σφάξει :P ). Παντός ούτε οι Σταυροφορίες ούτε τα βίντεο είναι νέα στοιχεία. Oi σταυροφορίες υπήρχαν και στο πρώτο medieval ενώ τα βίντεο στο Shogun

More
More
25 Dec 2006 21:13 #24374 by Esperos
Replied by Esperos on topic Medieval 2: Total War
Παιδιά ούτε εγώ είχα πρόβλημα με το παιχνίδι από άποψη επιδόσεων αλλά αυτό μας έλειπε κιόλας μετά την τελευταία αναβάθμιση. Η αλήθεια είναι πως όντος το δυσκόλεψαν σε σύγκριση με τα παλιά αλλά αυτό είναι θετικό μια και δε θα το τελειώσουμε εύκολα! Τα γραφικά σκίζουν και θέλω να πιστεύω πως θα το ευχαριστηθείτε όσο το χάρηκα και εγώ. :mrgreen:

More
26 Dec 2006 02:58 #24385 by Νικολής Ασημάκης
Το ξανάρχησα με Άγγλους με καινούργια στρατηγική και σκίζω! Από χρήματα δεν πάω κάτω από 10000 και είμαι πολύ δυνατός από στρατιωτική, αλλά και εμπορική άποψη! Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι πως δεν μου πιάνει ποτέ το κόλπο του bribe ( ούτε στους rebels! ), που στο Rome το χρησιμοποιούσα πολύ!

More
26 Dec 2006 11:50 #24394 by Σταύρος
Μετά λεφτά που έχεις πάντως καλύτερα που δεν πιάνει το bribe γιατί ακόμα και για μικρούς στρατούς ζητάνε παρά πολλά. :P
Τώρα για τις φυλές που λες...απλά τερμάτισε το grand campaign και θα βγουν όλες Ισχύει βέβαια ότι και στο Rome ότι δηλ οποίο faction καταστρέφεις μπορείς μετά να το επιλέξεις σε new game.
Επίσης έχε σαν στόχο να επεκταθείς προς Ισπανια/Πορτογαλια μεριά αφού είσαι και κοντά καθώς αργότερα θα έχεις την επιλογή να ανοίξεις «νέους εμπορικούς δρόμους με τις Ινδίες» που φυσικά σημαίνει ότι θα ανακαλύψεις την Αμερική και αυτό μόνο χρήμα θα σου φέρει. Ενδεικτικά σου λέω πως εγώ με τους Ισπανούς (έχοντας βέβαια ξεπεράσει τα turns που σου αφήνει το παιχνίδι κατά 100 :P ) είχα 900000 florins :mrgreen:
Πάντως το καλό με τους Άγγλους είναι πως αν τελειώσεις με τους Σκοτσέζους το νησί το έχεις μετά σίγουρο και αυτό είναι μια χαρα ορμητήριο